www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ulrich

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Ulrich last won the day on May 20 2021

Ulrich had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Tg.Mures

Other Information

  • Gear
    Guild F50R, Washburn J6-S

Recent Profile Visitors

2892 profile views

Ulrich's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

  1. Rectific, 2500 euro.Asa apare si pe OLX.
  2. Cam asa stau lucrurile pe Thomann: https://www.thomann.de/ro/guild_f50r_na.htm
  3. Pretzul orientativ pentru 2020 est $1600
  4. Pretzul orientativ pentru 2020 este de $2500
  5. Pretzul orientativ pentru 2020 este $1800
  6. In atentzia oricarui potentzial cumparator, acest Martin incepe de la 1300 euro saptamina asta . Deci valabil de Luni(2 septembrie) si pina Duminica(8 septembrie ora 24) , aici pe site, transparentza totala, cea mai buna oferta asigura cumpararea acestei chitari. Euro la cursul BNR din ziua de vineri 7 Septembrie. Va multzumesc.
  7. Nut de 1.3/4? Facuta pentru finger picking! Mult mai comode le prefer celor de 1.11/16. Ale mele si JC-40 si J-40 au 1.11/16. Din punctul asta de vedere Taylor 815 care are un nut custom de 1.3/4 mi se pare ceva mai comoda. Am confectionat din blanc-uri de os nut-uri pentru ambele Martin-uri . Profilul gatului e nitzel diferit fatza de Taylor dar ambele sint facute de profesionisti. As fi curios ce profil are Sigma? Martin a venit de catziva ani cu profilul PA(professional artist) , unul din cele mai comode de pe piatza.Se pare ca la noile modele Martin a pus acum nut de1.3/4 care a devenit mai popular insa cred ca-i o optziune personala si daca platesti "custom" tzi-o face din start dupa preferintze. Uite un link de "case" in caz ca cineva o vrea undeva in tzara, in felul asta nu esti limitat la piatza din Timisoara(desi este una foarte buna): https://www.olx.ro/oferta/case-chitara-martin-co-IDbk7dD.html#8ed5865e78 Cineva trebuie sa puna mana pe ea si sa faca abstractzie de "made in China" si s-o judece strict dupa ce poate. Eu am un Breedlove J25cre facuta in Korea care nu-i mai prejos cu nimic decit modelul facut in USA care insa costa dublu.Nu spun ca nu-i diferentza in cosmetica, americanii au intr=adevar alte standard de calitate si pun mare pretz pe "look".
  8. Salut. Faina chitara! Inclusiv ornamentul acela "diamond" de pe grif care la Martin este facut de mana si apare doar la modelele mai noi din gama lor superioara. Chitara asta este o copie destul de fidela la un Martin JC-40 sau exceptind "taietura" ar putea fin un J-40, ambele chitari undeva pe la 4K si care impresioneaza nu doar prin pret. J-40 este una din cele mai ravnite chitari din cauza esteticii si versatilitatii ei si odata ce-ai pus mina pe una n-o mai lasi pentru ca devine un etalon fata de care compari "alte chitari". Sint curios daca Sigma sint facute din solid sau laminat si daca intarsiile de pe grif sint din sidef sau materiale "alternative" . Daca Sigma are armonicele alea superioare care dau individualitate brandului Martin, faptul ca-I facuta in China ar putea salva mare parte din costul pe care ar trebui sa-l platesti altfel pentru un Martin made in USA.
  9. Salut, M-am uitat la link si dupa serie asta trebuie sa fie, da cred ca nu e second, e poate fifth or sixth da cum eu n-am avut niciodata o "virgina" trebuie sa ma iertzi,nu pot face diferentza. Deci pe undeva in lungul ei periplu, ca acuma e la mine si ne intzelegem bine, se pare ca a trecut pe la omul ala din fotografie. Da tot n-am intzeles, Fenderaru tu vrei sa cumperi chitara asta cu cit scrie acolo? Hai sa facem un calcul aritmetic simplu.Dupa link-ul ala chitara a costat undeva initial $1095+$55=$1150. Am citit cu atentie ce scrie acolo si omu scria ca daca schimba plasticul mai pune 200. Plasticul e intact asa ca $1150+$200 face $1350.Ma lasi sa pun $150 pentru transport pina in RO? Am ajuns curat la $1500.Hai sa adaugam un minim de 20% taxe asta ne duce la $1800.Dolarul vine cam la 4.25 ron cind faci plata din cont in lei.asta ar insemna 7650ron.Pina la 8000 roni ramine 350 roni care sa zicem ca este profitul meu ca m-am riscat s-o aduc de peste ocean.adica 4.5% ceea ce intre noi vine vorba e o prostie! Am facut calculul asta asa la modul ipotetic... am vrut doar sa-tzi arat in teorie cum am ajuns sa afirm ca 8000 roni ar fi un "best buy" . Asta doar asa ca sa vezi cat de mare mi-e lacomia in modul cel mai transparent posibil. Suma asta inseamna mult pentru unii, pentru altzii putzin. Nu se cade sa judec eu dar uite-te un pic cam cit cer altzii pe alte instrumente. Se cere in mod absolut poetic pe site-ul asta 1800 euro pe unTaylor 522 cu argumentarea ca cica-i instrument de nisha si chestii de-astea menite sa induioseze.Taylor 522 este o chitara comandata de Guitar Center la Taylor. Pai daca G.C. plateste Taylor le face desigur,dar asta n-ar trebuie sa fie neaparat si garantia valorii. Trebuie sa ma crezi pe cuvint ca un Martin din seria "standards" facut in Pasadenas US este net superior, in consecintza ar trebui in mod natural sa fie mai mult. N-o mai lungesc, nu-i un chilipir dar cu sigurantza e o chitara faina. Pina acuma am primit oferte de 1300 si 1500 euro.Am ezitat insa. A fost si pe OLX la 1500 euro si-am colectat vreo 200 de vizionari intr-o saptamina si...si cam atit! Ceea ce ma face sa ma gindesc cu seriozitate la neseriozitatea colegilor de breasla. Deocamdata am retras-o si cint pe ea...sper ca nu te superi, da nu ma pot gandi la ceva mai bun,Tzi-am spus toate astea ca sa aiba aerul acela ca sintem o comunitate asa cum itzi place tzie..., da sa stii ca dupa parerea mea nu sintem. E mai degraba fiecare pentru el! Sincer cred mi-ar fi placut sa fim o comunitate,... mai stii?
  10. Foarte probabil ca fatza sa fie din Adirondack si asta ar face-o si mai speciala. Oricum, la 8000 ron fara negociere ar fi un "best buy".Mi-am mai luat intre timp cite ceva si trebuie sa mai simplific Chitara are o intonatzie perfecta si este comparabila cu Martin J40 ca sound sau Guild JF55 sau Taylor 815 sau Breedlove J35cre. Celor care cred ca-i scumpa le respect convingerea si le doresc sa-si gaseasca una mai ieftina in alta parte.
  11. Salut. Chitara este la mine. Nu sint sigur ca mai vreau s-o dau , ma potzi contacta pe p.m.si putem discuta.
  12. Pretz nou 2100 euro. Oportunitate ratata...ca la bursa! Cel putzin mi s-a clarificat un lucru; nu prea exista potentzial asa ca..va las voua concluzia.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.