www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Razvan Tudosa

Active Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by Razvan Tudosa

 1. Vand o chitara PRS SE Mark Tremonti in stare foarte buna atat estetic cat si functional. Vine cu o husa PRS, la nevoie pot face mai multe poze. Am si bara de tremolo pe undeva prin casa, o gasesc saptamana asta si revin cu poze.
 2. Vand o chitara Fender Baja Telecaster intr-o stare foarte buna, cantata in casa, fara nici o zgarietura. Are totul stock pe ea mai putin saddle-urile pe care le-am inlocuit cu asa ceva. Chitara vine cu o husa Fender, se poate proba in Iasi si pot oferi orice fel de poze daca este nevoie.
 3. Vine in cutia originala cu tot cu power supply.
 4. Un wah excelent foarte configurabil, vine in cutia originala.
 5. A plecat delay-ul MXR, au mai ramas: Cry Baby Wah 535q - 500 RON EHX Worm - 350 RON
 6. A pleca si SuperEgo, au mai ramas: MXR Carbon Copy Analog Delay - 450 RON Cry Baby Wah 535q - 500 RON EHX Worm - 350 RON
 7. A plecat si compressorul de la TC Electronic. Au mai ramas: MXR Carbon Copy Analog Delay - 450 RON Cry Baby Wah 535q - 500 RON EHX Super Ego - 400 RON EHX Worm - 350 RON
 8. A plecat si Maxon-ul! Au mai ramas: TC Electronic HyperGravity Compressor - 300 RON MXR Carbon Copy Analog Delay - 450 RON Cry Baby Wah 535q - 500 RON EHX Super Ego - 400 RON EHX Worm - 350 RON
 9. Se mai adauga la Vanzare un EHX Worm la pretul de 350RON vine in cutia originala cu tot cu power supply.
 10. Salut! M-am hotarat sa ma despart de pedalboard impreuna cu toate pedalele. Poza cu ce incape intr-un Palmer Pedalbay 80. De aici doar RAT-ul nu e de vanzare. Palmer Pedalbay 80 - https://www.thomann.de/ro/palmer_mi_pedalbay_80.htm | Pret: 250 RON Vine in cutia lui originala. TC Electronic Polytune 3 Tuner/Buffer - https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_polytune_3_tuner_buffer.htm | Pret: 300 RON Pedala e ca noua inca are folia pe ecran, am si cutia originala la ea. TC Electronic HyperGravity Compression Pedal - https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_hypergravity_compressor.htm | Pret: 300 RON Pedala e ca noua, vine in cutia originala. Dunlop Cry Baby Wah 535q - https://www.thomann.de/ro/dunlop_cry_baby_cb535q.htm | Pret: 500 RON Un wah excelent foarte configurabil, vine in cutia originala. Digitech Whammy 5 - https://www.thomann.de/ro/digitech_whammy_5.htm | Pret: 400 RON In cutia originala cu alimentarea proprie. Maxon OD 9 -https://www.thomann.de/ro/maxon_od9_overdrive_bodeneffektgeraet.htm | Pret: 300 RON Practic un Tubescreamer, o pedala cu care m-am inteles de minune. MXR Carbon Copy analog delay - https://www.thomann.de/ro/mxr_m169_carbon_copy_analog_delay.htm | Pret: 450 RON Un delay analog foarte misto, am si cutia originala la ea. Line6 DL4 delay modeler - https://www.thomann.de/ro/line6_dl4.htm | Pret: 650 RON Tot felul de delay-uri, o pedala fantastica, am si alimentare speciala pentru ea tot de la Line6, din pacate nu am cutia originala. EHX Superego - https://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_superego_b_stock.htm | Pret: 500 RON TC Electronic Ditto looper - https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_ditto.htm | Pret: 200 RON Mic, cute, face loop-uri, e perfect pentru chitaristii de dormitor si nu numai. Vine in cutia lui originala. Pedalele functioneaza perfect nu au nici o hiba, in afara de OD9 (care e un pic worn out, nu sunt primul proprietar) restul arata foarte bine, le-am folosit in mare parte in casa.
 11. Salutare! Vand un cabinet de chitara Marshall 1936 Lead intr-o stare foarte buna atat functionala cat si estetica. Nu s-a umblat in el, vine stock cu 2 difuzoare Celestion G12.
 12. Salut! Vand un amplificator Yamaha THR 100 HD in stare excelenta atat de functionare cat si estetica. Este un modeling amp extrem de versatil, se pot face multe chestii misto pe el. Interesant e ca sunt 2 amp-uri intr-un unit, daca doriti puteti conecta 2 chitare in acelasi timp. Singurul lucru cu care nu m-am impacat a fost acel preset de solid, in rest chiar se simte ca un amp pe lampi, oamenii de la Yamaha fac chestii misto in ultima vreme. Motivul pentru care il vand este ca pur si simplu imi regandesc setupul actual, vreau sa migrez de la pedalboard /amp / cabinet la ceva mai simplu si apartment friendly - procesor cu amp modeling. Vine in cutia originala cu tot cu footswitch. Va las si niste videouri sa vedeti cam ce se poate scoate din el: Poze cu amplificatorul:
 13. Sunt deschis si la schimburi cu pedala de delay Strymon (Capistan, Dig, Brigadier).
 14. Vand un head Blackstar HT5 in stare foarte buna de functionare. Lampile sunt aproape noi, de cand le-am schimbat l-am folosit de vreo 2 ori. Il vand pentru ca folosesc alt amp digital iar acesta sta deja pe tusa de mult timp si prinde praf.
 15. Castile sunt folosite dar intr-o stare foarte buna atat estetic cat si functional. Vin in cutia originala insotite de toate accesoriile sale.
 16. Hey salut! Daca mai e disponibila pedala as vrea sa cumpar eu EHX Superego. Cheers! P.S: Am incercat sa iti dau PM, dar imi zice ca nu poti primi mesaje, ori e full inbox-ul ori e o problema pe platforma.
 17. Caut sa achizitionez o pedale de compresie de la TC Electronic, Hypergravity. Las cateva link-uri de referinta pentru pret: https://www.andertons.co.uk/tc-electronic-hypergravity-multiband-compressor https://www.thomann.de/intl/tc_electronic_hypergravity_compressor.htm?ref=search_prv_1
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.