mo_hate

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About mo_hate

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj - Napoca

Other Information

 • Gear
  Acoustic guitar player..

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. Salutare. Intentionez sa trec de la chitara acustica pe care o am la o chitara electrica. Nemaiavand chitara electrica nu ma pricep si de aceea as avea nevoie de niste pareri in cunostinta de cauza. Bugetul in care as vrea sa ma incadrez este de aproximativ 4500 lei pentru toate cele necesare, adica pentru chitara/amp/efecte. Ma intereseaza un model Les Paul avand in vedere sunetul rock pe care il caut. La amplificatoare de chitari electrice nu ma pricep, asa ca astept si aici sugestii. La efecte, la fel nu ma pricep. Pedale individuale sau procesor de efecte? De ce efecte as avea nevoie? Ce instrumente si combinatii imi recomandati pentru un sunet rock (spre exemplu, stil GunsNRoses - chorus, reverb, overdrive, distors) in acest buget? Mentionez ca intentionez sa le folosesc si in contextul unei trupe, la o cantare/concert de pilda. Multumesc anticipat!
 2. Salutare. Intentionez sa trec de la chitara acustica pe care o am la o chitara electrica. Nemaiavand chitara electrica nu ma pricep si de aceea as avea nevoie de niste pareri in cunostinta de cauza. Bugetul in care as vrea sa ma incadrez este de aproximativ 4500 lei pentru toate cele necesare, adica pentru chitara/amp/efecte. Ma intereseaza un model Les Paul avand in vedere sunetul rock pe care il caut. La amplificatoare de chitari electrice nu ma pricep, asa ca astept si aici sugestii. La efecte, la fel nu ma pricep. Pedale individuale sau procesor de efecte? De ce efecte as avea nevoie? Ce instrumente si combinatii imi recomandati pentru un sunet rock (spre exemplu, stil GunsNRoses - chorus, reverb, overdrive, distors) in acest buget? Mentionez ca intentionez sa le folosesc si in contextul unei trupe, la o cantare/concert de pilda. Multumesc anticipat!
 3. mo_hate

  Pedale Loop

  Multumesc mult @karpi ! Am sa merg la un magazin sa testez Trio Band-ul sa vad cum ar suna cu acustica..
 4. mo_hate

  Pedale Loop

  Va multumesc baieti ! Si asa daca ar fi sa imi iau un looper si un footswitch nu ar fi mai rentabil acesta, ca as iesi cam la acelasi pret : http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-digitech-jamman-delay-looper-phrase-sampler_p1336.html ? @demiicaros daca ai timp mi-ar fi de mare ajutor.. multumesc !
 5. mo_hate

  Pedale Loop

  Salutari ! Am o chitara electo-acustica si doresc sa achizitionez o pedala loop atat pentru acompaniament backtrack, cat si pentru compozitie. Pe diferite site-uri am vazut fel de fel de modele si firme, la diferite preturi, insa ma orientez spre una amator, nu profi. Astfel, urmatoarele pedale m-ar interesa si as fi recunoscator daca un priceput al acestor pedale m-ar ajuta si informa:http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/efecte-ro-3/efecte-ro-2/vox-vll-1-lil-looper-pedala-looper http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-boss-rc-2-loop-station_p1295.html http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-digitech-jamman-solo-looper-phrase-sampler_p1254.html Ca necunoscator, dintre cele 3 Vox-ul imi pare cel mai bun raport calitate-performante-pret, dar as avea nevoie de niste pareri corespunzatoare. 2. Nefiind priceput la pedale loop, sunt curios in cazul modulatiilor unui cantec ( in cazul bridge-urilor spre exemplu ), cum se procedeaza astfel incat drum-urile inregistrate cu bataie in chitara sa cante in momentul in care doresc sa opresc progresia de acorduri precedenta ? Ca sa fiu mai explicit, spre exemplu : inregistrez drum cu batai in chitara, inregistrez si bass, si eventual batai. Cantecul este in gama Am la intro si strofe, iar la bridge moduleaza in Em.. cum procedez astfel incat sa ruleze drum-urile si bass-ul si bataile corzilor sa le opresc sa pot modula in Em... Va multumesc !
 6. mo_hate

  Gat Rasucit La Chitara Acustica

  Multumesc mult pentru ajutor, @hotdead!
 7. Salutari. Detin o chitara acustica fender de aproape un an. Recent, au inceput sa apara buzz uri la coardele mi subtire si si iar mai apoi si la sol in jurul tastelor 10 12.. initial am crezut ca problema o creaza corzile dar am observat apoi o usoara rasucire a gatului. Mentionez ca nu am tinut o in umiditate si am folosit corzi custm light.. imi poate spune cineva ce as putea face si cum s ar putea rezolva problema ? Va multumesc..