www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crossroads

Active Members
  • Posts

    108
  • Joined

Everything posted by Crossroads

  1. Black & White 100% custom pickups - Custom preamp
  2. Chiar o sa ma abtin de la astfel de comentarii... Satch & Such - Aceeasi chitara cu alte tonuri. Cristi Dobrica - Recording Studio: - S.A.E. Institute Cristian Gugu - Cinematographer
  3. Satch & Such - Aceeasi chitara cu alte tonuri. Cristi Dobrica - Recording Studio: - S.A.E. Institute Cristian Gugu - Cinematographer
  4. Vlahopol Guitars with Tesla Pickups Song name: Sexy Funk - Composed & played by Mike Vlahopol Guitar specs: Sharky I - Deep Ocean - Swirl Finish Bridge: Floyd Rose Licence - Made in Korea Wood: European Ash Pickup configuration: H-S-H Bridge: VR-EXTREME - 10 Ko Middle: PLASMA-RS1 - 7.4 ko Neck: VR-EXTREME - 8.4 ko VR EXTREME - http://teslapickups.co.kr/shop/item.p... - One of the pickups with more agressive sounds in our Vintage Reflection Series, the VR-Extreme’s are designed specifically for the shredder, these pickups offer the clarity of a bell, without compromising the tone. The VR-Extreme pickup is carefully made with American made plain enamel copper wire and ceramic magnets. The coils are wax potted for stabilization to insure the complete, clean reproduction of sound. Equipped with 4 wire leads that give the player endless tonal possibilities. THE PLASMA - RS1 - http://teslapickups.co.kr/shop/item.p... - is the answer for those musicians who have guitars equipped with single coil pickups, yet demand a fuller and clearer tone. The Rail-Humbucker design allows the installation of a humbucker without altering the single coil equipped guitar. This full range pickup allows the user to achieve natural balanced tones, even clarity and the quality one would expect from TESLA. The Plasma-RS1 is available in neck, middle, and bridge positions that are balanced perfectly. Plasma-RS1 pickups are carefully made with American made plain enamel copper wire and ceramic bar type magnets. The coils are wax potted for stabilization to insure the complete, clean reproduction of sound. Equipped with 4 wire leads that give the player endless tonal possibilities. Special Thanks to: - Tesla Pickups, - D'Addario Strings - S.A.E. Institute, - Cristi Dobrica - Audio Engineer - Mike Vlahopol Junior - Guitar player & beloved son - Cristian Gugu - Cinematographer Vlahopol Guitars, Tesla Pickups, Mike, Vlahopol, Decebal Badila, Cristian Gugu, D’Addario, Guitar Pickups, Custom Pickups, Vr, Extreme, Plasma RS1, Disclamer! I do not own this backing track - Original backing track by - Root Backing Tracks
  5. Iti multumesc frumos Gelu pentru suport si sprijin. Cei care vor sa vada chitarele atit la Musik Messe cit si la Thomann sa ma caute pe facebook. Ma opresc ca sa nu deturnez natura postului tau. ne auzim la telefon.
  6. ACUM esti si vacar si prost dar rau de TOT.. chitara din filmare este CU SCHALLER MADE IN GERMANY... Am pe site o alta chitara.. care are vibrator made in KOREA... Chitara cu seria #009 - are tremolo Made in Germany - http://www.vlahopolguitars.com/index.php/en/guitar-009 Chitara cu seria #003 - scrie pe site ca are tremolo Made in Korea - http://www.vlahopolguitars.com/index.php/en/guitar-10 Faptul ca una e cu mai mult Albastru si alta cu un albastru mai deschis - NU inseamna ca este aceeasi chitara .. Du-te ia un abecedar si invata sa citesti!
  7. ESTI PRAF - NICI NU O SA-MI BAT CAPUL CU TINE! Cearta-te si cu Michael Angelo Batio ca el are de 24Ko ... Edit 1: Cumpara Tu Tremolo Schaller de 280 de euro si vinde-l cu 15euro - deja dai dovada de MUULTA dar multa idiotenie in ceea ce zici )) Edit 2: si NU, fa-ti un bine si NU mai scrie! EDIT 3: Parerea ta, este una care chiar NU ma intereseaza DELOC! Multumesc!
  8. Salut, si daca mai pui si citi bani dai pe taxe daca cumperi si din tari NON UE..... te ia durerea de cap... dar oamenii nu inteleg asta. Or sa vada daca se apuca vre-unul sa cumpere el materiale sa vada singur la cit ajunge chiar si de dragul unui calcul mai amanuntit... pina atunci fiecare crede si face ce crede el mai bine.. Esti unul din putinii care intelege cum sta treaba, mai sint citiva... sa vada cineva cit da pe o bucata de lemn INTREAGA de clasa AAA sau AAA+ si pe urma sa adauge lucrurile facute 100% custom + Transport + Taxe Vamale + manopera + Profit + 35% procetul unui magazin + 3% impozit pe rulaj + 24% TVA Atunci sa-i vad pe domnii care vorbess pe aici tare si vehement. Cind vrei si ai timp urmareste noul canal de You tube unde voi posta sper din ce in ce mai des demo-uri si revewi-uri si specificatii - https://www.youtube.com/user/VlahopolGuitars Multumesc de aprecieri..
  9. Crisman - Cris Guitars Felicitari pentru ce incerci sa faci... indiferent daca mie imi plac sau nu!Iti doresc mult succes in tot ce faci!
  10. Hai ma, ca esti haios rau... ) Stii cite feluri de categorii de lemn sint mai ales cele pentru instrumente sau cele de chitara? Lemnul pe care il import costa o gramada de bani si vine in multe cazuri la lemnul mai scump cu certificat... Dar acum ce o sa zici tu... eu iti zic ca mari producatori de multe ori dau tepe dar nu tipati la ei.. tipati la mine ca tine )) Mai zi cu drobul de sare ca imi place ... DACA CUMPERI tu o chitara de la mine si se crapa lemnul??? ... Mai, mai... 1. Daca iti crapa eu rezolv problema pt ca nu imi permit sa imi fac un renume prost asa cum incercati voi sa-mi faceti .. si nu pot sa dispar dupa ce am vindut o chitara pt ca vreau sa mai vind.. da probabil nu ai cum sa intelegi acest fenomen... 2. daca mie imi este garantata calitatea lemnului .. iau chitara de la client si io dau in cap exportatorului care mi-a trimis mie lemnul initial.. 3. chitarele mele nu au garantie 2 ani .... au cit vreau eu pt ca pot ) .. minim 4 ani .... singurelele lucruri care "s-ar ptuea" strica sint: potentiometri, switchul, suruburile de la menghina, suruburile de la tremolo, daca chitara are asa ceva.. Astea oricum sint lucruri care cad la o chitara dupa citiva ani... IN rest nu prea are ce sa se strice.. oricum folosesc cei mai buni potentiometri de pe piata si cele mai tari switchuri.. am 2 modele de switch in 5 pozitii - nu are NIMENI in Romania astfel de switchuri.. 1 - double layer cu 12 pini 2 - quar layer cu 24 pini - cu astfel de switch-uri poti sa faci orice splituri iti trece prin cap.. - au contacte argintate si nici nu se gasesc prea usor Switch-ul original de pe Ibanezul meu de 4000$ m-a tinut aproape 16 ani.... dupa ce l-am inlocuit tot cu unul original m-a tinut doar un an... 1 an... asa ca.. asta se intimpla in 2014 - Atita timp cit primesti certificat de garantie nu conteza cum te cheama.. - cu incercatul se rezolva pt cei care vor cu adevarat sa incerce si / sau sa cumpere ... Asa cum am putut rezolva si cu unul din primii mei clienti care era de aici de aproape din IRLANDA... deci nu-mi zice mie cum se poote face, ca stiu deja.. - Am deja o intelegere cu cineva - este doar o chestiune de timp si assa ceva nu se face peste noapte. Ca sa poti lasa un stoc de 15 - 20 de chitare unui magazin inseamna sa blochez eu o suma MARE de bani pt niste baieti care NU au bani dar ar vrea aibe motiv sa faca misto in continuare.. Aia care au bani ma cauta si daca sint seriosi INTOTDEAUNA se gasesc solutii... - si Da DEOCAMDATA sint un produs de nisa... nu ma sperie si nu ma jigneste.. .Toti au inceput de undeva.
  11. PAVA... a tacut ma baitu' cu chitara de 133 euro cu tot cu TVA... Il invit pe simpaticul tinar dar nu numai pe dinsul .. la un calcul de aritmetica elementara... de clasa a - I - a... daca chitara costa 133 euro in magazin la thoman... cit costa defapt chitara. si cit ar costa productia unei astfel de chitare... ia sa vedem mintile luminate de pe RGC... pfff... ma bufneste deja risul..
  12. Culmea ca si mie mi-a adus cineva o chitara sa ii "fac ceva"... si culmea este tot in zona ta de pret doar ca dupa 1 an de viata chitara arata cam asa.. vezi poze... Cum ziceam lemn uscat la luminare sau la chibrit... te las pe tine sa chicesti firma - ca eu nu vreau sa o spun... Repect chitara are doar un an... sa iti zic eu ce sint cu dungile alea care au inceput sa sparga lacul ? ) Succesuri nebanuite cu chitarele de 100 - 200 -300 de euro... De trimis chitara NU situ daca o pot trimite... DAR... sint sanse sa apar eu prin Timisoara, Oradea, Arad.. si daca vin vei avea ocazia sa testezi ce vrei si cum vrei.. cu placere.
  13. Este punctul tau de vedere si pot sa il respect, Pe de alta parte de aia ne-a facut Dumnezeu sau extrateresti diferiti, altfel erau cu totii Pentium V... Si nu eu nu ma dau inapoi de la a-mi apara onoarea. Sint pui de DAC pe jumate Grec... De aia in Romania o ducem cum o ducem ca fiecare tace si admira cit de mult si-o ia vecinul lui.. si zice bine ca nu mi-o oai eu.. pina intr-o zi si-o ia si el... intram pe un alt "tarim" ... care tine de altceva.. Cu stima
  14. CUm ziceam intr-un alt post.. sa coste maxim 238 euro cu TVA inclus... Sa aibe lemn uscat cu "smar feounul", taste din sirma de cupru, doze facute pe tricicleta in drum spre vapor, si tot asa... Doar ca el are mare dreptate.. CLIENTUL ARE DREPTUL SA ALEAGA CE VREA EL! Lacziko, NU ai cu cine, stimabile!
  15. ]Acum un an NU am fost militaros si I-am lasat pe "puradeii" sa zica ce vor... Acum am decis ca nu este cazul sa inghit mizerii ale unor PSEUDO-CHITARISTI doar pentru ca ei pozeaza in "potentialul client" si este OBLIGATORIU sa aibe ei dreptate.. Norocul meu ca TU NU AI FoST, NU ESTI , SI NU VEI FI NICIODATA in firma mea.. Oricum nu ai rezista nici la inteviu. pt ca te-as intreba citeva lucruri si mi-as demonstra mie foarte repede, ca nu stii prea multe nici tu. Altfel NU ai fi vorbit asa.. AU fost FOARTE MULTI CHITARISTI FoARTE BUNI din Romania care au fost sceptici la chitarele mele - ZIC AU FoST pt ca dupa ce au cintat si-au schimbat parerea... Si pt cultura ta generala nu sint "militaros" doar combat prostia cu decenta.. Pe principiul "vorbesti frumos, vorbesc frumos" .. se mai numeste legea TALIONULUI... Ideea cu Crestinismul in care Isus spune: "Daca iti da cineva o palma, intoarce si celalalt obraz..." nu prea are ce cauta aici.. si sa nu uit.. Un foate bun prieten mi-a spus.. "Intoarce si celaltalt obraz, dar nu uita ca NU ai decit 2 obraji"... asa ca... Unii de aici seamana ura, vor culege ce au semanat!!!...
  16. AI mare dreptate.. dar.. avind in vedere ca NU am inceput eu... aveam doar doua posibilitati.. 1 - sa tac si sa ma ia de fraier... 2 - sa-l invit si sa pice el de fraier mai ales daca NU da curs invitatie mele oficiale... EU pot sa imi asum acest risc... si stiu ca fac fata.. pot sa dovedesc Am facut sport toata viata.... Ce sport? E, surpriza.. Desi ironic pina acum - acum chiar ai fost FOARTE ok - ITI MULTUMESC DE SFATURI. Cum ziceam, scopul meu nu este sa ramin doar la un model - IN NICI UN CAZ... lucrurile se aseaza se schimba in permanenta.. MAI am inca 3 modele in lucru ma refer al alte forme.. ca si alea or sa semene cu ceva.. probabil.. ideea de baza este ca NU copiez NICI o singura cota de la NIMENI - totul este masurat de mine personal cu SUBLERUL si cu multe schite pe hirtie... Multumesc...
  17. Eu in majoritatea timpului folosesc pene de 1mm de la Planet Waves cele albastre...- dar se intimpla de multe ori sa folosesc si pene de 0.85 mm sau de 1.2 mm sa ude 1.5mm Imi plac mult penele astea pt ca uneori imi transpira mina si totusi NU imi aluneca pana din mina.. Guitar Picks (3) - sint pene de colectie pe care NU le folosesc, ci le-am primit personal de la diversi chitaristi: - Steve Vai - Jennifer Batten - Dean Wiliams ... si altii .
  18. gbcristian, on 14 Oct 2014 - 6:43 PM, said: Salut, Eram bucuros ca macar un om.... si mai ales unul cu care nu am avut discutii urite.. a icercat sa ghiceasca chitarele din poze, drept pt care eram pregatit sa trimit pachetul cu corzi asa cum am promis.. Insa ca sa fiu sincer pozele erau o "capcana" menita sa-mi dea dreptate.. Printre chitare am pus si 2 branduri mai putin cunoscute tocmai pt ca stiam ca toti vor sari sa le dea niste "alte" nume... Ideea concursului a fost sa demosntrez co TOTI se copiaza intre ei... si apoi in timp daca pot si ii duce capul se separa de gloata... In alta oridine de idei - iti multumesc de mesaj si ca ai icnercat sa gasesti numele chitarelor... dar nu le-ai gasit pe toate.. Daca vrei tinem legatura pe facebook ca aici intru cam rar.. - am intrat mai des ca am fost nevoit zilele astea. Cu stima, Mike
  19. IN parte ai inteles... dar din altpunct de vedere NU ai inteles.. Din pacate... relatia client procucator si /sau comerciant poate fi una nasoala daca CLIENTUL este un jegos nesimtit si tupeist.. Daca NU iti place masina DACIA NU te duci la un dealer DACIA si sa-i zici: " In mortii ma-ti vezi ca nu-mi place volanul ca aluneca si amortizoarele sint prea tari, si motorul de *****... sau Eu in locul vorstru o faceam mai aerodinamica si nu faceam designul pe calculator pentru ca din cauza aerodinamicii mai nou toate masinile seamana intre ele, si de ce nu faceti si voi ceva original masina cu 5 roti nu cu 4 sa fiti originial"... NU FACI ASA... Si daca cumva nu iti place piinea de la fabricantul din colt nu te duci sa ii zici "Mosule ai o piine de *****, fa in ***** ma-tii piinea mai buna"... NU FACI NICI ASA - NU, taci din gura si te duci si iti iei pinea care iti place... SI daca te fura guvernantii si politicienii NU te duci sa ii dai jos - DESI ar trebui - NU, tu stai chitic in coltul tau si nu zici nimic.. .. EEE NU, NU FACI NIMIC DIN TOATE ASTEA... In schimb vi se pare normal sa va luati pe forumuri si sa facem miso ascunsi si la adapostul unor poze si nick-uri furate de pe net. - SI NU MA REFER LA TINE IN MOD SPECIAL Din fericire.... relatia client / producator poate fi si una ok.... Daca omul vorbeste frumos si spune ce vrea... Daca ai sau nu buget pentru ceva.. te duci si probezi... si iti faci o parere... dupa care iti poti impartasi parerea dar tot intr-un mod civilizat, chiar daca este un mod critic ... cam asa este civilizat.. ... FIE ca sint consumator fie ca sint vinzator si sau producator NU sint obligat sa ACCEPT nimic de la nimeni... Aceasta relatie Client - Vinzator NU este una cu sens UNIC... ca NU m-ai cumparat tu pe mine sau eu pe tine si nu ne-am cistigat unul pe altul la loto... Este un parteneriat cu sens dublu... Tu esti civilizat - ma obliga pe mine sa fiu civilizat.. Iti multumesc de urari - mai ales daca au fost si sincere. In alta ordine de idei... majoritatea mai ales cei care au fost VIRULENTI si v-ati dat experti in forme si design la cit de frumoasa sau urita este chitara mea NU ati fost in stare sa spuneti ce chitare am pus in pozele alea si nici sa argumentati dece se copiaza TOTi unii pe ALTII... Talentatilor... Scrieti-le la toti dupa ce ii depistati ca sint de cacao si ca se copiaza intre ei... si spuneti-le ce forme nasoale au unele dintre chitare... Apropos... cea mai urita chitare dintre aceste poze, este si cea mai scumpa ... sa nu mia zic ca e facuta de o mare firma.. DAR ideea este urmatoarea: 1 - Daca un om si face ceva mmisto dar nu va place voua - este o porcarie... 2 - daca vine un mare producator si trage o basina - FRATE e OZN ... cumparati-va OZN-uri Attached Thumbnails
  20. Asta ar fi ideea - sint destui oameni care vor sa iasa in evidenta cu ceva sau cu orice pot ei sa iasa... si daca ai o chitara de calitate cu sunet ca lumea, care sa fie si unicat sau in serie foarte mica.. atunci stai mai in fata ca si instumentist.... MAI ALES DACA STII SA CINTI... Aceasta chitara ne fiind una de 150 de euro pentru incepatori... Ca sa-ti dau un exemplu eu dau cam 250 - 270 euro doar pe tot sistemul tremolo... pt ca folosesc cel mai bun model posibil, ca s anu mai vorbesc di de doze care sint custom 100% si alte accesorii care fac ca pretul sa nu fie unul tocmai accesibil pentru toti. fiecare are o varianta... - poti sa ai o chitara facuta in 5.000.000 de copy sau mai multe... - sau sa ai una asa cum vrei tu sau cum iti place tie - in cazul unei chitare de serie foarte mica. Desi NU vreau sa generalizez - Cei care vorbesc urit aici sint de obicei cei care: - Nu prea cinta, - NU prea au bani de scule - Nu prea au bani de corzi - Nu prea cinta in trupe - Nu prea au trupe - NU prea au habar ce inseamna productia unui instrument Ii invit pe toti sa faca ei un pret la o chitara asa cum vor ei... si sa posteze preturile undeva aici pe RGC... si sa vedem la ce preturi ajung ei.. In rest... sa vorbeasca toti cum vor si sa-si spuna parerile - ca este libertate de opinie si de exprimare - dar daca au citiva ani de acasa sa o faca intr-un mod decent si constructiv daca tot ZIC ei ca ar vrea sa duca undeva.. DACA NU... Sa se duca ei UNDEVA... Multumesc frumos de ce ai scris.. Mike Vlahopol
  21. IROANE>. ai ceva in comun cu IRONIA.. iar IRONIA sortii este ca NU stii cind dai ochii cu mine.. si atunci o sa vezi minunee... Ti-as scrie mai multe dar ma abtin din cauza celor care au vorbit frumos pe aici sau sint in curs de a o face.. dar pe tine si pe inca vreo doi.. va tin mine... asa ca om, nu ca producator de chitare.. Pot sa iert orice, oricui, dar NU uit.. Lumea este mica si mai ales Romania.... sa vedem Live cite glume mai ai in program ... See you soon...
  22. Salut, Trebuie sa marturisesc ca am adus aceasta discutie in atentia lui tocmai pentru a sublinia un anumit lucru... Trebuie sa mai marturisesc ca din viteza am gresit cind am scris prima oara... Discutia asta a purtat-o cu mine unul din directorii de la Washburn.. ma refer al chitara acum... TOT el mi-a spus ca a creat oaresce confuzii cu multi ani in urma in rindurile Americanilor datorita numelui... Insa cei de atunci au ales acest nume tocmai datorita asemanari dintre cele 3 cuvinte. In fine.. greseala mea ca ma grabesc cind scriu si dau post... poate prea repede ) fara sa mai EDITEZ.. Washborn (aici trebuia sa scriu WASHBOARD) este o tabla undulata cu care se spalau rufele in trecut inaintea aparitiei masinii de spalat.... preponderent folosita in america... si sint mai multe modele... Apoi negri de pe plantatii au inceput sa o foloseasca pe post de instrument de percutie... ce legatura are asta cu chitara cu acelasi NUME ??? Si iaca asa arata un WASHBURN autentic.. sper sa se vada link-urile...
  23. misto prima chitara din prima poza. are la butoane... ce fac butoanele alea ??? nu se supara nimeni la asemenea offtopic? )
  24. Un pic de cultura muzicala si cultura americana nu strica nimanui... Washborn este o tabla undulata cu care se spalau rufele in trecut inaintea aparitiei masinii de spalat.... preponderent folosita in america... si sint mai multe modele... Apoi negri de pe plantatii au inceput sa o foloseasca pe post de instrument de percutie... ce legatura are asta cu chitara cu acelasi NUME ??? Si iaca asa arata un WASHBURN autentic.. sper sa se vada link-urile... 1 - http://ecx.images-amazon.com/images/I/91C37BGpW8L._SY355_.jpg 2 - http://www.carbolicsoap.com/media/wysiwyg/wsh_tub.jpg 3 - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/34/Glass_washboard.jpg 4 - http://lh3.ggpht.com/-zmZJbvWNBhs/Tzz_eRHZyBI/AAAAAAAASYA/GTzLA0CdkjQ/REA_woman_works_washboard_thumb%25255B1%25255D.gif?imgmax=800 5 - http://spectacles-petite-enfance.com/i/instruments/washboard-max-cotineau-mains.jpg Asta sa ca sa intelegi ca NUMELE a ceva poate fi sau nu relevant.. cind a aparut chitara Washborn la fel au zis si aia.. chitara cu numele washborn... sinteti cu capul ?? GUESS what? asa a vrut proprietatul...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.