www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ggg

Veteran
 • Content Count

  2,053
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Feedback

  100%

ggg last won the day on January 10

ggg had the most liked content!

Community Reputation

1,873 Excellent

About ggg

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Dambovita

Other Information

 • Gear
  Gibson Les Paul Standard DeLuxe Pancake Body + T-Top Humbuckers (1972),Fender Stratocaster DeLuxe SSS Ash Body (2009) ,Fender Stratocaster DeLuxe HSS Alder Body (2005),Aria Pro II CS series (1983),Amp Full Vacuum Tube 2 ch. GG AMP Super Lead ,Amp Full Vacuum Tube 4 ch independent plexi + MIDI ,Dual Rectifier , GG AMP Special Lead (prototype ).

Recent Profile Visitors

20,649 profile views
 1. Anul de fabricatie pare sa fie 1980 sau 1990. Nu vad foarte bine prima cifra din serie . AddRien ! Ai dreptate. Nu sunt foarte convins ca se stie exact ce vinde .
 2. Se cunoaste cumva anul de fabricatie ? Multumesc .
 3. Nu vrei un combo MesaBoogie Express 5:25 impecabil la schimb ?
 4. ggg

  Putere amplificator

  Ideal ? Greu de spus . Dar potrivit poate fi max. 1 Watt .
 5. ggg

  Fraude OLX

  Este fake .Se vede de la o posta .
 6. ggg

  Gg Amp

  OverDrive Special 50 watt ,
 7. ggg

  Gibson serial number

  Pt ca acest model nu este inseriat cu stampila ca si celelalte. Acest Gibson Eric Clapton 1960 "Beano" Les Paul este serie Custom Shop . La chitara aia trebuie neaparat sa ai un certificat ... si un cu totul alt nut .
 8. ggg

  Probleme cu un amp pe lampi

  Se poate intrerupe circuitul de filamente . Poate a oxidat vreun contact. Se poate intampla sa oxideze contactul dintre sfarsitul infasurarii de 3,15V din traf si terminal,firul care iese afara din traf . Am mai intalnit asa ceva .
 9. ggg

  Decibeli vs watti

  Oho! Si inca ce curiozitate ! Am avut norocul sa dau peste un echipament specializat de la Bruel&Kjaer si o sala industriala tratata si echilibrata acustic in care am putut sa fac tot felul de teste si masuratori .Dar poate mai sunt si altii care au facut acelasi lucru. Daca te intereseaza neaparat fenomenul iti recomand sa studiezi modul in care se propaga o unda mecanica,pierderi (de energie) si cum se produc armonicele, lungimile de unda a frecventelor .
 10. ggg

  Decibeli vs watti

  Pai, normal . Asta este discutia vietii . Din punct de vedere al masurarii puterii electrice , lucrurile sunt clare : tensiunea si curentul determina puterea electrica la bornele difuzorului.Dar tu vrei sa intelegi de ce unele amplificatoare sunt mai galagioase(mai prezente) si altele,nu. Treaba asta este legata strict de frecvente si armonice.De exemplu,un amplificator care favorizeaza undele medii intre 2KHz si 4KHz va fi mai galagios decat unul care nu o face .Pe site-ul AES sunt date niste explicatii care ar putea sa te multumeasca . Aici nu are rost sa insisti. Tot ce a fost de spus , s-a spus. Poate ar fi util sa cauti topicul unde explica Karpi despre SPL. Lenea mea incomensurabila ma impiedica brutal sa-ti arat pe unde este acel articol. Dar sensibilitatea electro-mecanica a traductorului acustic ,(aka difuzor) este un alt element important in producerea presiunii si intensitatii acustice .
 11. ggg

  Decibeli vs watti

  De ce nu-i spui pe nume ? Ii zice , randament !
 12. Cumparata de noua in 2009 si cantata doar de cateva ori. Dozele sunt absolut silence , Samarium Cobalt Noiseless . Body ash din 2 bucati ,cu grif maple,lock tuners Fender .Nu este absolut nimic schimbat la ea . Pt orice alte detalii va rog sa comunicam pe PM. Multumesc Pret 1700 Euro
 13. ggg

  Gg Amp

  O leac' de jam
 14. ggg

  Gg Amp

  MP-I 50 Watt
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.