• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

ggg

Veteran
 • Content count

  2,027
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29
 • Feedback

  100%

ggg last won the day on April 12 2016

ggg had the most liked content!

Community Reputation

1,805 Excellent

About ggg

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dambovita

Other Information

 • Scule
  Gibson Les Paul Standard DeLuxe Pancake Body + T-Top Humbuckers (1972),Fender Stratocaster DeLuxe SSS Ash Body (2009) ,Fender Stratocaster DeLuxe HSS Alder Body (2005),Aria Pro II CS series (1983),Amp Full Vacuum Tube 2 ch. GG AMP Super Lead ,Amp Full Vacuum Tube 4 ch independent plexi + MIDI ,Dual Rectifier , GG AMP Special Lead (prototype ).

Recent Profile Visitors

18,835 profile views
 1. Oamenii si "metalele lor"
 2. Practic orice FET N-Channel functioneaza . Doar trebuie avut grija cu factorul de amplificare pt ca va afecta gain-ul . Eu nu m-as omora prea tare dupa alea care amplifica prea "sanatos".
 3. Este foarte important si ce iese . Este motivarea de a continua. Altfel va fi doar un moment magic care se va consuma .
 4. Stai linistit ! Acum descoperi ca tot ce se invata la SAE nu este adevarat . Nu fi dezamagit ca semnalul este format doar din frecventa fundamentala ...ce stii tu !?!?
 5. Daca vrei un ton "transparent" in care sa-ti mai recunosti sunetul chitarei , nu te uita la Orange . Altfel, - un amp de 5 Watt solid state suna bineinteles diferit comparativ cu unul cu tuburi, incepand din preamp si pana in etajul final . - firele in amplificatoare cu tuburi(chiar si solid state) se torsadeaza si se trag in anumite unghiuri cu un scop anume. - firele cele mai scurte intre anumite parti ale circuitului unui amp si tuburi, in general, au scopul de a nu capta alte zgomote .
 6. My favorite song
 7. GG HandWired Amp in acorduri braziliene
 8. Trist ! Trebuia sa fie "mut" .
 9. Ahhh...my mistake! Am uitat de juniorul nostru, un "motan" foarte talentat , Damian Rusu .
 10. Ohoo..126 dB este un SPL demn de toata invidia . Vis-a-vis de zgomot , din ce povestesti tu, este ca si acum exista o amplificare in gol , fara sursa . Daca scoti jack-ul din intrarea amplificatorului, zgomotul creste in intensitate sau se atenueaza ?
 11. Multumesc