• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

ggg

Veteran
 • Content count

  2,017
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29
 • Feedback

  100%

ggg last won the day on April 12 2016

ggg had the most liked content!

Community Reputation

1,783 Excellent

About ggg

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dambovita

Other Information

 • Scule
  Gibson Les Paul Standard DeLuxe Pancake Body + T-Top Humbuckers (1972),Fender Stratocaster DeLuxe SSS Ash Body (2009) ,Fender Stratocaster DeLuxe HSS Alder Body (2005),Aria Pro II CS series (1983),Amp Full Vacuum Tube 2 ch. GG AMP Super Lead ,Amp Full Vacuum Tube 4 ch independent plexi + MIDI ,Dual Rectifier , GG AMP Special Lead (prototype ).

Recent Profile Visitors

18,525 profile views
 1. Trist ! Trebuia sa fie "mut" .
 2. Ahhh...my mistake! Am uitat de juniorul nostru, un "motan" foarte talentat , Damian Rusu .
 3. Ohoo..126 dB este un SPL demn de toata invidia . Vis-a-vis de zgomot , din ce povestesti tu, este ca si acum exista o amplificare in gol , fara sursa . Daca scoti jack-ul din intrarea amplificatorului, zgomotul creste in intensitate sau se atenueaza ?
 4. Multumesc
 5. Yes indeed. Was really fun ! A ajutat foarte mult sa nu simtitm oboseala. Un astfel de eveniment este epuizant . Pt anul viitor voi incerca sa fac un alt format . Cei de la Musik Messe au schimbat filosofia acestei expozitii si de aceea voi incerca sa profit cu cel putin 4 artisti .Pana acum au confirmat , Milan Polak,Borislav Mitic,Pablo Romeu si Fabian Ratsak . https://youtu.be/ADssYFmZijc https://youtu.be/OaVRYQqjhuU https://youtu.be/FKYTPVrgdVM https://youtu.be/uZVDQYQab5I
 6. Ruggero Robin testing Vlahopol Guitar + one channel Classic Plexi amp
 7. Vlahopol Tele Guitar , si un plexi de 50 watt , one channel , Classic https://www.facebook.com/VlahopolGuitars/videos/1703460023002637/
 8. Colegul nu prea mai foloseste acest forum . Chitarele lui arata spectaculos si suna foarte bine . Decebal Badila , Grossman bass guitar si acelasi amp de bass .
 9. Antonio guitars + clean channel ODS 50 https://youtu.be/jsAlrDjwfP8
 10. Multam bre ! Sper ca toti cei care au indeletniciri d'astea sa cunoasca satisfactia muncii lor . Eu zic ca trebuie doar foarte multa munca si rigoare maxima .
 11. Thank you MusikMesse ! https://www.facebook.com/musikmesse/
 12. Nu pot sa numesc marketing. Este doar un fel de info. Website-ul sta un pic tocmai din cauza a ceea ce ai spus.Inca sunt in lucru sample-uri care sa redea cat mai bine sunetul acestor amplificatoare . Si nu ma refer la post procesari ci doar la captarea foarte bine a sursei atat din punct de vedere video cat si audio . Multam pt interes
 13. Merci Baltazar ! Model ODS 50 watt, canal clean , Acelasi model inspirat dupa Dumble overdrive special, canal overdrive , Decebal Badila + Amplificator si cabinet bass + Vlahopol Guitars Bass Custom 5, Acelasi amp, alte maini , Please enjoy ! P.S. Caut si cu un Grossman bass . O sa mai pun cateva secvente si cu Antonio Guitars Explorer .
 14. Hello Ken, Thank you to pay attention for my assembled amps . Just i came back from Frankfurt . Please use my email address for communication , gg@ggamp.ro Thank you , S-a consumat si MusikMesse 2017. Din Romania au mai expus in Hall 11.0 , Vlahopol Guitars (am calatorit si expus impreuna) cu chitare electrice si bass-uri, Grossman Guitars cu bass-uri in mod special iar la mine in stand am expus si 2 chitare realizate de Antonio Guitars (aka Augustin) . Voi reveni cu cateva video .