www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ggg

Veteran
 • Content Count

  2,079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  100%

ggg last won the day on November 8

ggg had the most liked content!

Community Reputation

1,898 Excellent

About ggg

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Dambovita

Other Information

 • Gear
  Gibson Les Paul Standard DeLuxe Pancake Body + T-Top Humbuckers (1972),Fender Stratocaster DeLuxe SSS Ash Body (2009) ,Fender Stratocaster DeLuxe HSS Alder Body (2005),Aria Pro II CS series (1983),Amp Full Vacuum Tube 2 ch. GG AMP Super Lead ,Amp Full Vacuum Tube 4 ch independent plexi + MIDI ,Dual Rectifier , GG AMP Special Lead (prototype ).

Recent Profile Visitors

21,214 profile views
 1. Pret foarte,foarte bun . Ti l-as fi luat eu daca nu aveam si eu unul .
 2. ggg

  LINUX!

  Oricum discutia a divagat. Ca de obicei apar si "derivate" . Important este sa-ti fie utile aceste discutii . In rest , Succes in ceea ce vrei sa faci ! P.S. Termenul asta de programator are tot felul de valente. Practic si cand reconfigurezi kernel-ul tot o operatie programatica faci. Ca sunt unii care si codeaza , altii care fac analiza datelor sau cei care scriu doar algoritmi (imperativ,declarativ , functional,atributiv,...etc) este un motiv de generare a altor discutii .In functie de implementarile facute pe specificul domeniilor de activitate apare si un grad de complexitate .
 3. ggg

  LINUX!

  Administrarea sistemului este una ,arhitectura de sistem sau de proces este altceva iar dezvoltarea sistemului este ca si cireasa de pe tort . Link download pt aceeasi carte recomandata de Red https://mentorembedded.github.io/advancedlinuxprogramming/alp-folder/advanced-linux-programming.pdf Cam veche iar anumite lucruri nu prea mai sunt de actualitate , de exemplu implementarea modului multi-proces (using fork() ) . Dar daca vrei sa intelegi cum functioneaza Linux Kernel , merita studiata .
 4. ggg

  LINUX!

  Cert este ca sistemele astea de operare ,*nix , au aparut pe piata din alte necesitati . Dupa ce Linux a devenit o optiune serioasa de enterprise , au aparut tot felul de distributii orientate catre diferite domenii. Dar toate folosesc acelasi kernel si gestioneaza resursele in acelasi mod .Este vorba doar despre module care sunt utile pt unii si inutile pt altii .
 5. ggg

  LINUX!

  Ubuntu are distributii pt Client si Server . Daca se orienteaza sistemul pt aplicatii desktop se poate optimiza totul prin configurarea serviciilor si bineinteles prin reconfigurarea kernelului. Daca ai aplicatii de Windows care ruleaza prin wrapper ,intr-adevar , perfomantele sistemului pot fi afectate. Wrapper este o interfata prin care se porteaza structuri de date ale fisierelor executabile (including libs) de la PE la COFF . Este un lucru bun dar nu o solutie eficienta. Daca sistemul ruleaza numai aplicatii nativ Linux devine mult mai stabil. Folosesc Ubuntu 14 doar pt dezvoltare de aplicatii si nu am probleme. Este adevarat ca am instalate doar compilatoarele GCC de la GNU,Mono si Eclipse , nimic multi-media .
 6. ggg

  LINUX!

  DirectX inca nu s-a portat pt Linux .
 7. ggg

  LINUX!

  Foarte scurta intrebare. De ce nu folosesti Ubuntu ?
 8. ggg

  Modificare Amp - Depth mod

  Ai fost. Ai un PM
 9. ggg

  Modificare Amp - Depth mod

  Eeee...vezi ! D'aia am zis ca este mai bine sa cauti tu. I just gave you one start point .
 10. ggg

  Modificare Amp - Depth mod

  Nu este vorba de greseala, ci de o altfel de abordare. In mod de operare SE ,intr- un ciclu , o sinusoida este condusa 360 de grade continuu . In modul de operare Push Pull fiecare tub conduce cate 180 de grade . De aici vine diferenta de randament . PP este mult mai eficient din punct de vedere energetic decat SE.
 11. ggg

  Modificare Amp - Depth mod

  Imi pare rau , nu am timp. Cauta si tu pe google Sau poate are timp sa-ti explice Vio .
 12. ggg

  Modificare Amp - Depth mod

  Ba faci si mai mult. Dar nu asa. Colegul Tase si-a setat etajul final la 60 Watt .
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.