• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

ggg

Veteran
 • Content count

  2,030
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29
 • Feedback

  100%

ggg last won the day on April 12 2016

ggg had the most liked content!

Community Reputation

1,810 Excellent

About ggg

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dambovita

Other Information

 • Scule
  Gibson Les Paul Standard DeLuxe Pancake Body + T-Top Humbuckers (1972),Fender Stratocaster DeLuxe SSS Ash Body (2009) ,Fender Stratocaster DeLuxe HSS Alder Body (2005),Aria Pro II CS series (1983),Amp Full Vacuum Tube 2 ch. GG AMP Super Lead ,Amp Full Vacuum Tube 4 ch independent plexi + MIDI ,Dual Rectifier , GG AMP Special Lead (prototype ).

Recent Profile Visitors

19,123 profile views
 1. Ok. Tocmai ca nu vroiam sa ma refer la "voltage gain" ci la caracteristicile de transfer ( functie de impedantele in curent continuu de In si Out ) care nu sunt la fel nici macar la aceleasi tipuri de FET. Cu o sursa foarte bine stabilizata si un voltmetru de mare precizie se pot observa aceste diferente care in amplificarile de semnal mic sunt critice . In mod usual la FET-uri nu se foloseste acest termen (factor de amplificare) dar practic , functioneaza ca un coeficient intre tensiunile D-G .
 2. Este doar o impresie . In phase inverter , in afara de semnal , nu se strica absolut nimic .
 3. Nu ai de ce sa schimbi acel tub. 12AX7 este folosit ca phase invertor . Nu se intampla nimic periculos cu tuburile finale sau cu transformatorul de iesire.Rezistenta anodica la care te referi , se considera la tuburile finale cuplate la sarcina (difuzor) prin intermediul transformatorului de iesire care indeplineste un principal scop de adaptare a impedantei. Transformatorul de alimentare este absolut safe , indiferent de ce tip de tub folosesti.Daca vrei sa folosesti 12AT7 este posibil ca amplificatorul sa distorsioneze indiferent de nivelul de volum.
 4. Oamenii si "metalele lor"
 5. Practic orice FET N-Channel functioneaza . Doar trebuie avut grija cu factorul de amplificare pt ca va afecta gain-ul . Eu nu m-as omora prea tare dupa alea care amplifica prea "sanatos".
 6. Este foarte important si ce iese . Este motivarea de a continua. Altfel va fi doar un moment magic care se va consuma .
 7. Stai linistit ! Acum descoperi ca tot ce se invata la SAE nu este adevarat . Nu fi dezamagit ca semnalul este format doar din frecventa fundamentala ...ce stii tu !?!?
 8. Daca vrei un ton "transparent" in care sa-ti mai recunosti sunetul chitarei , nu te uita la Orange . Altfel, - un amp de 5 Watt solid state suna bineinteles diferit comparativ cu unul cu tuburi, incepand din preamp si pana in etajul final . - firele in amplificatoare cu tuburi(chiar si solid state) se torsadeaza si se trag in anumite unghiuri cu un scop anume. - firele cele mai scurte intre anumite parti ale circuitului unui amp si tuburi, in general, au scopul de a nu capta alte zgomote .
 9. My favorite song
 10. GG HandWired Amp in acorduri braziliene
 11. Trist ! Trebuia sa fie "mut" .
 12. Ahhh...my mistake! Am uitat de juniorul nostru, un "motan" foarte talentat , Damian Rusu .