Septi

Veteran
 • Content count

  764
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

361 Excellent

About Septi

 • Rank
  Untitled

Profile Information

 • Location
  Târgu Mureș

Other Information

 • Gear
  - Chitarã electricã Ibanez SA 120
  - Chitarã acusticã Aria AFN-15N

  - Procesor Digitech RP155
  - Mixer Tapco Mix 50
  - Interfata Audio Behringer UCA200

  - Monitoare Active M-Audio DX4

  - Pene Dunlop Ultex Jazz III
  - Corzi D'Addario EXL120 Nickel Wound 9-42

Recent Profile Visitors

26,413 profile views
 1. Pret: 250 lei Localitate: Targu Mures Contact: P.M./septimiu.ujica@gmail.com Link producator: http://digitech.com/en-US/products/rp155 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand procesor Digitech Rp155 in stare excelenta de functionare si estetica. Are 50 patch-uri editabile si 50 setate din fabrica, din care doar 5 au fost editate de mine.Efectele de modulatie sunt foarte ok, surprinzator de ok, la fel si simularile de amplificatoare/distorsie. La partea de clean insa nu sunt foarte multumit, asta fiind si motivul pentru care ma despart de el. Este construit din metal, foarte solid, o pedala in care te poti increde. Prin intermediul unui cablu USB (care este inclus in pret) se pot edita foarte usor patch-urile sau se poate inregistra foarte simplu si elegant. Alimentatorul original este inclus in pret.
 2. Pret: 0 RON Localitate: Targu Mures Contact: P.M./septimiu.ujica@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Ma intereseaza sa cumpar o chitara Vintage Vrs 100/110 sau Cort KX5 WP. Astept oferte continand poze si pretul dorit pe P.M.
 3. Septi

  vând Digitech Rp155

  Se retrage de la vanzare.
 4. Septi

  vând Doza Bridge Humbucker Hamer Vector Xt

  Anuntul nu mai este valabil!
 5. Pret: 40 RON Localitate: Târgu Mureș Contact: P.M./septimiu.ujica@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o doza bridge humbucker luata de pe o chitara Hamer Vector Xt. Este intr-o conditie foarte buna, functioneaza perfect. Are un output moderat spre mare. Nu are posibilitate de split coil. Schimburi accept doar cu o pereche de strap locks sau bani - 40 lei. Poze voi incarca in zilele ce urmeaza.
 6. Septi

  vând Digitech Rp155

  Vand procesor Digitech Rp155 in stare excelenta de functionare si estetica. Are 50 patch-uri editabile si 50 setate din fabrica, din care doar 5 au fost editate de mine.Efectele de modulatie sunt foarte ok, surprinzator de ok, la fel si simularile de amplificatoare/distorsie. La partea de clean insa nu sunt foarte multumit, asta fiind si motivul pentru care ma despart de el. Este construit din metal, foarte solid, o pedala in care te poti increde. Prin intermediul unui cablu USB (care nu este inclus) se pot edita foarte usor patch-urile sau se poate inregistra foarte simplu si elegant. Alimentatorul original este inclus in pret. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul producatorului -> http://digitech.com/en-US/products/rp155 Schimburi accept doar cu Zoom G3/G3x cu diferenta din partea mea. Pretul este fix - 250 lei, transportul este suportat de catre cumparator.
 7. Septi

  vând Telecaster Shaped Guitar

  Se retrage de la vanzare, anuntul nu mai este valabil.
 8. Septi

  vând Telecaster Shaped Guitar

  Valabil inca. Schimb DOAR cu 500 lei sau Vintage VRS100/110 cu diferenta din partea mea.
 9. Septi

  Duel Osteoporoza #5 - Votare

  Votul meu a plecat la ADIDAS.
 10. Septi

  vând Telecaster Shaped Guitar

  Vând o chitară electrică facută din bucăţi. Gâtul este luat de pe o chitară Squier Affiniy telecaster cu tastiera din artar (maple) - are un relic natural minor [vezi galeria foto], cheiţele ţin acordajul FOARTE bine. Originea corpului nu o ştiu, însă este din 4 bucăţi de arin (alder) vopsit negru cu binding crem.Corpul NU a fost vopsit de mine, aşa l-am cumparat.Cel de la care l-am cumparat l-a vopsit şi i-a acoperit găurile de la pickguard.Pe spate sunt zgârieturi fine de la curea [vezi galeria foto] iar linia binding-ului nu este perfect dreaptă. Doza din poziţia bridge este luată de pe o chitară Hamer Vector Xt, deci are un output mediu spre mare, insa sună exceptional.Doza din poziţia neck este una no-name luată de pe un Stagg Telecaster. Bridge-ul este aproape nou, la fel şi control plate-ul fiind cumparate de mine in urmă cu maxim 6 luni.Potenţiometrele (500k A si B ) şi switch-ul sunt Alpha de o calitate foarte bună. La schimb m-ar interesa doar altă chitară, în special Vintage VRS100/110 la care sunt dispus să ofer şi diferentă. Pentru orice detalii vă stau la dispoziţie la adresa de mail specificată sau P.M. Pretul este de 500 lei şi nu este negociabil, transportul poate fi asigurat gratuit(Fan Courier) prin intermediul site-ului tocmai.ro ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EDIT: Daca nu primesc nici o oferta satisfacatoare pana duminica se retrage de la vanzare. Pretul NU este negociabil, iar pentru schimburi valoarea creste.
 11. Septi

  cumpăr Cumpar Pedala Volum Ieftina

  Salut.Am gasit acest anunt pe OLX -> http://olx.ro/oferta/pedala-volum-chitara-bespeco-vm12-ID2l7Yj.html#1557ce4521 si m-am gandit la acest topic.
 12. Septi

  A cui e chitara?

  Eu nu o să pun poză, continuăm cu poza lui lefmir dacă tot a postat.
 13. Septi

  A cui e chitara?

  Chitaristul trupei Paradise Lost?