Tudor Linca

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About Tudor Linca

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Recent Profile Visitors

1,224 profile views
 1. Tudor Linca

  vând Chitara Ibanez Electro-acustica sigilata

  Super. Ma puteți suna si acum daca doriți. Daca nu puteți, maine pana la ora 12, si apoi dupa ora 6 dupa-masa. Numai bine!
 2. Tudor Linca

  vând Chitara Ibanez Electro-acustica sigilata

  Salut. Ibanez-ul AEG-8 E-ul mai e valabil? Mersi
 3. Tudor Linca

  vând [EXPIRAT] Schecter Omen 8 w/ Coil Split & Booster

  Up! 900 de lei!
 4. Salut. Caut un Helix LT la un preț decent. Daca are cineva, aștept oferte. Mai am 2 anunțuri disponibile pentru schimb + diferența ,pentru un 8 string si un amp, desi ma îndoiesc ca daca cineva da un Helix are nevoie de ele, dar totuși amintesc de ele. Mersi fain!
 5. Tudor Linca

  vând [EXPIRAT] Schecter Omen 8 w/ Coil Split & Booster

  UP! 1050 lei!!
 6. Up. Pretul scade la 700 de lei!
 7. Tudor Linca

  vând [EXPIRAT] Boss GT-8

  Vandut, se poate închide topicul.
 8. Tudor Linca

  vând [EXPIRAT] Schecter Omen 8 w/ Coil Split & Booster

  Up, update de preț: 1100 lei
 9. Tudor Linca

  vând [EXPIRAT] Schecter Omen 8 w/ Coil Split & Booster

  Reducere de preț 10%. Preț nou: 1170 RON
 10. Salut! (imi cer scuze de răspunsul întârziat, nu am primit notificare la reply). Din păcate nu am si footswitch. Eu foloseam amp-control-ul GT-8-ului.
 11. Salut tuturor, Precum scrie si in titlu, se vinde un Amplificator Combo PEAVEY Bandit 112, Transtube Silver Stripe, la 800 de lei, negociabil. Motivul: nevoie de bani pentru Line 6 Helix LT. Specificatii: Model: Bandit 112 Transtube Silver Stripe Loc de fabricatie: USA An de fabricatie: 1996 Putere fara cabinet extern: 80 W Putere cu cabinet extern: 100 W Dimensiune Difuzor: 12" Tip Difuzor: Guitar Loudspeaker, made by Sheffield Bucla de efecte: Da Iesire footswitch extern: Da Numar Canale: 2 (Clean - cu modul Bright pentru boost de inalte, Crunch - Cu modul Thrash, pentru Mid Freq Scoop, si Gain pentru un plus de gain) Alte Caracteristici: Are reverb analog pe arc integrat, cu reglare a intensitatii reverb-ului. Volumul amplificatorului poate fi limitat la volumul buclei de efecte. Conectori: INPUT jack SEND jack RETURN jack PREAMP OUT connector (jack) POWERAMP IN connector (jack) FOOTSWITCH CONTROL jack EXTERNAL SPEAKER jack Canalele sunt indepentende, cu egalizare independenta, si, foarte important, volume independente, si pot fi schimbate extern printr-un footswitch. Amplificatorul are Effects Loop, impreuna cu Preamp Out (Pentru inregistrare in parallel), si Poweramp In. Pe langa egalizarea pe trei benzi, exista si un potentiometru dedicat frecventelor foarte inalte (Presence), si un potentiometru pentru reglarea Reverb-ului pe arc integrat. Cutia amplificatorului este asezata pe 4 roti pentru a facilita mutarea. Amplificatorul NU are defecte ascunse, si are semne de uzura normala. Pentru orice intrebare, cerinta, poza etc, contactati-ma fara probleme.