www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tudor Linca

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Recent Profile Visitors

1973 profile views

Tudor Linca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Salut! Propun spre vanzare urmatoarea chitara, un Charvel DC-2, varianta TBS (Albastru Turcoaz Transparent). O chitara foarte faina, si una din cele mai confortabile chitari pe care le-am cantat. Specificatiile ei sunt: Corp si gat - Mahon si Mahon (superba articulare si joase calde) Imbinare gat: - Set Neck (imbinare fara suruburi, foarte confortabil in registrul inalt) Tastiera - Palisandru (cel original), Locking Tuners Raza tastierei este compusa, fiind ingusta la inceput si mai lata spre freturile inalte, ceea ce o face foarte confortabil la shredding sau acorduri mai sus pe fretboard. Electronica este activa, iar dozele sunt inlocuite cu Seymour Duncan Blackouts AHB-3 (seria semnatura a lui Mick Thompson - Slipknot). Doze Brutale pe high-gain, extrem de clare pe clean, indiferent de acordaj (a fost din E Standard pana in A Standard) Dupa cum se vede si in poze, chitara este intr-o stare foarte buna, fara freturi tocite, lovituri, sau alte defecte, decat clasicele zgarieturi fine de curea si pana. Pentru detalii astept mesaje private (fie aici in PM sau la telefon / facebook, etc):) Pretul este de 1800 de lei (noi impreuna au fost peste 2700 de lei) - un pret corect zic eu, negociabil pe alocuri. Daca e vorba de transport, facem sa fie bine, desi as prefera predare personala in Cluj sau Targu Mures.
 2. Super. Ma puteți suna si acum daca doriți. Daca nu puteți, maine pana la ora 12, si apoi dupa ora 6 dupa-masa. Numai bine!
 3. Salut. Caut un Helix LT la un preț decent. Daca are cineva, aștept oferte. Mai am 2 anunțuri disponibile pentru schimb + diferența ,pentru un 8 string si un amp, desi ma îndoiesc ca daca cineva da un Helix are nevoie de ele, dar totuși amintesc de ele. Mersi fain!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.