www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tootzoo

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Other Information

  • Gear
    Chitara acoustica

tootzoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pretul e neschimbat. Momentan nu mai am nicio chitara electrica (si nici nu o sa mai am prea curand) si sta nefolosit. Se poate vedea si testa in Bucuresti (sector 6). Tot in Bucuresti se si vinde. Preferabil sa ma suni dupa ora 14:00. Daca mai ai intrebari nu ezita sa le pui
  2. Pret: 499 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0788762620 Link producator: http://www.kustom.com/product_detail.aspx?TypeID=2&FamilyID=0&ProductID=219&Tab=0 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un amplificator de chitara Kustom KG212FX de 30W, aproape nou A fost folosit doar la cateva repetitii. Suna impecabil, are efecte incorporate (Delay, Chorus, Spring Reverb),echipat cu 2 difuzoare de 12" sunet foarte puternic .
  3. Chitara este rezervata de userul Andrei Sibiu Pop. Mersi rgc:)
  4. De preferat nu,dar daca nu am alta solutie...Momentan mai astept,poate gasesc client in Buc,sa vada si omul ce cumpara:)
  5. O chitara super buna pentru pretul ei!Up!
  6. Pret: 320 Localitate: Bucuresti Contact: 0741522032 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumparata acum o luna jumatate,chitara e ca noua,absolut impecabila.Se poate vedea si proba in Bucuresti in zona Regie. O vand din cauza lipsei de spatiu in camin. In pretul asta mai intra si un capo.
  7. Pret: 600 RON Localitate: Romania Contact: 0741522032 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Astept oferte:)
  8. Mai bine cauti pe forum ceva second:)
  9. Fiti indulgenti,nu am mai mult de 3 luni la activ pe chitara electrica.
  10. Nu cred ca exista pian cu 99 de clape
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.