www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bodopopa

Active Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About bodopopa

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Gear
  m audio keystation pro, roland sonic cell, maudio studiophile dx4, macbook

Recent Profile Visitors

4,804 profile views
 1. bodopopa

  vând Controller midi Doepfer pk88

  Clapa midi cu claviatura fatar tp40gh in stare exceptionala. Are sistem rack din fabrica, practic se transporta ca un geamantan de 20 de kg. Nu prezinta zgarieturi, tinuta numai in casa.vine cu pedala maudio si cablu de alimentare. Functioneaza cu ios prin cablu usb. nu doresc schimburi. Pret negociabil in limitele bunului simt. Noua este 4000 de ron pe thomann. Pret 2000 ron
 2. bodopopa

  vând Casti Inear Kef M200

  pret nou 250 ron!
 3. bodopopa

  vând Casti Inear Kef M200

  Pret nou:300 ron.
 4. Multumesc dar nu. Ma intereseaza doar monitoare in ear.
 5. Pret: 400 Localitate: Bucuresti Contact: Bodopopa2003@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Casti in perfecta stare, folosite putin. Firma KEF nu are nevoie de introducere, aceste casti suna excelent, comparabile cu modele onear. Au drivere mai mari motiv pentru care au prindere dupa ureche. Vin cu cutie de transport, adaptor avion. Padurile originale vin in 3 marimi si nu au fost folosite. Pretul de noi a fost 200 euro. Pretul meu 400 rom usor negociabil. Pot trimite prin curier. Nu sunt interesat de schimburi.
 6. https://goo.gl/photos/2RK33wmyjuH1573f6 Cateva poze...
 7. Pret nou: 800 ron
 8. Casti absolut impecabile cu husa, fara nici un defect, au un an de folosință ocazionala.au pad uri.de alcantara extrrm de confortabile. Ma interesează schimburi cu monitoare in-ear. As prefera predare directă in București. Pret 200 euro.
 9. Pret: 450RON Localitate: Bucuresti Contact: Dr.popabogdan@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Interfata de sunet folosita pentru a conecta clapa midi la ipad. Sunet foarte bun, 2 intrari de mic, midi in/out, merge cu 3 baterii AA direct la ipad. Ofer si 3 acumulatori eneloop. Mai multe informatii http://www.roland.com/products/duo-capture_ex/ Placa a fost cumparata in feb 2015 si beneficiaza de garantie pana in februarie 2017. Am factura originala si garantia, cutia, cablul de conectare usb. Nu prezinta nici un fel de viciu estetic sau de functionare. Plata cash 100 euro. Trimit si in tara.
 10. bodopopa

  vând Muzicuta Hohner 280C Chromonica

  Schimb cu microfon de studio
 11. Pret: 450 ron Localitate: Bucuresti Contact: Bodopopa2003@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi In cutie, nefolosita. Pret negociabil. Schimb cu interfete de sunet usb/ firewire. Sa aiba midi si sa nu fie focusrite.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.