www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Wielher

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

5 Neutral

About Wielher

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  Genune, Descend into Despair

Recent Profile Visitors

440 profile views
 1. Folosite o singura data, la o repetitie. Le vand fiindca nu-mi sunt indicate, datorita tinnitusului. Achizitionate pe 06.08.2019 de pe Thomann, din pacate am aruncat pachetul original si nu le pot returna. Pot arata factura la nevoie. Cost noi: 420 + 50 pentru capetele albe. Accept si schimburi, daca e sa fie ceva interesant.
 2. Wielher

  vând Grosman Guitar

  Asa de curiozitate, ce scale are chitara? Altfel e frumoasa rau.
 3. Pret nou: 1349 lei Intretimp a fost ecranata si recablata, deci mai putin hum.
 4. Vand un bass Squier pe care l-am cumparat pe 19 decembrie 2017. Este practic nou. Eu l-am cantat prin casa de cateva ori, insa imi dau seama ca nu e de mine si ca prefer o chitara normala. Are garantie 2 ani si vine in cutia originala. Se poate vedea si proba in Cluj. Info de pe guitarshop: Corp Lemn: Basswood Forma: Jazz Bass® Neck Lemn: Artar Forma: "C" Lungime scala: 34" (864 mm) Tastiera: Artar Insertii: Dreptunghiuri negre ("Block") Radius tastiera: 9.5" (241 mm) Nr. de taste: 20 Taste: Medium Jumbo Pragus: Os sintetic Latime pragus: 1.875" (47.6 mm) Electronics Electronica Doza Bridge: Duncan Designed™ JB-105B Alnico 5 Single-Coil Pickup (Bridge) Doza Neck: Duncan Designed™ JB-105N Alnico 5 Single-Coil Pickup (Neck) Potentiometri: Volum doza bridge / Volum doza neck / Ton (master) Configuratie doze: S/S
 5. Corectie la titlu: Duncan Designed, nu chiar Seymour Duncan.
 6. Wielher

  Carl Martin Quattro

  Ti-am lasat mesaj privat.
 7. Wielher

  Line 6 Hd500X

  Salut, mai este valabil?
 8. Pret: 1500 RON Localitate: Cluj Contact: 0743103968 Link producator: http://www.jacksonguitars.com/guitars/rhoads/models/x-series-rhoads-rrxt-rosewood-fingerboard-transparent-black/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vând o chitară Jackson, model RRXT, achiziționată de la Guitar Shop din București în iarna 2012 - 2013. Are doze Seymour Duncan HB-102, este neck-through, fabricată în India. Toate detaliile despre chitara se pot găsi aici: http://www.jacksonguitars.com/guitars/rhoads/models/x-series-rhoads-rrxt-rosewood-fingerboard-transparent-black/# Sau aici: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-jackson-rrxt-rhoads-no-bevels_p1827.html (Momentan se pare ca nu mai e în stoc) Modelul transparent black are 22 freturi, nu 24, dar tot 25,5 scale. Defecte estetice are la nivel de corp, unde datorită faptului că am plimbat-o pe la repetiții și un concert, s-a dus un pic vopsea. Se poate vedea în poze. În privința sunetului, doza de bridge singură tinde să facă feedback dacă nu e controlat volumul și se poate auzi un hum pe amplificatoare mai mari, se rezolva fie prin noise gate sau izolarea cavității unde intră doza (s-a făcut asta doar pentru zona unde sunt switch-urile, toamna trecută). Legat tot de sunet, așa am primit-o și am fost prea leneș să fac ceva. O vând fiindcă am trecut pe bariton și chitara asta mai mult stă degeaba acuma. Vine cu o husă de bass de la Ibanez, în care o țin (e prea lungă pentru o husă normală). Accept schimb cu efecte (delay, compressor în principal, dar ascult și alte propuneri + cât mai trebuie din bani) sau direct Pod HD500. O dau în Cluj și nu trimit prin curier, fiindcă nu am încredere că ajunge întreagă.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.