www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Wielher

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Cluj

Recent Profile Visitors

1121 profile views

Wielher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

 1. Pretul revine la 1900 pentru chitara + case, 1750 fara case, dar atunci nu se trimite prin curier.
 2. 1650 lei cu tot cu case si corzi noi, pana la sfarsitul lui Octombrie 2020.
 3. Pretul pe bune e 2000. Accept si schimburi cu alte chitare.
 4. Bariton cu scale de 28. E primul model, cu fretboard din rosewood. Cum se vede din praful din poze, sta mai mult degeaba. Am alt bariton pe care cant mai des si mi-as lua altceva. Cu toate astea, nu ma grabesc s-o vand. Chitara e setata cu actiune joasa, intonatie unde trebuie, drop A, este ergonomica si usoara si nu are niciun defect, exceptand un pic de buzz la rece. Pe amp nu se aude. Corzile sunt Cleartone, inca in conditie buna, dar adaug setul de corzi din poze ca e prea gros pentru cealalta. O dau in case-ul din poze. Pot considera si anumite schimburi, cat timp sunt chitare cam pe la acelasi pret sau peste (cu completare din partea mea), fie acustice sau electrice.
 5. Folosite o singura data, la o repetitie. Le vand fiindca nu-mi sunt indicate, datorita tinnitusului. Achizitionate pe 06.08.2019 de pe Thomann, din pacate am aruncat pachetul original si nu le pot returna. Pot arata factura la nevoie. Cost noi: 420 + 50 pentru capetele albe. Accept si schimburi, daca e sa fie ceva interesant.
 6. Asa de curiozitate, ce scale are chitara? Altfel e frumoasa rau.
 7. Vand un bass Squier pe care l-am cumparat pe 19 decembrie 2017. Este practic nou. Eu l-am cantat prin casa de cateva ori, insa imi dau seama ca nu e de mine si ca prefer o chitara normala. Are garantie 2 ani si vine in cutia originala. Se poate vedea si proba in Cluj. Info de pe guitarshop: Corp Lemn: Basswood Forma: Jazz Bass® Neck Lemn: Artar Forma: "C" Lungime scala: 34" (864 mm) Tastiera: Artar Insertii: Dreptunghiuri negre ("Block") Radius tastiera: 9.5" (241 mm) Nr. de taste: 20 Taste: Medium Jumbo Pragus: Os sintetic Latime pragus: 1.875" (47.6 mm) Electronics Electronica Doza Bridge: Duncan Designed™ JB-105B Alnico 5 Single-Coil Pickup (Bridge) Doza Neck: Duncan Designed™ JB-105N Alnico 5 Single-Coil Pickup (Neck) Potentiometri: Volum doza bridge / Volum doza neck / Ton (master) Configuratie doze: S/S
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.