www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tudor Linca

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tudor Linca

 1. Salut! Propun spre vanzare urmatoarea chitara, un Charvel DC-2, varianta TBS (Albastru Turcoaz Transparent). O chitara foarte faina, si una din cele mai confortabile chitari pe care le-am cantat. Specificatiile ei sunt: Corp si gat - Mahon si Mahon (superba articulare si joase calde) Imbinare gat: - Set Neck (imbinare fara suruburi, foarte confortabil in registrul inalt) Tastiera - Palisandru (cel original), Locking Tuners Raza tastierei este compusa, fiind ingusta la inceput si mai lata spre freturile inalte, ceea ce o face foarte confortabil la shredding sau acorduri mai sus pe fretboard. Electronica este activa, iar dozele sunt inlocuite cu Seymour Duncan Blackouts AHB-3 (seria semnatura a lui Mick Thompson - Slipknot). Doze Brutale pe high-gain, extrem de clare pe clean, indiferent de acordaj (a fost din E Standard pana in A Standard) Dupa cum se vede si in poze, chitara este intr-o stare foarte buna, fara freturi tocite, lovituri, sau alte defecte, decat clasicele zgarieturi fine de curea si pana. Pentru detalii astept mesaje private (fie aici in PM sau la telefon / facebook, etc):) Pretul este de 1800 de lei (noi impreuna au fost peste 2700 de lei) - un pret corect zic eu, negociabil pe alocuri. Daca e vorba de transport, facem sa fie bine, desi as prefera predare personala in Cluj sau Targu Mures.
 2. Super. Ma puteți suna si acum daca doriți. Daca nu puteți, maine pana la ora 12, si apoi dupa ora 6 dupa-masa. Numai bine!
 3. Salut. Caut un Helix LT la un preț decent. Daca are cineva, aștept oferte. Mai am 2 anunțuri disponibile pentru schimb + diferența ,pentru un 8 string si un amp, desi ma îndoiesc ca daca cineva da un Helix are nevoie de ele, dar totuși amintesc de ele. Mersi fain!
 4. Salut! (imi cer scuze de răspunsul întârziat, nu am primit notificare la reply). Din păcate nu am si footswitch. Eu foloseam amp-control-ul GT-8-ului.
 5. Salut tuturor, Precum scrie si in titlu, se vinde un Amplificator Combo PEAVEY Bandit 112, Transtube Silver Stripe, la 800 de lei, negociabil. Motivul: nevoie de bani pentru Line 6 Helix LT. Specificatii: Model: Bandit 112 Transtube Silver Stripe Loc de fabricatie: USA An de fabricatie: 1996 Putere fara cabinet extern: 80 W Putere cu cabinet extern: 100 W Dimensiune Difuzor: 12" Tip Difuzor: Guitar Loudspeaker, made by Sheffield Bucla de efecte: Da Iesire footswitch extern: Da Numar Canale: 2 (Clean - cu modul Bright pentru boost de inalte, Crunch - Cu modul Thrash, pentru Mid Freq Scoop, si Gain pentru un plus de gain) Alte Caracteristici: Are reverb analog pe arc integrat, cu reglare a intensitatii reverb-ului. Volumul amplificatorului poate fi limitat la volumul buclei de efecte. Conectori: INPUT jack SEND jack RETURN jack PREAMP OUT connector (jack) POWERAMP IN connector (jack) FOOTSWITCH CONTROL jack EXTERNAL SPEAKER jack Canalele sunt indepentende, cu egalizare independenta, si, foarte important, volume independente, si pot fi schimbate extern printr-un footswitch. Amplificatorul are Effects Loop, impreuna cu Preamp Out (Pentru inregistrare in parallel), si Poweramp In. Pe langa egalizarea pe trei benzi, exista si un potentiometru dedicat frecventelor foarte inalte (Presence), si un potentiometru pentru reglarea Reverb-ului pe arc integrat. Cutia amplificatorului este asezata pe 4 roti pentru a facilita mutarea. Amplificatorul NU are defecte ascunse, si are semne de uzura normala. Pentru orice intrebare, cerinta, poza etc, contactati-ma fara probleme.
 6. Salut tuturor, Precum scrie si in titlu, se vinde un Procesor Boss GT-8, la 700 de lei, negociabil. (impreuna cu alimentator) Motivul: nevoie de bani pentru Line 6 Helix LT. Specificatii: Model: GT-8 Conversia Analog-Digital: 24 bit + AF method Conversia Digital-Analog: 24 bit Sampling Frequency: 44.1 kHz Memoria de Profile: 340 (140 (Utilizator) + 200 (Preinstalate)) Nivel Nominal Semnal Intrare: INPUT: -10 dBu, RETURN: -10 dBu Nivel Nominal Semnal Iesire: OUTPUT: 0 dBu, SEND: -10 dBu Impedanta la Intrare: INPUT: 1 M ohms, RETURN: 220 k ohms Impedanta la Iesire: OUTPUT: 2 k ohms, SEND: 2 k ohms Iesire Digitala: EIAJ CP1201, S/P DIFv Dynamic Range: 100 dB or greater (IHF-A) Afisaj: 16 characters, 2 lines (backlit LCD), 2 characters, 7 segment LED Conectori: INPUT jack IMPUT jacks L (MONO)/R PHONES jack SEND jack RETURN jack DIGITAL OUT connector (coaxial) AMP CONTROL jack SUB EXP PEDAL/SUB CTL PEDAL 1,2 jack MIDI connectors (IN/OUT) AC Adaptor jack Procesorul NU are defecte ascunse, si are semne de uzura normala. Pentru orice intrebare, cerinta, poza etc, contactati-ma fara probleme.
 7. Salut tuturor, Precum scrie si in titlu, se vinde un Schecter Omen 8, varianta din 2011, la 1300 de lei, negociabil. (+ la pachet si un string winder ). Motivul: nevoie de bani pentru Line 6 Helix LT. Specificatii: Model: Omen-8 2011 Culoare: Walnut Satin Tip construcție: Bolt-on Material corp: Tei Material neck: Arțar întărit cu fibră de carbon Material tastieră: Lemn de Palisandru (rosewood) Nr. freturi: 24 de freturi X-Jumbo Scală: 26.5” Control: Volum individual pe fiecare doza / Split Coil pe fiecare doza / Booster on/off / Ton / Comutator pe 3 căi Doze: Schecter Diamond Plus Pasive Chei de acordaj: Schecter Bridge: Schecter Custom Hardtail cu corzile trecute prin corp Hardware: Negru cromat Chitara a suferit urmatoarele modificari: S-a introdus switch-uri de split-coil pe fiecare doza, volume separate pentru fiecare doza, si un EMG-PA2 Clean Active Booster (in valoare de 250 de RON), legat la output-ul final, nu individual pe fiecare doza. Gatul a fost satinat (lacul fiind slefuit jos, iar porii lemnului au fost inchisi cu ulei pentru lemn de instrumente) acesta fiind acum mult mai usor de cantat si mai comfortabil. Chitara NU are defecte ascunse,si are semne de uzura normala, pentru orice intrebare, cerinta, poza etc, contactati-ma fara probleme.
 8. imi cer scuze de absenta. Topicul se poate considera inchis.
 9. Bună ziua. Ma numesc Tudor, si sunt din Targu Mureș. Cum scrie și în titlu, as dori sa cumpăr o chitara pentru începători pana in 600 de lei. Menționez ca eu personal cânt la chitara de ceva ani deja (6 sa fiu mai exact) și în consecință rog seriozitate și abținere de la oferte absurde. Tot ce înseamnă propuneri pot fi scris ori în PM, ori ca și comentariu, iar detaliile se vorbesc în privat. Nu facem chat din comment section. Mersi fain, și numai bine
 10. Salut RGC Precum scrie si in titlu, doresc sa cumpăr doar alimentatorul, sursa de la procesor, deoarece sursa actuala nu o mai pot folosi. Astept oferte. Mesajele rog a fi trimise in PM. O zi buna tuturor!
 11. Up!! Update: Schimb doar cu Chitari cu 7 corzi, sau chitari cu 6 Strat-like
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.