www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

chrom_dioxid

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

41 Excellent

About chrom_dioxid

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  ChromDioxid
 • Gear
  Fender AM Pro Strat,Ibanez RG655 Prestige,Line6 Helix,Fender Super 60,Aria MM 20.

Recent Profile Visitors

7,871 profile views
 1. chrom_dioxid

  vând Rămîne GN71Ce

  Ultima strigare !1500 RON!
 2. chrom_dioxid

  vând Rămîne GN71Ce

  Salut! 1700 cu husa cadou! https://www.thomann.de/ro/takamine_gn71ce_2_nat.htm
 3. Vand această chitară pentru ca nu o folosesc.Imi doresc altceva cu banii obținuți de pe ea.
 4. chrom_dioxid

  vând Rămîne GN71Ce

  Salut!Vand Takamine GN71CE,o chitară perfect funcțională cu o acțiune mica,electrica excelentă.Vine cu o husa cadou!(Poate si tuner). Are aproximativ un an de la cumpărare. O vand ca nu o folosesc si mi-am propus să cumpăr altceva.
 5. chrom_dioxid

  vând Fender Frontman 212R

  contact: 0739416291
 6. chrom_dioxid

  vând [EXPIRAT] Yamah RGX121DM

  Sa dat! Multumesc RGC!
 7. chrom_dioxid

  vând [EXPIRAT] Yamaha Pacifica 212vfm -Seymour Duncan

  Accept schimburi! Astept oferte!
 8. chrom_dioxid

  vând [EXPIRAT] Yamah RGX121DM

  Cu ce?
 9. Salut! Vand acest Wireless foarte ok, mai ales in spatii mici si pentru chitara acustica.Este inastare perfecta de functionare ,si de asemenea se poate proba oricand in Bucuresti!
 10. chrom_dioxid

  vând [EXPIRAT] Yamah RGX121DM

  Salut! Vand chitara asta pentru ca Nu am ce sa fac cu ea . Are Tastele schimbate in vara 2018,cu Dunlop 6100,suna bine nu are defecte,se poate proba oricand in Bucuresti!
 11. Salut! Scot la vanzare o chitara care este factura de mine (exceptie retastarea,care a post facuta deEugen C.) plecand de la o chitara Yamaha Pacifica 212VFM. Chitara nu man are mimic din componenta originala,sau schimbat toate,pana si tastele.Este o chitara foarte versatila,bine intretinuta,tonuri de la blues la heavy metal,de la jazz la pop. O vand pentru ca am strans cam multe si unele stau degeaba! Chitara are urmatoarea dotare: Pickups: 2 single coils-Seymour Duncan STK-S4N BK Classic Stack Plus and 1 humbucker Seymour Duncan JB-SH4-(Push-Push Split) Chei Planet Waves PWAT-6R2 Bridge Babicz FCH ST-Style Tremolo C Allparts Push/Push Poti 500K Fender 5-way Super Switch Fender Poti 500 Body: Alder Flamed maple top Maple neck Fretboard: Rosewood (Dalbergia Latifolia) Scale: 648 mm 22 Frets Pretul.....dupa ce am adulant tot,este 4.686ron,iar eu am zis ca o dau cam la jumatate,adica 2500ron! Jos aveti link-uri cu toate componentele! https://www.thomann.de/ro/seymour_duncan_sstks4n_bk.htm https://www.seymourduncan.com/pickup/jb https://www.thomann.de/ro/planet_waves_pwat6r2.htm https://www.thomann.de/ro/babicz_fch_st_style_tremolo_c.htm https://www.thomann.de/ro/allparts_pushpush_poti_500k.htm?ref=search_prv_2 https://www.thomann.de/ro/fender_poti_500.htm?ref=search_prv_8 https://www.thomann.de/ro/fender_5waysuperswitch.htm https://www.thomann.de/ro/dunlop_6100.htm https://www.thomann.de/ro/goeldo_string_tree_wheel_black.htm https://www.thomann.de/ro/fender_voltone_knobs_set.htm
 12. chrom_dioxid

  vând [EXPIRAT] Gotoh Tremolo

  Salut! Vand un tremolo nou!A fost desfacut doar si constatat ca nu este ce trebuie!(am grestit specificatiile : ))Pretul meu este de 150 ron.
 13. chrom_dioxid

  vând [EXPIRAT] Vând Schecter Diamond Series C1-StandardFR

  Se poate inchide! Multumesc RGC!
 14. chrom_dioxid

  Danelectro Talk-Box

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.