www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

chrom_dioxid

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by chrom_dioxid

  1. Pedala este in stare foarte buna,atat funcțional cat si esteteic.Se poate proba în București. Three Stage Variable Overdrive with Powerful 3-Band EQ Three-position pedal: Select the any of three levels of gain and distortion giving anywhere from clean boost to shred. No need for multiple buttons. Flexible: Each of these three levels can be individually pre-set for gain and distortion. Three Band EQ: Post-effect EQ anywhere from fat and warm to mid-rich to bright and can be adjusted to preserve original tonal qualities of your guitar. Three bright LEDs: Indicate pedal position and level of distortion selected, easy to see on stage.
  2. Epiphone DOT ES 339 CH Semi-Hollow Body Electric Guitar with Case. Chitara se afla in condiții excepționale și are câteva mici update-uri: -Pragus de os -Intrerupatorul in 3 poziții schimbat+potentiometrele -dozele schimbate cu Seymour Duncan Phat Cat Great P-90 Set Nickel (https://www.thomann.de/ro/seymour_duncan_phat_cat_great_p_90_set_nickel.htm) -Toc (Hard Case)Epiphone Se poate proba și testa in București.
  3. Salut! Vand acest Wireless foarte ok, mai ales in spatii mici si pentru chitara acustica.Este inastare perfecta de functionare ,si de asemenea se poate proba oricand in Bucuresti!
  4. Așa este ai dreptate!Dar nu mai am pedala aia.Pedalele seamănă mult ,am greșit poza.O sa rectific!Multumesc de observatie! Respect!
  5. Salutare! Vand pedala distors.Nefolosita in stare excelenta!
  6. Salut! Vand un amp pe care nu îl mai folosesc! Fender Frontman 212 r,este un amp foarte bun pentru cineva care nu are pretenții de “lampa”.Se comporta foarte bine intr-o sala de repetiții,și nu numai...
  7. Vând Danelectro TalkBox,stare perfecta de functionare,aproape neutilizat. Preț 250 RON.
  8. Vând ampul Vox ADAVT 50,pe motiv ca se pune prafu pe el!Funcționează impecabil nu mai are pedala (sa pierdut)! Pretul este de 1000 RON !
  9. Evident ca fiecare alege absolut ce își dorește!Mumai ca acest topic se numește "Line 6 Helix"!Insa eu am scris ptr cei care interesează așa ceva.Nu am avut Fractal sau Kemper,deci nu am ce sa zic.Cand am făcut aceasta alegere,am luat in calcul lucruri de care eu am avut nevoie!Poate pe cineva ajuta ceea ce am scris,in a alege un procesor așa cum își dorește! Numai bine!
  10. Va salut!Sunt posesorul unui Helix din Martie anul asta.Sunt unul care a folosit foarte mult procesoare,dar am încercat si pedale,amplificatoare.La modul asta am putut experimenta câteva luni!(pedale+amp),apoi am renunțat!Din motive multiple:1.foarte costisitor-degeaba ai pedalele cele mai bune,dacă nu ai un amp bun,lampa,etc. 2.destul de complicat sa transporți acolo unde ai treaba.(eu nu am mașina). Am citit mai sus păreri dar nimeni nu a încercat real.Eu am ajuns in posesia Helix,după Boss Gt8,ZoomG9 tt,Zoom G5,Boss Gt100,Avid 11rack(complicat cu pedalier midi,adresări,bla bla),Roland G5 cu doza GK3(complicat si aici,reglaj doza,fabricarea tonului...doctorat),Line 6 500hd(cu asta începea sa se apropie de ce căutam eu)! Acum cu acest Heilx m-a simt extraordinar de sigur pe ton,in mix,in situații live.Imi asigura cred ca toate obținute de conectica.Pot cânta cu el in PA,in timp ce o alta ieșire se duce in amp.Pot introduc tonul de amp in el,pe el pot sa introduc in amp,apoi ampul preluat pe fata(știți voi,"send-retourn","loop")La repetiții l-am folosit pe post de mixer,am intrat cu 2 chitare,bass,si voce.Fiecare avand setup separat,fără sa amestece ceva fxuri.Ceea ce mi se pare extraordinar!Pot sa îmi controlez ampul fără sa mai pun pedala ampului.Conectez un cablu ,pun comanda pe unul din cele 10switchuri,si asta e! Ca tonuri,nu am cum sa fiu decât foarte mulțumit!Si nu cred ca nu poate sa satisfacă cel puțin cu un ton,pe cel mai exigent chitarist,sunetist,etc.Crearea tonului este foarte facil.Ecranul destul de mare ,îți oferă toată informația de care ai nevoie indiferent pe ce buton ai apasă.(bineînțeles recoman citirea cu etentie a manualului de utilizare).Este singurul procesor care îți poate oferi 32 de lucruri in lanț per preset(4x8,in serie in paralel,practic,cum te taie capul).Asta nu are cum sa nu asigure exigentele celui mai complex chitarist. Iar acum ,de câteva zile cei de la Line6 au scos update la Versiunea 2.0,venind cu ceva simulatoare Mesa Mark IV,ceva la modulații,dar cel mai tare lucru mi se pare "Snapshot"(cred ca este inovator in ceea ce înseamnă un procesor floorboard).Iti oferă 8 asfel de Snapshot Per preset,dar lasand posibilitate de a folosi si modul stomp.Extraordinar!Mai are un looper destul de generos(60 sec stereo,120 sec mono). Deci ce sa spun?!Mie acest procesor îmi asigura absolut tot ce am nevoie pentru a-mi face treaba,fie pe scena mare, fie in club,pub,restaurant sau ce o mai fii!Acum. Depinde de fiecare ce gusturi au,de stilul si abordarea performantei! Cu mult respect!George.
  11. Pret: 1ron Localitate: Targoviste Contact: 0728051805 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Tuburi electronice Diverse: -Matsushita 25E5/PL36-60ron -Toshiba 6BX6(EF80) 2buc.-50ron buc -Tesla EF 80-6buc.-30ron/buc. -PL 83-2buc.-30ron/buc. -PCL86-1buc-30ron/buc -PL84-30ron/buc -PY88/30AE3 -40ron/buc -PCC189-30ron -ECC82-30ron -PCF80-40ron - F184-30ron -PCL85/3Bucati-30ron/buc -PCL82-30ron -PL504-40ron/buc -EL84-40ron Accept unele schimburi cu 6L6GC,Sovtek 12AX7WB,Mullard 12AX7,Tung-Sol 12AX7....
  12. Va mulțumesc pentru tot!Toti care au scris aici sunt cei mai buni! De aceea rog RGC sa închidă acest topic,pentru ca produsele nu mai sunt la mine! MULȚUMESC RGC!
  13. Mulțumesc RGC! Se pote Închide!
  14. Se pote inchide!Multumesc RGC!
  15. Pret: 1600 Localitate: Targoviste Contact: 0728051805 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand chitara AGR 72T,din motive financiare!Este absolut impecabila!Se poate proba in Targoviste!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.