www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crv

Active Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

34 Excellent

About crv

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  Bucovina
 • Gear
  Chitari -> Kemper rack -> Lumea.

Recent Profile Visitors

9261 profile views
 1. Se vand urmatoarele: TC Electronic G-Major 2 - ca nou, mici semne de uzura de rack, functioneaza impecabil. 1000 lei. TC Electronic M350 - ca nou, o mica problema la o urechiusa de plastic, se vede in poze despre ce e vorba, functioneaza impecabil. 500 lei. 2 x Boss AC-3 Acoustic Simulator - noi la cutie, cantate o singura data, unul are o mica zgarietura de la un transport in rack. 500 lei bucata. Boss NS-2 Noise Suppressor - nou la cutie, cantat o singura data, functioneaza impecabil. 350 ron. TC Electronic Flashback Mini Delay - nou la cutie, cantat de cateva ori, cutia are semne de uzura, pedala e mint, functioneaza impecabil. 380 lei. Preturile sunt usor negociabile, evident discount la cumpararea mai multor obiecte.
 2. salut, din cate stiu, mai este. trebuie sa discut cu un amic sa ajunga la studio, sa caute. eu sunt in izolare pe motiv de contact al unui caz confirmat de covid si pana nu aflu rezultatul testului, nu ies din casa.
 3. Vand o interfata Focusrite 6i6 2nd generation, utilizata moderat in homestudio, in stare estetica foarte buna si functionare exemplara. Nu sunt interesat de schimburi, iar cumparatorul plateste transportul.
 4. daca iti ia becherescu remote-ul, cat ar fi kpa-ul?
 5. A, rackul separat nu il dau acum, ca in el stau niste scule.
 6. - 2 x Boss NS-2 Noise Supressor. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 1 concert in tur in Brazilia. Pret Thomann 435. Pretul meu 335 bucata. - 1 x procesor voce TC Electronic Voicetone Correct XT. Stare: luat in ianuarie noi din US, probat unul in studio. Pret Thomann 1246. Pretul meu 850 bucata. - 1 x procesor chitara TC Electronic G-Major 2. Stare: ca nou, luat de la fostul proprietar care il folosise in casa juma de an, apoi pus in rack. Pret de nou 2000+. Pretul meu 1400. - 1 x preamp microfon/DI Focusrite Isa One + AD. Stare: luat in iarna nou de la importator, cu tot cu add-onul digital instalat, tras o piesa in studio. 2300 ron.
 7. Sunt ambele NS-2, dar sunt in Iasi. trimit insa prin fan courier cu ramburs in cont colector.
 8. GT-001 are cam cea mai buna versiune de soft. Arunca un ochi pe net, cine stie
 9. Schimb cu Boss GT-001 scos din cutie, in garantie?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.