www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crv

Active Members
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Feedback

    100%

crv last won the day on June 8

crv had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About crv

  • Rank
    Membru

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    Bucovina
  • Gear
    Chitari -> Kemper rack -> Lumea.

Recent Profile Visitors

9524 profile views
  1. Vand un iMac 27" 5K late 2017, cumparat acum 2 ani si jumatate din US. - 3.5 GHz Quad-Core Intel Core i5 - 32 GB RAM - 2 TB SSD OWC Mercury Extreme Pro 6G - Radeon Pro 575 4 GB - Tastatura Apple, cablu alimentare si Magic Mouse. Aspect si functionare impecabile.
  2. Cred ca as putea face schimb cu un LTD MH-1000 Evertune sau un Solar V 1.6 cu Evertune, plus diferenta.
  3. Vand o chitara ESP E-II M-II, ca noua, made in Japan, set through neck, Hipshot fixed bridge, doze BareKnuckle Aftermath, Dunlop straplocks, Gotoh Magnum locking tuners, case original ESP. Noua, in cazul in care se gaseste, e 2500€. Nu sunt interesat de schimburi.IMG_9280.HEIC
  4. Se vinde un tubescreamer Ibanez TS9DX practic nou, folosit usor in studio. Stare exceptionala, functionare impecabila. Are inca folia de protectie pe elementele de aluminiu. 600 lei, ca nou e 750. PS: se vinde pentru ca am doua, in caz ca macina pe cineva intrebarea.
  5. Se vand urmatoarele: TC Electronic G-Major 2 - ca nou, mici semne de uzura de rack, functioneaza impecabil. 1000 lei. TC Electronic M350 - ca nou, o mica problema la o urechiusa de plastic, se vede in poze despre ce e vorba, functioneaza impecabil. 500 lei. 2 x Boss AC-3 Acoustic Simulator - noi la cutie, cantate o singura data, unul are o mica zgarietura de la un transport in rack. 500 lei bucata. Boss NS-2 Noise Suppressor - nou la cutie, cantat o singura data, functioneaza impecabil. 350 ron. TC Electronic Flashback Mini Delay - nou la cutie, cantat de cateva ori, cutia are semne de uzura, pedala e mint, functioneaza impecabil. 380 lei. Preturile sunt usor negociabile, evident discount la cumpararea mai multor obiecte.
  6. salut, din cate stiu, mai este. trebuie sa discut cu un amic sa ajunga la studio, sa caute. eu sunt in izolare pe motiv de contact al unui caz confirmat de covid si pana nu aflu rezultatul testului, nu ies din casa.
  7. Vand o interfata Focusrite 6i6 2nd generation, utilizata moderat in homestudio, in stare estetica foarte buna si functionare exemplara. Nu sunt interesat de schimburi, iar cumparatorul plateste transportul.
  8. daca iti ia becherescu remote-ul, cat ar fi kpa-ul?
  9. A, rackul separat nu il dau acum, ca in el stau niste scule.
  10. - 2 x Boss NS-2 Noise Supressor. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 1 concert in tur in Brazilia. Pret Thomann 435. Pretul meu 335 bucata. - 1 x procesor voce TC Electronic Voicetone Correct XT. Stare: luat in ianuarie noi din US, probat unul in studio. Pret Thomann 1246. Pretul meu 850 bucata. - 1 x procesor chitara TC Electronic G-Major 2. Stare: ca nou, luat de la fostul proprietar care il folosise in casa juma de an, apoi pus in rack. Pret de nou 2000+. Pretul meu 1400. - 1 x preamp microfon/DI Focusrite Isa One + AD. Stare: luat in iarna nou de la importator, cu tot cu add-onul digital instalat, tras o piesa in studio. 2300 ron.
  11. Sunt ambele NS-2, dar sunt in Iasi. trimit insa prin fan courier cu ramburs in cont colector.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.