www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crv

Active Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

33 Excellent

About crv

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  Bucovina
 • Gear
  Chitari -> Kemper rack -> Lumea.

Recent Profile Visitors

8,746 profile views
 1. daca iti ia becherescu remote-ul, cat ar fi kpa-ul?
 2. da-l incoa', imi trebuie
 3. A, rackul separat nu il dau acum, ca in el stau niste scule.
 4. - 2 x Boss NS-2 Noise Supressor. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 1 concert in tur in Brazilia. Pret Thomann 435. Pretul meu 335 bucata. - 1 x procesor voce TC Electronic Voicetone Correct XT. Stare: luat in ianuarie noi din US, probat unul in studio. Pret Thomann 1246. Pretul meu 850 bucata. - 1 x procesor chitara TC Electronic G-Major 2. Stare: ca nou, luat de la fostul proprietar care il folosise in casa juma de an, apoi pus in rack. Pret de nou 2000+. Pretul meu 1400. - 1 x preamp microfon/DI Focusrite Isa One + AD. Stare: luat in iarna nou de la importator, cu tot cu add-onul digital instalat, tras o piesa in studio. 2300 ron.
 5. Sunt ambele NS-2, dar sunt in Iasi. trimit insa prin fan courier cu ramburs in cont colector.
 6. GT-001 are cam cea mai buna versiune de soft. Arunca un ochi pe net, cine stie
 7. crv

  vând Vad ISP Theta Preamp

  schimb cu Boss GT-001 la cutie?
 8. Schimb cu Boss GT-001 scos din cutie, in garantie?
 9. elo, ai mesaj privat.
 10. Ambele Randall-uri sunt vandute, la fel si un TC Electronic Flashback Mini Delay. Lista, prin urmare, se restrange la urmatoarele: - 1 x TC Electronic Flashback Mini Delay. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 2 concerte in tur in Brazilia. Pret Thomann 481. Pretul meu: 350 bucata. - 2 x Boss NS-2 Noise Supressor. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 1 concert in tur in Brazilia. Pret Thomann 435. Pretul meu 335 bucata. - 2 x procesoare voce TC Electronic Voicetone Correct XT. Stare: luate in ianuarie noi din US, probat unul in studio. Pret Thomann 1246. Pretul meu 850 bucata. - 1 x procesor chitara TC Electronic G-Major 2. Stare: ca nou, luat de la fostul proprietar care il folosise in casa juma de an, apoi pus in rack. Rackul din poze intra si el in pret. Pret Thomann 2652. Pretul meu 1400. - 1 x preamp microfon/DI Focusrite Isa One + AD. Stare: luat in iarna nou de la importator, cu tot cu add-onul digital instalat, tras o piesa in studio. 2300 ron. Operam ceva reduceri la cumpararea mai multor unelte, asa ca are rost sa va faceti frate cu dracul :)))
 11. Un Randall a fost deja retinut.
 12. Buna ziua, dragii mosului. Pe motiv de Kempere si mai multe alte trasnai high-end, mi-am dat seama ca zac intr-un fund de dupal, noi si nefolosite, o droaie de chestii care cred ca va intereseaza. Asa ca fara alte introduceri, scot la vanzare urmatoarele: - 2 x TC Electronic Flashback Mini Delay. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 2 concerte in tur in Brazilia. Pret Thomann 481. Pretul meu: 350 bucata. - 2 x Boss NS-2 Noise Supressor. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 1 concert in tur in Brazilia. Pret Thomann 435. Pretul meu 335 bucata. - 2 x preamp chitara Randall RG13. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 0 concerte in tur in Brazilia, ca acolo au 110V. Pret Muzikia 730. Pretul meu 550 bucata. - 2 x procesoare voce TC Electronic Voicetone Correct XT. Stare: luate in ianuarie noi din US, probat unul in studio. Pret Thomann 1246. Pretul meu 850 bucata. - 1 x procesor chitara TC Electronic G-Major 2. Stare: ca nou, luat de la fostul proprietar care il folosise in casa juma de an, apoi pus in rack. Rackul din poze intra si el in pret. Pret Thomann 2652. Pretul meu 1400. - 1 x preamp microfon/DI Focusrite Isa One + AD. Stare: luat in iarna nou de la importator, cu tot cu add-onul digital instalat, tras o piesa in studio. 2300 ron. Sculele nu cer de mancare sau bani de iesit in oras, asa ca nu sunt dispus sa iau in considerare oferte "jignitoare." Preturile anuntate sunt cel putin corecte, ca sa nu zic chilipir, iar cei care au cumaprat echipamente de la mine de-a lungul anilor stiu ca WYSIWYG. Cumparatorul plateste transportul. Banii pot fi livrati si intr-un cont BRD in avans. Operam ceva reduceri la cumpararea mai multor unelte, asa ca are rost sa va faceti frate cu dracul :))) Spor la cantat!
 13. Pret: 700 Localitate: Iasi Contact: pm Link producator: http://www.tc-helicon.com/en/products/voicetone-correct-xt/ Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Am de vanzare doua pedale simpatice, TC Helicon Voicetone Correct XT, bune atat pentru repetat/ studio, cat si pentru live. Am pus in descriere si linkul direct catre pagina producatorului, in caz ca e cineva interesat. Ambele pedale sunt noi, au fost doar testate intr-o repetitie. Pot oferi dovada achizitionarii din USA, daca e nevoie. Desi aduse din USA, au sursa in comutatie si deci functioneaza perfect la noi, ba chiar le dau si cu un adaptor de priza europeana inclus in pret. La noi in magazine se dau cu usor peste 1100 ron, deci pretul de 700 per bucata este unul foarte bun, avand in vedere ca pedalele sunt noi-noute. Spor. http://www.tc-helicon.com/en/products/voicetone-correct-xt/
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.