www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crv

Active Members
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

crv last won the day on June 8 2021

crv had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  Bucovina
 • Gear
  Chitari -> Kemper rack -> Lumea.

Recent Profile Visitors

9852 profile views

crv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

38

Reputation

 1. Vand un Hughes & Kettner Black Spirit 200 Floor. Aveti aici detalii despre ce si cum face aceasta minunatie (http://hughes-and-kettner.com/products/spirit/black-spirit-200-floor/). 5 canale directe, preseturi cate nu va folosi nimeni niciodata, noise gate, FX (chorus, phaser, tremolo, flanger, delay, reverb), 2 loops, MIDI I/O, H7K Redbox DI, CabSim si amplificare de 200W. Este practic nou, la cutie, a fost folosit doar pentru a trage niste chitari pentru urmatorul album Bucovina, iar acum, ca si-a "servit patria", isi cauta o casa noua, mai ales ca a venit deja un amp Driftwood si un Revv Generator 100P MKIII e pe drum. Functionare impecabila, aspect impecabil. In magazine e aproape 4300 lei, cu precizarea ca Thomann se asteapta sa il primeasca abia in jumatate de an. Pretul meu este 3500 (plus transport).
 2. Se vinde un Kemper Rack (unpowered) plus rack de 4U cu capace fata-spate. Stare excelenta, e practic ca nou. Este Kemperul care a fost folosit acasa pt teste, in homestudio. Il vand pentru ca mai am doua toaster-e powered. 1400€ negociabil, fara schimburi.
 3. Iese la vanzare una din chitarile mele. E un Jackson Adrian Smith DXQ Trans Green. Chitara a primit un upgrade de doza si are acum un DiMarzio D Activator bridge. A fost setata de Anthony, guitar tech-ul lui Herman Li (Dragonforce), de la care o si am. Fiind practic "ca noua", unealta functioneaza ireprosabil si este intr-o stare optica de 9.8/10, cu doua mici ding-uri pe grif, care nu afecteaza cantatul si nici nu se simt la mana. Am dat trei concerte cu ea si face fata cu brio. Are si whammy bar-ul pe undeva, dar in studioul de acasa (unde si-a petrecut zilele) nu l-am folosit. Echipata cu Ernie Ball 10-46. Nema husa, dar gasim noi o cutie de chitara in care sa plece. Are Dunlop straplocks. Pret in Europa 555€ si 107€ doza. Eu as lasa-o sa plece cu 500€ si dau un sifon rece. Vine cu Dunlop straplocks. PS: motivul vanzarii e un Hagstrom, in caz ca apar intrebari
 4. stiu ca e trecut de 9 ianuarie, dar imi incerc norocul Mai este disponibil cabinetul, cumva? Danke.
 5. Vand un iMac 27" 5K late 2017, cumparat acum 2 ani si jumatate din US. - 3.5 GHz Quad-Core Intel Core i5 - 32 GB RAM - 2 TB SSD OWC Mercury Extreme Pro 6G - Radeon Pro 575 4 GB - Tastatura Apple, cablu alimentare si Magic Mouse. Aspect si functionare impecabile.
 6. Se vinde un tubescreamer Ibanez TS9DX practic nou, folosit usor in studio. Stare exceptionala, functionare impecabila. Are inca folia de protectie pe elementele de aluminiu. 600 lei, ca nou e 750. PS: se vinde pentru ca am doua, in caz ca macina pe cineva intrebarea.
 7. Se vand urmatoarele: TC Electronic G-Major 2 - ca nou, mici semne de uzura de rack, functioneaza impecabil. 1000 lei. TC Electronic M350 - ca nou, o mica problema la o urechiusa de plastic, se vede in poze despre ce e vorba, functioneaza impecabil. 500 lei. 2 x Boss AC-3 Acoustic Simulator - noi la cutie, cantate o singura data, unul are o mica zgarietura de la un transport in rack. 500 lei bucata. Boss NS-2 Noise Suppressor - nou la cutie, cantat o singura data, functioneaza impecabil. 350 ron. TC Electronic Flashback Mini Delay - nou la cutie, cantat de cateva ori, cutia are semne de uzura, pedala e mint, functioneaza impecabil. 380 lei. Preturile sunt usor negociabile, evident discount la cumpararea mai multor obiecte.
 8. salut, din cate stiu, mai este. trebuie sa discut cu un amic sa ajunga la studio, sa caute. eu sunt in izolare pe motiv de contact al unui caz confirmat de covid si pana nu aflu rezultatul testului, nu ies din casa.
 9. Vand o interfata Focusrite 6i6 2nd generation, utilizata moderat in homestudio, in stare estetica foarte buna si functionare exemplara. Nu sunt interesat de schimburi, iar cumparatorul plateste transportul.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.