www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crv

Active Members
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

crv last won the day on June 8 2021

crv had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  Bucovina
 • Gear
  Chitari -> Kemper rack -> Lumea.

Recent Profile Visitors

10050 profile views

crv's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

38

Reputation

 1. La vanzare un exceptional sistem audio Technics, sunt al doilea proprietar. Toate componentele functioneaza impecabil, iar aspectul este chiar de 9.8/10. Scuzati firele de praf, dar de alea nu scapam asa usor, mai ales cand e de pozat in casa https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/teb/2/16/1f642.png Avem asa: - Amplficator Technics SU-A700 MKII - Tuner Technics FM/AM ST-GT650 (top gama) - Deck caseta Technics RS-BX701 (3 capuri, la varful seriei) - CD Player Technics SL-PS770A (la varful seriei) - Telecomanda originala Technics RAK-SU129WH, care controleaza absolut toate componentele, ceea ce e un bonus FOARTE binevenit, in special pentru ascultatorii mai lenesi, asa cum sunt eu. Cablurile audio incluse, cablurile de alimentare sunt incluse si ele, cele originale, cu priza de UK. Gasiti alimentari EU la Vitacom, 15 lei bucata, asa ca nu discutam despre ele. Se poate proba in Iasi, normal, preferabil sa il vand local. Daca nu e cum, voi incerca sa il ambalez "ca in povesti", cu transportul si asigurarea in sarcina cumparatorului. Si, ca veni vorba, se pot cumpara toate cu 4500 lei (usor negociabil).
 2. La vanzare un microfon Aston Stealth, made in UK, folosit doar in studioul de acasa pentru podcasturi. Are 4 circuite independente (V1, V2, G, D), care corespund vocilor de barbat, femeie, sunetului de chitara, precum si unui circuit vintage care emuleaza microfoanele cu lampa. Functioneaza fara phantom power, dar are preamp incorporat care poate fi activat prin 48V. Are un sunet excelent, "de radio" si este potrivit pentru orice aplicatie, fie ca e vorba de live, studio, radio, podcast, voiceover. Se vinde cu tot cu shockmountul lui, Aston Swift, care este absolut fantastic. Pret microfon de nou, 1670 lei, shockmountul, daca il gasiti, e macar 350. Pret pentru ambele, 1600, usor negociabil, plus transport cu ambalare profi.
 3. La vanzare o doza DiMarzio Super Distortion, pozitie bridge, F-spaced. Este versiunea de Super Distortion facuta de catre DiMarzio special pentru noua generatie de chitari Shredzilla, de unde si codul BCHW100BK. Doza e noua, proaspat scoasa din unul din BC Rich-urile mele, vine cu suruburi si arcuri si are ±32 cm de cablu. Conectare 4-wire, asadar splitabila. Ignorati cutia de Gravity Storm sparta, am calcat din greseala pe ea cand montam doza noua Pret usor negociabil, avand in vedere ca doze noi vin in Europa la sfantu-asteapta (vezi thomann).
 4. Vand un Hughes & Kettner Black Spirit 200 Floor. Aveti aici detalii despre ce si cum face aceasta minunatie (http://hughes-and-kettner.com/products/spirit/black-spirit-200-floor/). 5 canale directe, preseturi cate nu va folosi nimeni niciodata, noise gate, FX (chorus, phaser, tremolo, flanger, delay, reverb), 2 loops, MIDI I/O, H7K Redbox DI, CabSim si amplificare de 200W. Este practic nou, la cutie, a fost folosit doar pentru a trage niste chitari pentru urmatorul album Bucovina, iar acum, ca si-a "servit patria", isi cauta o casa noua, mai ales ca a venit deja un amp Driftwood si un Revv Generator 100P MKIII e pe drum. Functionare impecabila, aspect impecabil. In magazine e aproape 4300 lei, cu precizarea ca Thomann se asteapta sa il primeasca abia in jumatate de an. Pretul meu este 3500 (plus transport).
 5. Se vinde un Kemper Rack (unpowered) plus rack de 4U cu capace fata-spate. Stare excelenta, e practic ca nou. Este Kemperul care a fost folosit acasa pt teste, in homestudio. Il vand pentru ca mai am doua toaster-e powered. 1400€ negociabil, fara schimburi.
 6. Iese la vanzare una din chitarile mele. E un Jackson Adrian Smith DXQ Trans Green. Chitara a primit un upgrade de doza si are acum un DiMarzio D Activator bridge. A fost setata de Anthony, guitar tech-ul lui Herman Li (Dragonforce), de la care o si am. Fiind practic "ca noua", unealta functioneaza ireprosabil si este intr-o stare optica de 9.8/10, cu doua mici ding-uri pe grif, care nu afecteaza cantatul si nici nu se simt la mana. Am dat trei concerte cu ea si face fata cu brio. Are si whammy bar-ul pe undeva, dar in studioul de acasa (unde si-a petrecut zilele) nu l-am folosit. Echipata cu Ernie Ball 10-46. Nema husa, dar gasim noi o cutie de chitara in care sa plece. Are Dunlop straplocks. Pret in Europa 555€ si 107€ doza. Eu as lasa-o sa plece cu 500€ si dau un sifon rece. Vine cu Dunlop straplocks. PS: motivul vanzarii e un Hagstrom, in caz ca apar intrebari
 7. stiu ca e trecut de 9 ianuarie, dar imi incerc norocul Mai este disponibil cabinetul, cumva? Danke.
 8. Vand un iMac 27" 5K late 2017, cumparat acum 2 ani si jumatate din US. - 3.5 GHz Quad-Core Intel Core i5 - 32 GB RAM - 2 TB SSD OWC Mercury Extreme Pro 6G - Radeon Pro 575 4 GB - Tastatura Apple, cablu alimentare si Magic Mouse. Aspect si functionare impecabile.
 9. Se vinde un tubescreamer Ibanez TS9DX practic nou, folosit usor in studio. Stare exceptionala, functionare impecabila. Are inca folia de protectie pe elementele de aluminiu. 600 lei, ca nou e 750. PS: se vinde pentru ca am doua, in caz ca macina pe cineva intrebarea.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.