Gothalin

Newcomers
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  92%

Community Reputation

10 Good

About Gothalin

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Petrosani

Other Information

 • Band
  Gothic, Kempes
 • Gear
  Warmoth custom-made USA, Gibson, Peavey EVH.

Recent Profile Visitors

2,289 profile views
 1. Gothalin

  vând Wireless Line 6 - Relay G 30

  Vand sistem wireless LINE 6 - Relay G30, cumparat acum 3 ani de la Thomann, folosit in cateva concerte, functioneaza impecabil, gasiti toate detaliile despre el pe net. Vine in cutia originala, cu transmitator, receptor, alimentator si cablu.
 2. Ok.. turneul de primavara s-a incheiat si inca nici un om interesat de acest amplificator deosebit. In vara aceasta il pot aduce personal pentru probe pe rutele : 14-17 iunie - Bucuresti, Galati. 01 iulie - Alba, Cluj, Satu Mare 06 iulie - Lugoj, Sibiu, Brasov 08 iulie - Valcea, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Campina 02-05 august - Sibiu, Brasov 17-18 august - Bucuresti, Ploiesti. Head digital, cu 2 ampuri incorporate, complet independente, banca proprie de impulsuri de cabinete programabile de pe laptop, noise gates, reverbs, boosters, totul complet programabil, garantie la Thomann. Curaj !
 3. Vând pedală dublă Millenium PD-669 Stage Double Bass Pedal, cumparată de la Thomann în septembrie 2017, are garanție încă 2 ani jumătate, este în stare foarte bună, o dau pentru că am trecut la nivelul următor, mi-am cumpărat un Speed Cobra și nu are rost să o țin degeaba în sală. Pedala și-a făcut treaba foarte bine, perfectă pentru începatori (ca mine) și a fost ținută doar în sala de repetiții, nu are absolut nici un defect (în poze am luat-o direct de pe tobe și nu am avut timp sa o curăț de praf, etc, dar voi face asta la expediere). Pedala vine împreuna cu husa ei originală Millenium și cheiță.
 4. Pretul scade la 2500 ron, il pot aduce personal ca sa-l probati intr-una din locatiile unde voi canta in primavara asta, sau prin orasele aflate in drum: 03.03 - Deva - Sebes - Alba - Cluj 09.03 - Tirgu Jiu - Rm.Valcea - Pitesti 10.03 - Pitesti - Rm.Valcea - Sibiu - Sebes - Alba - Cluj 17.03 - Tirgu Jiu - Rm.Valcea - Pitesti - Bucuresti - Constanta 23.03 - Tirgu Jiu - Rm.Valcea - Pitesti - Bucuresti 24.03 - Bucuresti - Constanta 13.04 - Bucuresti 20.04 - Tirgu Jiu - Craiova 21.04 - Turnu Severin 27.04 - Ploiesti 28-30.04 - Constanta
 5. Vând microfon Shure 55 SH - series II - `Elvis Microphone` cumpărat acum 2 ani de la Thomann, folosit de câteva ori, doar în concerte, niciodată la repetiții, microfonul este în stare perfectă, a fost ținut tot timpul în folie de plastic, în cutia lui și depozitat in permanență într-un loc uscat. Instrumentul perfect pentru orice showman care se respectă. Îl vând pentru că am nevoie de bani.
 6. 3200 ron NEGOCIABIL !
 7. Gothalin

  vând Pedala Delay Behringer Dd600

  Valabil ! Sau la schimb cu mini-procesor de buzunar, gen Korg Pandora, etc
 8. Pret: 3500 RON Localitate: Petrosani / Bucuresti Contact: gothalin@yahoo.com Link producator: https://www.thomann.de/ro/yamaha_thr_100hd.htm?ref=search_rslt_yamahathr 100_370939_11 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand YAMAHA THR 100H, ultima inovatie de la Yamaha in materie de amplificatoare digitale, de fapt 2 amplificatoare complet independente intr-unul singur. Este usor, mic, extraordinar pentru cine doreste sa scape de carat zeci de kilograme in fiecare weekend. Este versatil, cu un sunet foarte curat, HD, fara nici un fel de brum. Eu l-am experimentat timp de aproape un an in cluburi si la festivaluri, fiind unicul chitarist in trupa m-a interesat pentru sunetul sau stereo, din 2 ampuri independente, pentru a da impresia ca sunt doua chitari pe scena. Il vand pentru ca am trecut la un alt setup si doresc sa experimentez alte sonoritati. Head-ul este in stare perfecta, si mai are 2 ani de garantie la Thomann. Il vand impreuna cu husa originala Yamaha pe care am dat 300 ron (https://www.thomann.de/ro/yamaha_thr_head_carry_bag.htm?ref=search_rslt_yamaha+thr+bag_399063_0) si un stabilizator de curent in valoare de 150 ron. Are pedalierul propriu, cu boost, reverb, efects loop si cablu 5 metri. Valoare totala 4400 ron, vand cu 3500 sau accept schimburi DOAR cu chitari premium ! Link la amp : https://www.thomann.de/ro/yamaha_thr_100hd.htm?ref=search_rslt_yamaha+thr+100_370939_11 Aici am facut o prezentare a ampului care a aparut chiar pe pagina oficiala Yamaha. Sunt frecvent prin tara cu concerte, deci il pot aduce prin locatiile pe unde am concerte, se poate proba direct la fata locului. Consultati pagina Gothic pentru info despre localitatile pe unde trecem : https://www.facebook.com/Gothic.Romania
 9. Salut, are adaptator de rack?