www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Deenman

Veteran
  • Posts

    653
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Deenman

  1. Excelent, si stiti ce m-a uimit? cand am vazut ca intarzie concertul, ma gandeam firar, o fi trafic? o avea aere de diva? se lasa asteptata? Pana cand am vazut ce atitudine faina are pe scena, si am sa va dau 2 exemple care m-au lasat afis: -inca de la primele piese, s-a asezat in fund pe scari sa fie mai aproape de public, a mers pe scena din partea cea mai extrema stanga, pana in dreapta, sa o vada tot publicul, ba mai mult, a coborat de pe scena si s-a plimbat printre oameni (oamenii, in special niste fete fugeau dupa ea sa o atinga, iar bodyguarzii din dotari au fost luati prin surprindere!). -la un moment dat, a gresit cuvintele la o piesa, asa ca a spus STOP, trupa s-a oprit in secunda 2, si a inceput de la zero. Cand a inceput sa cante dupa biss coverurile foarte cunoscute, de la whole lotta love pana la i'd rather go blind, urlam la prietena mea SPER SA GRESEASCA!, bai, cum putea sa sune, inclusiv chitarile, de solo nu mai spun, recomand sa va uitati la solo-urile lui P.J. Barth. Inchei prin a spune ca nu am mai vazut nici o vedeta (si aici le trag de urechi pe cele de la noi) sa interactioneze asa de bine cu publicul, i-a ridicat in picioare, au cantat cu ea, a fost printre ei, cat despre prestatie, eu unul nu am sa mai merg la nici un concert cu artiste/artisti romani, imi pare rau, dar ce am vazut acum mi-a deschis ochii. Concertul lui Y.J.M a fost jucarie pe langa ce-am vazut acum, cu toate ca-s mare fan.
  2. A fost super, nu ma asteptam sa sune asa de bine, eram sigur ca o sa fie de rahat sonorizarea la sala palatului. Cateva chestii ce m-au deranjat, insa am trecut usor peste ele pentru ca a meritat din plin concertul. 1. intarzierea concertului cu 20-30minute, poate e ceva banal, lumea a fost deranjata dar am trecut peste usor, a meritat. 2. dupa recitalul lui Nico, a venit o vaca cu ochelari drogata pe la 35-40 de ani alaturi de prietenus' si cand a urcat pe scena Beth, vaca a inceput sa fredoneze cu o voce de hiena piese de ale ei, se suprapunea urat de tot mai ales la piesele lente cu instrumental redus, m-au luat toti dracii, noroc ca i-a zis cineva din fata ei sa taca, ca nu stiu ce faceam, voiam sa ma ridic sa-i cer o carte de vizita sa stiu unde sa vin la concert la ea, a darcu de proasta, n-a rezitat tot concertul si a fost escortata spre iesire, de abia se mai tinea pe picioare, faza buna e ca nici nu aveau bilete pt locuri respective. 3. bai, poate-s eu pretentios, dar a dracu daca nu duhnea a alcool, a betivani ratati si a nespalati in sala aia, din toate directiile, vodka, bere. 4. imi pare rau pt chitaristul cu stratul caruia nu i se auzea chitara tare la solo-uri, decat dupa biss, cand a ridicat sala in picioare= WOW! Cat despre concert, incredibil de bun, best.
  3. Mi-am cumparat bilete, am ezitat din cauza sonorizarii.
  4. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: mesaj privat Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar 2 bilete la concertul de pe 21 iulie.
  5. Vreau si eu sa merg dar sunt prea gras si nu ma mai pot deplasa singur. Am programata fie o iesire la mare fie o deplasare pana in Baia Mare (acasa) cu detur prin Vatra Dornei/Sovata daca cad amandoua o sa merg la concert. Nu stiu cum o sa fie cu sonorizarea, ca dejeaba are voce daca in sala se aude yoc, mai bine nu merg asa ca-mi fac nervi.
  6. Eu zic sa nu va mai deranjati cu gatit/cumparat la comun, fiecare sa-si aduca ce ii treubuie. Esential e sa se anunte cate camere trebuiesc rezervate (nu ca sa vedem daca avem toti loc) .
  7. Deenman

    1 Mai 2015

    La munca in minunata campie a Brailei, cu animalul de companie. E un popandau sau ce-i? Veverita nu-i ca nu-s copaci pe aici.
  8. Esti pe aproape, ulterior a fost preluat de Hamerica si bajetii de acolo, unghia de la degetul mic fiind folosita pt prizat pe nas mai facil, sau degustat diverse droguri. Ca si pantalonii purtati 1 metru mai jos decat la talie, tot din Hamerica, puscariasii care erau ready to fuck/disponibili isi lasau pantalonii trasi mai jos.
  9. Deenman

    Cinema Club

    The expendables 3- mediu spre prost (arnold+ stalone il duc spre mediu) ) Godzilla- foarte prost, tind sa cred ca toate filmele remake sunt proaste. Bad Neighbours- comedie meh The other woman- cand nu ai ce sa vezi il poti incerca, dar e "girly" l-am vazut la masa de pranz. Tammy- ii bun comedie la fel si Sex Tape Captain America- the winter soldier- mediocru- peste astea de mai sus, dar nu excelent. Acu vad edge of tomorrow- 720 p. Spor la vazut filme.
  10. Deenman

    Slabire

    Sa reluam, eu nu vreau sa scap de burta neaparat, vreau sa fiu in stare sa fac miscare fara sa obosesc in secunda 2, si fara sa transpir 10 litri de apa dupa ce alerg 1 km. Intelegi? daca bag 10km cu bicicleta in regim alert pe drum cu inclinatia zero, pot sa storc tricoul de pe mine, si afara nu trebuie sa fie 30 de grade, e destul sa fie 22-25 grade. Cu alte cuvinte am dus o viata sedentara cat eram student, si asa am ajuns de la 75 la 105 kg, si actual ~ 95kg la doar 1.76m. Ca si target as vrea sa dau jos 20-25 kg si sa fiu rezistent la miscare. Nu stiu daca are vreo legatura cu transpiratia excesiva dar beau foarte multa apa, gen 3 litri pe zi minim, uneori si mai mult. Tin minte acum 2 ani am testat o dieta drastica, era cred ca dukan, m-am tinut de ea 1 luna sau 2. In orice caz dupa dracovenia aia am ajuns de la 104kg la 93kg si pur si simplu puteam sa merg pe jos oricat ca nu mai transpiram deloc, cred ca am eliminat o canitate uriasa de apa din corp.
  11. Deenman

    Slabire

    Chestia asta mi-a starnit si mie interesul, poate stie cineva ceva trece dinspre urmatoarea faza: - sunt un timp dintr-o bucata, daca zic ceva asa ramane, sunt foarte incapatanat, adica ma enerveaza oamenii slabi care sunt condusi de anumite vicii, de la cafea la mancare. Sunt pasionat si de bucatarie dar am si o gandire tampita uneori, spre ex: " cum sa dai 30 ron pe o portie de mici la un grill din Buc" non sens pt mine, insa pt niste prieteni de-ai mei nu. In 2013 (cand Cyfer era plecat prin Asia si posta pe blog) citeam postarile si chiar ma gandeam sa fac un pariu cu mine, si uite asa in iulie 2013 am zis papa la carne (porc/pui/vita/alea alea) sunt un fel de strutocamila lacto-ovo-vegetarian de putin peste 1 an, dar nu asta conteaza. Deci repet, nu am facut asta cu gandul de a slabi, am facut un pariu cu mine sa vad daca sunt in stare, iau masa cu prieteni, gatim, lor le fac cu carne, mie fara, am taiat si porc de Craciun si n-am avut nici o problema, am preparat carnati, friptura, prietena mea manca normal. Intreb, exista vreo dieta/program de care sa ma tin ca sa fiu fit? momentan spre rasul tuturor nu am dat jos nici macar 1 kg in timpul asta, asta pt ca sunt un trantor, si nu fac miscare (de curand mi-am luat si bicicleta dar nu ma prea tin de ea). Dieta cu low carbs e cu carne?
  12. Deenman

    Cinema Club

    Transformers 2014 - prost Sabotage- meh, semiprost Noah- prost Transendence- prost Need for Speed - prost Spider Man 2014- prost urmeaza la pranz sa vad The Expendables.
  13. Deenman

    Bancuri

    Asa grasa:
  14. Vezi sa nu-ti cada parul din fund, de la atata nestare a creierului. Ce probleme existentiale are baiatul asta, i-a luat un sfert de viata de om sa-si dea seama ca poate sa-si creasca parul.
  15. Eu am avut fender american si Gibson Standard si tot Harley Benton mi se pare peste ca orice. E mult mai bine finisat, suna foarte bine si nu te rupe la buzunar. De asemenea nu-ti pare rau cand iti cedeaza grifful la o cazatura. Recomand oricand HB peste Fender/Gibson sau alte firme.
  16. Vezi ce masini a avut .scrie la semnatura )), scuze nu m-am putut abtine: http://vwforum.promotor.ro/topic/111381-2014-seat-leon-fr-20tdi/
  17. Stiam eu de ce nu ma inscriu la intalnire, din cauza serviciului haotic si fara program fix. Dar si mai si chiar in 26 iulie am o nunta anuntata de 2 ani, la o vara primara. Spor la intalnit, si sa bagati poze.
  18. LP tu inafara de vizitat geologie mai ai si alt criteriu dupa care-ti alegi locatiile? ) de ce nu vrei delta sa vezi niste ripple marks?
  19. In acest buget recomand vintage v100 nou sau sh Sent from my Lenovo P780 using Tapatalk
  20. Cred ca am aceasi chitara ca si tine, doar ca dintr-un set, pickguard negru HSS, nu stiu daca sunt aceleasi cheite, e facuta tot in Indo, si e 2013 parca. Momentan pe ea sunt corzi de 0.09 si nu se dezacordeaza si cant cu pana de 1.5mm-5mm si dau tare in corzi, la benduri la fel. Sunt tutoriale cum sa-ti montezi corzile sa ajute si cum sa calibrezi tremolo.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.