www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TheZKD

Veteran
  • Posts

    859
  • Joined

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Rotterdam, Olanda

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TheZKD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. Nu stiu cat e de adevarat, dar s-ar putea sa se desparta ( in sfarsit ) Gibson de Henry http://www.metalsucks.net/2018/03/09/gibson-bondholders-want-ceo-henry-juszkiewicz-fired/
  2. Salut, Vand un fuzz de la Matthew Effects. Este V1.0 chiar numarul 10 din lot - are foarte putine urme de uzura, este aproape ca si nou. Am si cutia originala. Este un fuzz foarte versatil, face cam totul de la ''dead battery'' pana la orice aroma de fuzz face. Nou costa aproximativ 190 de dolari + transport deci pretul este negociabil in limita bunului simt. Va rog trimiteti toate intrebarile si ofertele prin mesageria privata !
  3. ''arcul de la reverb care mai sare'' poti spune mai exact la ce te referi ?
  4. laney lc15 era unul dintre cele mai bune ampuri pe care l-am detinut
  5. Salut, Folosesc Reason de ceva timp. In Romania oamenii care cumpara DAW-uri legal is destul de putini, iar Reason este un DAW mai putin folosit pe la noi. Cei care il au nu prea cred ca o sa il vanda (si oricum nu e legal - ti se poate bloca, iar Customer Supportul si monitorizarea licentelor e foarte buna la PH! ). Se poate transfera licenta ceea ce este altceva. RE-urile nu se pot transfera ! Pot sa iti trimit in referral la care platesti mai putin din cate stiu. Merita sa astepti bundle-uri, recent in decembrie primeai langa Reason 9 tot felul de RE-uri in valoare de 400E, si nu aruncau la tine chestii naspa ci chiar printre cele mai reusite third party-uri. Tot timpul sunt promotii, bundle-uri, concursuri, merita sa fii pe faza.
  6. Si industria asta de instrumente muzicale a devenit un consumerism fanatic fara nici o legatura cu muzica. Dar nu stiu daca reglementarile astea o sa ajute cu ceva.
  7. Pret: 0 RON Localitate: Tg.Mures Contact: PM Link producator: www.gibson.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Schimb un Gibson Les Paul Special DC din 2006. Honduras mahogany body Mahogany set neck Rosewood fretboard P90 pickups Chitara a fost a lui Mihnea Ferezan, pe vremea când activa în Luna Amară , dupa aceea a mai fost la un coleg de pe forum. Uzura este normală pentru o chitara cu finish faded. Tastele : uzură minimă. Sunt deschis la schimburi : alte chitari , echipamente studio , bas , amplificatoare , efecte etc. Va rog trimiteti ofertele si intrebarile numai prin mesageria privata.
  8. De ce are chitara clasica corzi de otel pusa pe ea ? Poti sa pui o poza de lateral la tasta 12 ?
  9. Va sfatuiesc sa nu torrentati DAW-uri decat daca vreti sa stabiliti pe care vreti sa il alegeti. Beneficiile is din belsug sa nu fii pirat cu DAW-uri.
  10. TheZKD

    Legea Antifumat

    Toata lumea vrea o ''tara ca afara'' , dar nimeni nu vrea comportamentul si tinuta.
  11. Recent am trecut pe carbuni. Este un ton foarte cald. ''Ba Dum Tss''
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.