apocapsile 608 Posted August 2, 2020 Albăstrica e weight relieved? Hmm not true vintage correct athentic tone of gods pffff Just for my info, ce însemna pentru tine grea (rupea piciorul și stând jos?) și alea cât au? Quote Share this post Link to post Share on other sites
AddRien 998 Posted August 2, 2020 Albăstrica e full body, model aniversar 2014, n-are găuri deloc, conform site-ul Gibson. Acum, dac-o fi adevărat, numai ei știu. Gibsonul Custom, cea neagră, deși era weight relieved, avea 4,9kg. Dacă stăteam mai mult timp și așezat, „mă tăia” la picior. În picioare, nu mai zic... Albăstrica are 4.05kg, cealaltă 3.9kg, 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
apocapsile 608 Posted August 4, 2020 (edited) Cool story, bro. Mda, la mine cea mai grea cobză ever o avut 4,5 kg (da' și suna pe măsură). Semi-rupea piciorul, într-adevăr. Să le strunești sănătos, foarte mișto aia albastră, denim, așa, Marlboro Country and whatnot PS - Dar astea de 5-6-7 kile merită ținute pentru când colonizăm Luna. Edited August 4, 2020 by apocapsile 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SKU 503 Posted August 4, 2020 4.9kg bine ca ai scapat de ea. Mai era si Custom Shop care ar trebui sa fie sub 4kg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crossroads 66 Posted August 4, 2020 Black & White 100% custom pickups - Custom preamp 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AddRien 998 Posted August 4, 2020 @apocapsile Suna foarte bine, ăsta e adevărul. Cumva, astea mai grele au „vână”. Însă, la un custom, problema cu greutatea e amplificată și de faptul că are dublu binding, ceea ce o face mai colțuroasă și mai greu de suportat pe picior. @SKU Modelul pe care l-am avut era făcut de diviziunea normală de la Gibson. De fapt, modelul se numește Gibson Les Paul Custom. Modelele Custom Shop sunt cele Reissue. Cum e Jenny a mea - model Custom Shop1958 Reissue. Abia astea au lemnele selectate, vin fără găuri în ele și au long tenon. Modelele Custom simple (cele mai noi sunt totuși făcute de diviza Custom Shop) au weight relief (9 găuri - dar lemnele nu sunt selectate și au de obicei greutate mai mare - 4.5kg cel puțin), short tenon și dublu binding. My geek side nu s-a putut abține! 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
picnic 307 Posted August 5, 2020 O chitara calatoare 5 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vektor 1700 Posted August 7, 2020 Ooh shiny. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Liviu.Pop 2962 Posted August 30, 2020 Pe-asta am luat-o de suflet Și chiar nu sună rău deloc, iar acordajul e neașteptat de stabil. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackthorn 2543 Posted August 30, 2020 34 minutes ago, Liviu.Pop said: Pe-asta am luat-o de suflet Și chiar nu sună rău deloc, iar acordajul e neașteptat de stabil. Ce suflet negru ai Liviule 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
felix 85 Posted August 30, 2020 (edited) Les stratocasters Edited August 30, 2020 by felix 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Liviu.Pop 2962 Posted September 3, 2020 On 30/08/2020 at 18:07, Blackthorn said: Ce suflet negru ai Liviule Fenderu ăla, de-l știi și tu, surf green cu matching headstock, trebuia întunecat un pic. Ca și pălinca cu cafeaua. Ca să poți mai mult 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
picnic 307 Posted September 7, 2020 Nu este a mea dar a fost pe la mine pentru personalizarea pickguard-ului 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SKU 503 Posted September 8, 2020 Inca vreo 2 corturi si-mi pot deschide camping. 4 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AddRien 998 Posted September 8, 2020 Faină! E flame maple top sau veneer? Tastiera e foarte închisă la culoare, e ebony? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SKU 503 Posted September 8, 2020 (edited) 8 minutes ago, AddRien said: Faină! E flame maple top sau veneer? Tastiera e foarte închisă la culoare, e ebony? Mersi! Topul e solid de 7mm. Tastiera e ebony. Freturi otel. Gat si corp din mahon african. Corpul 2 bucati, gatul 1 bucata. Edited September 8, 2020 by SKU 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackthorn 2543 Posted September 11, 2020 (edited) On 08/09/2020 at 12:01, SKU said: Inca vreo 2 corturi si-mi pot deschide camping. Este o forma originala, 100% Cort. Doar headstockul si restul seamana perfect cu o alta chitara, dar parca nu imi aduc aminte ce, dar imi place calul sur Edited September 11, 2020 by Blackthorn 1 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
apocapsile 608 Posted September 11, 2020 Hai, nu fi coțofană, truss rod-ul se reglează la călcâi Quote Share this post Link to post Share on other sites
SKU 503 Posted September 11, 2020 (edited) 1 hour ago, Blackthorn said: Este o forma originala, 100% Cort. Doar headstockul si restul seamana perfect cu o alta chitara, dar parca nu imi aduc aminte ce, dar imi place calul sur Pai, calul meu sur meu doarme dezasamblat sub pat si asta trebuia sa fie un poor man's Cal. Este oarecum. Ma gandesc sa-i si pun dozele de pe a mea sa fie complet 100% Cort Suhr. Edit: Uite ca am facut un film, in numele stiintei. Din pacate nu sunt similare deloc! Uita-te cat spatiu ramane catre margini in cele 2 poze unde arat cu mouseul ... Edit2: N-am mouse, folosesc trackpad. Edited September 11, 2020 by SKU 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackthorn 2543 Posted September 11, 2020 10 hours ago, SKU said: Pai, calul meu sur meu doarme dezasamblat sub pat si asta trebuia sa fie un poor man's Cal. Este oarecum. Ma gandesc sa-i si pun dozele de pe a mea sa fie complet 100% Cort Suhr. Edit: Uite ca am facut un film, in numele stiintei. Din pacate nu sunt similare deloc! Uita-te cat spatiu ramane catre margini in cele 2 poze unde arat cu mouseul ... Edit2: N-am mouse, folosesc trackpad. Asa e, Cort-ul pare mai tras de par Quote Share this post Link to post Share on other sites
andreidanescu 13 Posted September 11, 2020 Jucariile mele 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
picnic 307 Posted September 16, 2020 A little bit industrial 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
picnic 307 Posted October 17, 2020 Intre Tele si Strat 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
StevieKing 27 Posted October 18, 2020 Supermarket:) 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gtrmike 110 Posted November 8, 2020 Inca o scorneala... ...și amețita asta dintre lumi... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackthorn 2543 Posted November 17, 2020 On 12/09/2020 at 00:14, andreidanescu said: Jucariile mele Ai stricat covoru 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
radu.popescu 433 Posted November 18, 2020 Nu ma pot abtine si pace... 13 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vektor 1700 Posted November 19, 2020 That neck ... Quote Share this post Link to post Share on other sites