www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Seru

Veteran
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Everything posted by Seru

 1. Seru

  Seru's

  Sibiu Sounds Festival 2020
 2. Vine în ambalajul original cu conținutul complet. Intervenții: am curățat potentiometrele, am incercat și alte lămpi dar am revenit la Sovtek-ul original, mi se pare cel mai bun. Nu are probleme funcționale. Motivul vânzării: ...îmi place ca-n prima zi dar nu îl mai folosesc.
 3. Poate fi folosită în mai multe feluri: canal A / overdrive + canal B / distors sau canal B / killswitch dacă threshold e maxim, etc. Dezavantaje: IN e pe partea stângă - nu am înțeles de ce... Reparații: i-am înlocuit mufa de alimentare. Funcționeaza perfect, fără probleme - nu altereaza tonul și reduce zgomotul in mod natural. Vine cu ambalajul original - prețul nu este negociabil si nu include transport.
 4. Functioneaza perfect, fara probleme - pretul nu este negociabil si nu include transport.
 5. Preț fix, fără transport inclus. Motivul vanzarii: Upgrade Unic proprietar - utilizat în spațiu curat, fără fum. Contine ambalajul original cu toate accesoriile, cablul USB a fost schimbat cu unul mai calitativ.
 6. Nu l-am folosit decat de vre-o 2-3 ori ca switch pt. un delay de rack. Functioneaza cu baterii, se poate schimba polaritatea.
 7. Motivul vanzarii: upgrade Functioneaza perfect, se vinde cu ambalajul original.
 8. Motivul vanzarii: Upgrade Functioneaza perfect, l-am folosit ca booster pt. Marshall.
 9. Motivul vanzarii: Upgrade Unic proprietar. Contine ambalajul original cu toate accesoriile, cablul a fost schimbat cel original fiind slab.
 10. Motivul vanzarii: UPGRADE Kitul contine 3 potentiometre noi dintre care unul push-pull, condensator nou, mufa jack noua, cabluri conectica doze si baterie, suruburi. Pot asigura montaj inclus in pret sau asistenta montaj.
 11. Salut, de fapt e incredibil că mai scrie cineva aici, chiar dacă e vorba de un duel dintr-o altă secțiune a forumului. SKU, felicitări pentru participare și pentru interpretarea plăcută auzului. Kibis44, de asemenea bravo pentru participare dar după cum știi și tu... cred că mai e de lucru, perseverează!
 12. Salut! Dragi admins, nu puteti pune CEVA la bataie pentru a readuce stralucirea acestui topic prafuit? De exemplu: - se castiga dreptul la un anunt pinned. - sau ceva puncte de ranking or something. NU VA COSTA NIMIC!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.