www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Seru

Veteran
  • Posts

    217
  • Joined

  • Days Won

    3

Everything posted by Seru

  1. Sibiu Sounds Festival 2020
  2. Poate fi folosită în mai multe feluri: canal A / overdrive + canal B / distors sau canal B / killswitch dacă threshold e maxim, etc. Dezavantaje: IN e pe partea stângă - nu am înțeles de ce... Reparații: i-am înlocuit mufa de alimentare. Funcționeaza perfect, fără probleme - nu altereaza tonul și reduce zgomotul in mod natural. Vine cu ambalajul original - prețul nu este negociabil si nu include transport.
  3. Nu l-am folosit decat de vre-o 2-3 ori ca switch pt. un delay de rack. Functioneaza cu baterii, se poate schimba polaritatea.
  4. Salut, de fapt e incredibil că mai scrie cineva aici, chiar dacă e vorba de un duel dintr-o altă secțiune a forumului. SKU, felicitări pentru participare și pentru interpretarea plăcută auzului. Kibis44, de asemenea bravo pentru participare dar după cum știi și tu... cred că mai e de lucru, perseverează!
  5. Salut! Dragi admins, nu puteti pune CEVA la bataie pentru a readuce stralucirea acestui topic prafuit? De exemplu: - se castiga dreptul la un anunt pinned. - sau ceva puncte de ranking or something. NU VA COSTA NIMIC!
  6. Brânză bună în burduf de câine, tipic românesc. La câți ingineri suntem pe aici dacă ne punem mintea la contribuție le-am face la ăștia un proiect CAD să scoată o chitară de Doamne-ajută... e păcat, serios.
  7. Salut Florin, dă-ne te rog un reper / un cântec în care să se audă sunetul chitării electrice pe care-l adori - ca să ştim ce efecte şi / sau amplificator ai avea nevoie...
  8. Păi şi topicul ăsta ce-i?
  9. Mno, se-ntâmplă și la case mai mari...
  10. Sărbători fericite, mă bucur pe această cale că a "înviat" de ceva timp duelul!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.