ramurel Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seru Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 (edited) Pedalboardul meu DIY: Edited April 1, 2011 by locdog Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Good old rock'n roll ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soniaxl Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Some updates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 familia Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 familia Analog Sound Nu ai postat poza ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 familia Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 VL Superfuzz->535q->CS-2->proco yd RAT->bad monkey->DLS v2-->dod fx65->DMM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Poate puțin ciudatã poziția OD-urilor dupã fuzz și distorsiune. Ai încercat OD - fuzz - RAT? Sau nu le folosești simultan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Poate puțin ciudatã poziția OD-urilor dupã fuzz și distorsiune. Ai încercat OD - fuzz - RAT? Sau nu le folosești simultan? mie mereu mi-a placut mai mult od-ul dupa wah iar fuzz-ul inaintea wah-ului...e mai dramatic efectul. Multe fuzz-uri parca nu se inteleg bine cu pedala de wah daca aceasta e inainte.Si inca o mica problema cu fuzz-ul asta al meu de la voodoo lab e ca nu-i prea plac pedalele cu buffer in fata ei,deci si oprite.De ex. dupa cs-2 sau bad monkey capata niste inalte cam contondente...altfel suna super.Ce e modificat acum pe pedalierul meu fata de poze e ca bad monkey e in fata la "dirty little secret "pe care-l folosesc ca un fel de booster..suna foarte bine combinate (bm + dls). RAT-ul meu "canta" mereu de unul singur,suna bestial asa...ca fiind destul de high gain daca-l combin cu altceva(inainte sau dupa) intru in feedback.Am incercat si fuzz->od si invers si mi-a placut mai mult fuzz-ul inainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 (edited) Poate puțin ciudată poziția OD-urilor după fuzz și distorsiune. Ai încercat OD - fuzz - RAT? Sau nu le folosești simultan? El are pedale faine, ,,de firma'' nu jaghine ca mine ,dinalea cu ,,ai lipit 3 rezistente'' ca sa citez un coleg forumist genial. Update: Edited June 1, 2011 by Razvan S. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 El are pedale faine, ,,de firma'' nu jaghine ca mine ,dinalea cu ,,ai lipit 3 rezistente'' ca sa citez un coleg forumist genial. Update: Vad ca ti-a ajuns si "toporu" acasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 My turn Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 oho domne ce amp ti-ai tras, misto, mai merg cantarile la Resita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 oho domne ce amp ti-ai tras, misto, mai merg cantarile la Resita? Multam cantarile merg asa si'asa...parca mai mult prin imprejurimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 noul setup Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 noul setup Red box-ul merge folosit ca un simulator de cabinet chiar si fara un amplificator? (Adica sa legi pedalele direct la el, apoi in mixer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Red box-ul merge folosit ca un simulator de cabinet chiar si fara un amplificator? (Adica sa legi pedalele direct la el, apoi in mixer) dap, asta e si motivul pentru care se afla pe pedalboard . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Ii aproape gata: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierre Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Asta este acum, dar este foarte probabil ca ISP-ul va fi de vanzare foarte curand... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Frumos Asta este acum, dar este foarte probabil ca ISP-ul va fi de vanzare foarte curand... ... In sfarsit ii gata In plus ii un compresor, clona 1:1 dupa "Demeter Compulator" la care i-am scos in afara controlul de gain. Imi place la nebunie cum suna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest calin97 Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Amplificatoare : - Fender Mustang III - Marshall MS4 Zakk Wylde. Pedale : -Pedala wah-wah Behringer HB-01. - Pedala distors Behringer HM-300. - Pedala chorus Beta Aivin Super Chorus CH-100. - Fender footswitch MS2 ( 2 button ). Chitare: - Tenson Les Paul Nashville Black. ( electrica ) - La acustica nu stiu numele ei =))=))=))....deoarece am primit-o caodu. Dar va asigur ca suna foarte bine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 (edited) a venit noul cabinet 2x12 Suhr Custom Audio Amplifiers cabinet facut din Baltic Birch plywood cu difuzoare Celestion V30 .urmeaza sa pun tolexul,firele, mufa si picioarele de cauciuc si gata cabinetul Edited August 24, 2011 by Mosh Craciun Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 SALUTARE,AM UN AMP WASHBURN SX12R VECHI DE CAM 7 ANI SI AS VREA SA-MI SPUNETI DESPRE CALITATEA LUI,PRETUL UNUIA NOU SI AL UNUIA VECHI DE ATATIA ANI,SCUZATI-MA DACA AM POSTAT IN TOPICUL GRESIT!VREAU RASPUNS RA PID...MULTUMESC ANTICIPAT! ........... ROG PE CINEVA CARE POATE SI E DISPONIBIL SA-MI RASPUNDA LA INTREBARILE PUSE PUTIN MAI SUS!Thanks! Ii un practice amp din categoria entry-level. Nu se mai fabrica asa ceva, deci nu poate avea un pret "de nou", iar pretul lui sh ar fi undeva la 80-120Ron daca vrei sa-l cumperi si 100-150ron daca vrei sa-l vinzi a venit noul cabinet 2x12 Suhr Custom Audio Amplifiers cabinet facut din Baltic Birch plywood cu difuzoare Celestion V30 .urmeaza sa pun tolexul,firele, mufa si picioarele de cauciuc si gata cabinetul Ai gasit tolex pana la urma? daca nu zi-mi si caut site-ul de unde am luat eu(din ro). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 (edited) Am mai aranjat si eu un pic rack-ul meu. Un looper/switcher Payne Labs, care imi comanda 4 loopuri care sint in fata ampului, plus switchuri de schimbare a canalelor ampului. In buclele lui sint: Lovepedal Pickle Vibe, partea "pre" a procesorului Digitech GSP1101, Analog Sound Bioshock Overdrive, care e din pct meu de vedere cel mai bun overdrive pe care am cintat, poate si pentru ca a fost facut custom pentru gustul meu, Malekko Fuzz, care e bazat pe circuitul de Super Fuzz, si care e un fuzz nebun de tot In spatele sertarului se mai afla un mini mixer tot Analog Sound, facut si el tot custom pentru mine, si care imi transforma bucla seriala a ampului intr-una paralela, cu reglaje pentru adaptarea efectelor de tip instrument sau rack. In el este bagata partea "post" a GSP-ului. Totul este alimentat de la o sursa Cioks Schizophrenic, cu 6 iesiri izolate si stabilizate. O sursa excelenta, comparabila 100% cu cele de la Voodoo Labs, dar la un pret mult mai rezonabil. Pentru cine are nevoie de surse recomand produsele Cioks, au o gama intreaga, si sigur gasiti ce aveti nevoie. In rack se mai afla si un Hum Eliminator Behringer, care e pus pentru a izola o bucla de masa. Ampul, care nu se vede in poze, e si el o noutate, Genz Benz Black Pearl. E perfect pentru ce am eu nevoie, este un amp cu inspiratie f serioasa din zona Matchless/Bad Cat, si suna de vis. Edited September 5, 2011 by dass101 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Hai sa pun si eu doua poze: Mai am de montat wireless-ul si un looper controlabil midi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Ai gasit tolex pana la urma? daca nu zi-mi si caut site-ul de unde am luat eu(din ro). am gasit,cumparat, a venit si saptamana viitoare e gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 cabinetul a iesit mai bine decat ma asteptam, iar pt ca mi-a placut asa de mult, am facut o mica modificare la amp si i-am si schimbat tolexul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts