www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

locdog

Active Members
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Nikolai Goleaev Guitar
  Dunlop Zakk Wylde Signature Wah
  Line 6 POD HD500
  Trace Elliot Super Tramp Amplifier

Recent Profile Visitors

5276 profile views

locdog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

 1. Primul proprietar, luat de la Thomann, folosit 99% din timp in casa, este perfect functional, nu are zgarieturi sau lovituri. Sta practic nefolosit de multi ani. Marcajele de pe el sunt ca in prima zi. E updatat la ultimul firmware. Il pot si expedia, inca mai am cutia originala. Doua precizari pt a fi completa descrierea: Knob-ul din stanga sus - cel dintre Save si View - are putin joc. Functioneaza normal atat la rotire cat si la apasare, dar e ceva vizibil si trebuia mentionat. Am pus un filmulet pe YT sa se vada despre ce e vorba. https://youtu.be/6anyWmN-oqw Firul de la alimentator (este cel original) are un loc in care a fost ciupit si este infasurat cu izolir. Nu este intrerupt, a prins doar cauciucul.
 2. Primul proprietar, luat de la Thomann, folosit 99% din timp in casa, este perfect functional si nu are zgarieturi sau lovituri. Marcajele de pe el sunt ca in prima zi. E updatat la ultimul firmware. Am cutia originala dar fara polistirene. O sa pun si poze, arata impecabil, l-am tinut curat, ingrijit etc. Prefer predare personala in Bucuresti dar il pot si expedia, inca mai am cutia originala inca. Doua precizari pt a fi 100% completa descrierea: Knob-ul din stanga sus - cel dintre Save si View - are putin joc, cativa milimetri. Functioneaza absolut normal atat la rotit cat si la apasare, dar e ceva ce remarci cand pui mana pe el deci merita mentionat. Firul de la alimentator a fost muscat intr-un loc, de un iepuras. Nu e intrerupt, a prins doar cauciucul, e infasurat cu izolir locul respectiv.
 3. Trio+ si pedala de control, estetic si functional 100%. Pedala este foarte utila pentru ca Trio-ul de obicei sta pe birou ca sa te joci cu setarile. Disclaimer: unuia din butoane i s-a rupt axul de rotatie. I l-am inlocuit si este ca nou. Am ambele cutii, charger original. Pret fix.
 4. Are cineva unul care sta degeaba? Ofer 500 ron, am vazut ca s-a vandut pe aici si mai ieftin de atat. Eventual la schimb cu Digitech Trio+ bundle (include pedala FS3X) dar cu 200 ron diferenta.
 5. Primul proprietar, luat de la Thomann, folosit 99% din timp in casa, este perfect functional si nu are zgarieturi sau lovituri. Marcajele de pe el sunt ca in prima zi. E updatat la ultimul firmware. Am cutia originala dar fara polistirene. O sa pun si poze, arata impecabil, l-am tinut curat, ingrijit etc. Prefer predare personala - cu proba daca se doreste - in Bucuresti. Doua precizari pt a fi 100% completa descrierea: Knob-ul din stanga sus - cel dintre Save si View - are putin joc, cativa milimetri. Functioneaza absolut normal atat la rotit cat si la apasare, dar e ceva ce remarci cand pui mana pe el deci merita mentionat. Firul de la alimentator a fost muscat intr-un loc, de un iepuras. Nu e intrerupt, a prins doar cauciucul, e infasurat cu izolir locul respectiv.
 6. Si mai grav, primeste sfaturi iresponsabile gen nu conteaza ce liceu faci, poti sa inveti pe cont propriu ca sa intri dupa aia unde vrei tu. Nu e asa. Ontopic, ma intreb la ce te gandesti tu cand zici de trait din muzica. La un succes rasunator gen idolul tau, care sa iti aduca intr-o perioada relativ scurta bani suficienti cat, folosindu-i judicios, sa poti trai din ei tot restul vietii la o adica? Nu cred ca poti sa te bazezi pe scenariul asta. Sau ceva de genul sa canti pana la o varsta respectabila prin cluburi sau la nunti sau ca instrumentist de sesiune? asta sunt sigur ca e fezabil, daca e ce iti doresti.
 7. In clasa a opta ar trebui sa iti propui sa mergi la un liceu cat mai bun, ca in cei patru ani petrecuti acolo sa ai timp sa iti dai seama la ce esti cu adevarat bun. Un liceu de arte e o cale fara intoarcere si esti prea tanar ca sa faci o alegere pentru restul vietii.
 8. Ai fost prin magazine sa probezi? Eu m-am dus sa incerc chitare despre care citisem pe net si ma uitasem pe youtube si cand m-am vazut la fata locului cu chitara laudata in mana... stai, cum, asta e? E ceva subiectiv si nu m-as baza pe ce le place altora.
 9. Si eu imi caut o acustica. Sa ne tii la curent cu ce ai ales Acum, in caz ca nu se stia, cu exceptia a doua modele electroacustice, TOATE Masterbilt-urile au fost scoase din productie de anul asta. O mare dezamagire, pentru ca mie unul mi se pareau best buy la categoria asta de pret si eram pornit sa-mi fac cadou de ziua mea un DR500M. Mai gasesti pe ebay dar transportul din USA se ridica la cateva sute de dolari. Toate magazinele din Romania care au listate pe site modelele discontinued... de fapt nu le au. Nimic surprinzator aici. Ca electroacustice, te-ai mai putea uita la Epiphone EJ200CE, si exista si niste Takamine interesante in gama asta de pret (EG 460/523 SC). Si de Yamaha am auzit numai lucruri bune, dar n-am tinut niciodata una in mana: la ~500 de euro este LL6 si mai ieftin FG730.
 10. Cu doua speakere e deja gen juma' de half stack
 11. Poti sa iei in calcul varianta procesor + casti, e foarte ok, poti sa dai cat de tare vrei si nu deranjezi pe nimeni si o sa sune mai bine decat orice amplificator de jucarie.
 12. Mi-am dat seama ca m-am aruncat din entuziasm la o scula mult peste nevoie mele
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.