www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pierre

Active Members
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Gear
    ESP Eclipse II w/ EMG JH-Set || Blackat Doublekat w/ BKP Black Hawk > Line6 G50 > Boss CE-2 > Boss BR-2 > Diezel Hagen > Diezel 2x12 FL V30

Pierre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

108

Reputation

  1. Pret: 2000 Eur Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Link producator: http://diezel.typo3.inpublica.de/hagen.16.0.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Diezel Hagen, stare perfecta. Toate detalile tehnice sunt acolo: http://diezel.typo3.inpublica.de/hagen.16.0.html Starea este perfecta din punctul de vedere cosmetic si tehnic. Se vinde pentru ca nu mai cant asa de mult, si amplificatorul se plictiseste acasa. Vine cu un cable amp-cab Vovox cu o valoare de 90 EUR. Pret: 2000 EUR, 2600 EUR cu cabul, Diezel 2x12 V30 frontloaded, fara schimb, nenegociabil. Avant in vedere ca nu mai am cartoanele, de preferinta nu se livreaza. Alte poze/info la cerere via PM.
  2. Hello, Ofer sedinta foto in Cluj. In principal: portrete, cupluri, evenimente, produse comerciale. Portfolio: http://pierrepichot.ro PM pentru contacte/tarife
  3. Pret: 450 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: Private messages Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand pedala Fredrick Effects Zombie Klone, clon al bine cunoscutului Klon. Stare absolut perfecta (cumparata anul asta), se vinde pentru ca, din pacate, nu mai am timp sa cant, si nu o mai folosesc Pret: 450 RON, cumparatorul plateste transportul si, daca e cazul, ramburs. Se poate vedea in Cluj-Napoca. Nu vreau schimb.
  4. Pierre

    Poze de tot felul

    Si inca mai multe pe portfolio-ul meu: http://pierrepichot.com
  5. Hello, Vand obiectiv Canon EF 24-105 L IS USM f/4, stare perfecta. Cu;parat in august 2013. Datele tehnice sunt aici. Pret: 3200 lei. Nu sunt interesat de schimb. Se poate vedea/proba in Cluj-Napoca.
  6. Pret: 1750 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: Private messages Link producator: https://www.eventide.com/AudioDivision/Products/StompBoxes/H9.aspx Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand pedala Eventide H9, cumparata in februarie 2014, stare perfecta in afara de un caracter din afisaj care are un defect (un P devine un F, asa a fost de la bun inceput) dar desigur nu afecteaza sunetul Vine in cutia originala. Lista de algoritmi by default : From TimeFactor: - Tape Echo - Vintage Delay From ModFactor: - Chorus (Four Types) - Tremolo (Two Types) From PitchFactor: - H910 / H949 - Crystals From Space: - Shimmer - Hall New H9 Exclusive: - UltraTap™ Nu se poate folosi mai mult de un algoritm in acelas timp, dar niste algoritmi au mai multe efecte. Nu sunt interesat de schimb. Se vinde pentru ca imi trebuie bani pentru a finanta altceva. Pretul este de 1750 lei nenegociabil + transport achitat de cumparatorul.
  7. Pret: 200 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand tuner Korg DT-10 silver, in cutia originala, stare perfecta. Pret 200 lei, costurile de transport/ramburs vor fi platite de cumparatorul. Nu doresc schimb. Contact via PM.
  8. Pret: 1050 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Link producator: http://www.strymon.net/products/bluesky/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand pedala Strymon Bluesky v2 (cu soft switches), stare perfecta, cu cutia originala si adaptatorul 220V. Pret 1050 lei, costurile de transport/ramburs vor fi platite de cumparatorul. Nu doresc schimb. Contact via PM.
  9. Deja, toate loop-urile paralele nu merg la fel. La 100% une sunt 100% wet = serial, alte nu. Oricum la maxim semnalul cel mai pronuntat va fi cel prin loop. Dar pentru asta exista controlul de mix, daca vrei sa pastrezi si sunetul original. Pune-l la 12 vezi deja cum merge la un 50/50.
  10. Eu am folosit si pentru a trimite si pentru a primi mesaje aceasta librarie : http://playground.arduino.cc/Main/MIDILibrary , dar se poate folosi si direct serialul. Fiind ceva DIY doar pentru mine mi-a fost de ajuns, pentru un produs comercial poate ar trebui ceva mai optimizat efectiv. Macar, la mine, it does the job, chiar daca sunt latente eu sunt cel mai lent
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.