dass101

Veteran
 • Content count

  1,777
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

321 Excellent

About dass101

 • Rank
  reloaded
 • Birthday 24/04/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Dragos
 • Scule
  PRS

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

20,071 profile views
 1. Vind un corp de strat MJT, facut in SUA dupa specificatii vintage corect, cu vopsea nitro. MJT este un producator consacrat de corpuri de Strat si Tele, eu personal am auzit vreo 6-7 din ambele si toate erau de la foarte bine in sus. Se vind in general in SUA pe la 350 USD noi si pe la 250 USD second, plus comisioane paypal si transport/ spaga la vama. Al meu este din alder, albastru, light relic, si am fost extrem de multumit de chitara pe care am asamblat-o cu el. Are gaurile date dupa template standard de Strat (bridge vintage american) si este rutat pentru HSS. Se vad toate detaliile din poze. Nu am alte accesorii la el, don't ask. Pretul meu 1000 lei, transport inclus in afara Bucurestiului in locatiile principale, doar pentru plata in avans pe card. Nenegociabil, fara schimburi.
 2. caut electronist Bucuresti

  Ai probabil o bucla de masa intre alimentarea monitoarelor si a calculatorului. Incearca sa pui o banda izolatoare pe masa de la stecherul monitoarelor si vezi daca se rezolva.
 3. vând PRS Mira

  Se retrage de la vinzare
 4. vând [EXPIRAT] Fractal FX8Mk2

  Se retrage de la vinzare
 5. Vind un Fractal FX8 Mk2. Nu dau prea multe detalii, cine e interesat de asa ceva stie despre ce e vorba. Toate efectele suna senzational si scula in sine e la un nivel de calitate f greu de batut. E de vis pentru un chitarist profesionist. In stare excelenta, cred ca in afara de tipla de pe ecran e efectiv ca nou. Se vinde impreuna cu o pereche de cabluri humbuster de 3 metri. Pret 3800 lei plus transport, fara schimburi.
 6. Vind un OKKO Cocaine, o combinatie exceptionala de compresor si flat/mid boost. Partea de compresor este unul din cele mai bune pe care le-am auzit eu pina acum, si are ca versatilitate suplimentara si un eq pe 2 benzi. E genul de pedala care adauga "ceva" la sunet astfel incit nu iti mai vine sa o opresti deloc, chiar daca nu impingi foarte tare partea de compresie. In special pe single coils mi se pare nemaipomenita. Partea de boost e si ea foarte ingenioasa, la ora 12 este flat, in dreapta adauga gain cu EQ-ul flat, in stinga este mid boost. Pentru cine nu stie, OKKO e un producator boutique german, cu citeva pedale de mare clasa in portofoliu. Un demo de la Brett Kingman: Poza reala cu pedala: Pretul meu 800 lei, cu transport inclus in afara Bucurestiului in localitatile principale, pentru plata in avans pe card. Fara schimburi, se vinde pt ca intentionez sa fac o schimbare mai mare in tot setup-ul. Contact pe PM.
 7. vând PRS Mira

  Multumesc pt comentarii, de fapt ne-am incurcat amindoi, culoarea se numeste Wild Mint
 8. vând PRS Mira

  Vind o chitara PRS Mira, an fabricatie 2008. Este din seria originala Made in USA, nu din cele mai recente S2 care sunt o serie mai ieftina intre Core USA si Korea SE. Diferentele sunt estetice, de constructie si de hardware. Culoarea este Mint Green, in realitate un fel de Bleu metalizat, cred ca am surprins-o destul de bine in poze. Facuta din mahon, git de mahon, griff Rosewood. Cumparata de mine noua din magazin, are uzura normala pentru virsta ei, am incercat sa arat in poze toate semnele de buna purtare. A fost o chitara cintata nu tinuta de bibelou, pentru ca si suna foarte bine. As compara-o cu un Gibson SG sau cu un Les Paul junior. A primit un tratament complet de fret leveling si fret dressing, este din punctul asta de vedere impecabila. Dozele au fost schimbate cu un set PRS din seria S2, deci un mic downgrade la doze. Are ca upgrade strap locks Schaller, se vinde cu tot cu setul complet Schaller care se monteaza pe strap. Hard case original. Seria S2 se vine acum cu aprox 1200 Euro in Europa, eu vreau pe a mea (repet, din seria originala USA) 800 Euro plus transport. Fara schimburi, se vinde doar din nevoie urgenta de bani. Se poate proba la mine sau ma pot deplasa cu ea in Bucuresti la cei interesati.
 9. De vinzare un Source Audio Nemesis Delay in stare foarte buna, cuparat de mine de nou de la Thomann. Un entry mai recent in gama de super delay-uri, extrem de apreciat pentru versatilitate si raportul calitate/pret. Stie MIDI, preseturi, mai multe engine-uri diferite, stereo, subdiviziuni, diverse variante de routing dry/wet, se poate pune un efect extern in bucla de feedback a delay-ului, are aplicatie de mobil pentru editare si mai nou si aplicatie de desktop care permite o configurare foarte complexa. Toate engine-urile suna ff bine, e plin netul de review-uri, toate canalele importante de youtube din domeniu cred ca au cite un review si toate superlative. Unul din ele de la Pete Thorn: Costa nou pe Thomann 1580 lei plus transport, pretul meu 1100 lei inclusiv transport in orasele principale pentru plata in avans pe card. Desi am scris si mai sus, subliniez: Fara schimburi! Motivul vinzarii este o nevoie urgenta de cash. Pretul e deja negociat cu mine insumi, deci nu voi raspunde nici la oferte jenante de pret. Multumesc pentru intelegere.
 10. Vand Strymon Mobius. Nu cred ca are nevoie de prea multe descrieri, e cam standardul in ceea ce priveste multiefectele de modulatie, folosit in nenumarate pedalboarduri de la amatori la cele mai mari scene. Este in stare foarte buna, cumparat de mine nou din magazin si folosit in regim de amator fara sa iasa de prea multe ori din casa. Costa nou la Thomann 2240 lei https://www.thomann.de/ro/strymon_mobius.htm plus transport Pretul meu 1400 lei si include transport in localitatile principale pentru plata in avans pe card. Desi am scris si mai sus, subliniez: Fara schimburi! Motivul vinzarii este o nevoie urgenta de cash. Pretul e deja negociat cu mine insumi, deci nu voi raspunde nici la oferte jenante de pret. Multumesc pentru intelegere.
 11. Salut, ti-am raspuns si la primul mesaj de pe Facebook, mai trimit o data azi datele de contact si ne auzim. Thx!
 12. vând Sau Schimb Taylor 214

  Revin cu chitara la vinzare, 2200 lei.