dass101

Veteran
 • Content Count

  1,781
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

327 Excellent

About dass101

 • Rank
  reloaded

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  PRS

Recent Profile Visitors

20,622 profile views
 1. dass101

  vând PRS Mira USA 2008

  Pentru cine doreste sa o probeze, se va mai putea doar pina Duminica 24 Iunie Thx
 2. dass101

  vând Eventide H9 Harmonizer

  Pedala mai sta la vinzare pina Duminica 24 Iunie seara thx
 3. dass101

  vând sistem Schertler mag + mic pentru acustica

  Price drop: 700 lei
 4. Price drop: 200 lei
 5. Vind Eventide H9 Harmonizer - este varianta de mijloc ce contine 9 algoritmi. O pedala senzationala, nu exista dupa parerea mea procesor de reverb/delay/pitch etc care sa fie la nivelul asta. Am avut Strymon si mi-au trecut prin mina multe efecte de top, asta e peste fara discutie. Nu mai dau alte detalii, sunt convins ca cine e interesat stie exact despre ce e vorba. 1700 lei, nenegociabil, plus transport in afara Bucurestiului. Doar plata in avans pe card.
 6. dass101

  vând sistem Schertler mag + mic pentru acustica

  Negociabil
 7. dass101

  vând PRS Mira USA 2008

  Negociabil in limite rezonabile.
 8. dass101

  vând [EXPIRAT] Corp Strat MJT nitro finish

  Salut, este marcat numele in neck pocket, poate nu se vede f clar in pozele pe care le-am pus. Iti pot trimite poze mai detaliate daca te intereseaza. Thx
 9. dass101

  vând PRS Mira USA 2008

  Scot din nou la vinzare una din chitarele mele de suflet din ultimii 10 ani. PRS Mira, 2008. Nu este din seria recenta S2, ci din cea originala made in USA. Mahon, set neck, neck standard, 24 taste, cheite locking. Are in plus fata de stock strap locks si upgrade de doze. Dozele care sunt acum pe ea sunt facute de unul din cei mai apreciati lutieri europeni, Andrea Ballarin - Manne Guitars. Are ding-uri minore si absolut normale la o chitara cintata timp de 10 ani, cel mai vizibil este cel de pe headstock. Fret levelling profesional facut recent, e impecabila din pct asta de vedere. Vine cu hard case si ce mai era prin el. 3700 lei, asta inseamna mai putin de 800 Euro pentru o chitara PRS made in USA, in stare foarte buna. Fara schimburi.
 10. Vind Mantra Overdrive, varianta cu switch de low gain. O pedala foarte speciala, foarte "amp like". In modul low gain suna a ceva gen Supro, sau in zona aia de vintage cranked, foarte plin si muzical. In modul high gain aduce a Orange, genul ala de distors pe lampa mai saturat si mai fuzzy. Pedala nu se incadreaza deloc in zona de clone si derivatii de Tube Screamer, are cu totul alta abordare si dupa parerea mea reuseste foarte bine ce isi propune. Are reglaje de ton active, deci se poate obtine boost si cut pe bass si treble, asta o face sa se potriveasca foarte usor cu multe ampuri si alte pedale. 450 lei, transport inclus in afara Bucurestiului pentru localitatile principale, plata in avans pe card. Fara schimburi.
 11. Vind un Musket Fuzz v2 Exista vreo 3-4 pedale care sunt considerate nu numai replici excelente ale celebrului Big Muff Pi, dar care aduc in plus si versatilitate si calitate moderna pe care originalele nu le aveau. Unul din ele este Musket Fuzz, care se regaseste pe orice lista de "Best modern Muff". Fata de circuitul original are un etaj de preamp in plus, fiind practic 2 in 1, un control de medii care e dupa parerea multora esential la un Muff, si un reglaj de Focus care duce fuzz-ul de la foarte gras si saturat, mai potrivit pt lead, la tight, mai potrivit pentru riffuri. Pedala is merita reputatia, suna exceptional si practic poate fi folosita de la fuzzy overdrive pina la overdriven fuzz, in functie de dozajul preamp/fuzz. Reglajele de medii si focus o fac sa se adapteze perfect la aproape orice setup. Mi-au trecut prin mina cam toate Muff-urile "boutique" si asta e cea care a ramas. 600 lei, transport inclus in afara Bucurestiului pentru localitatile principale, plata in avans pe card. Fara schimburi!
 12. Un set de doze scoase dintr-un PRS S2. Sincer nu stiu mai multe concret despre model, insa pot sa spun ca sunt in zona PAF dpdv output si ton. Au 4 fire si deci se pot folosi cu switching de split sau serie/paralel. Le-am avut pe o chitara PRS USA si am fost foarte multumit de ele. Cred ca sunt un upgrade pentru orice chitara budget, avind in vedere ca PRS le foloseste la chitarele S2 made in USA. Au avut capace metalice pe care le-am scos (mi se pare ca suna mai curat un pic asa) 250 lei setul plus transport daca este cazul in afara Bucurestiului. Fara schimburi.
 13. Vind Kork Pitchblack Tuner. Stare foarte buna, functioneaza excelent, cu cutia originala. 100 lei plus transport daca este cazul in afara Bucurestiului. Fara schimburi.
 14. Vind un difuzor Fane Ascension F70. Face parte din seria moderna Fane care a fost lansata acum vreo 2-3 ani. Fane a avut intotdeauna un sunet specific, nu se incadreaza 100% nici in zona british nici in zona american, dupa parerea mea e un difuzor cu un ton foarte interesant, cu un sunet mai plin si mai putin agresiv decit un Celestion V30 spre ex. Pretul nou pe Thomann: https://www.thomann.de/ro/fane_ascension_f70_16_ohms.htm?ref=search_prv_14 Difuzorul pe care il vind eu a suferit o operatie de lipire de dust cap care a lasat ceva urme cosmetice care sa pot vedea perfect in poze. Sunetul nu a avut absolut nimic de suferit, am testat cu foarte mare atentie asta. Sunt constient ca asta ii scade valoarea, asa ca il vind la doar 150 lei. Repet, nu are absolut nici o problema functionala, totul este pur estetic. Pentru cine nu e f pretentios e o ocazie excelenta sa ia un difuzor foarte bun, made in UK, la mai putin de 30% din pretul de nou. La pretul de mai sus se adauga transport in afara Bucurestiului daca este cazul. Fara schimburi.
 15. Vind un Tayden True Brit, este un difuzor din gama Greenback dupa specificatii vintage correct. Tayden a fost (din cite stiu eu nu mai fac difuzoare) un producator foarte mic din UK care si-a propus sa produca difuzoare folosind retete si echipamente clasice. Eu am avut mai multe modele de la ei si mi s-au parut excelente, mai mult decit competitive cu Celestion made in UK. 25W, 16 ohmi, classic british tone, classic british racing green. In stare foarte buna, broken in, neabuzat sau forjat. 250 lei plus transport daca e cazul in afara Bucurestiului. Fara schimburi!