www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dass101

Veteran
 • Posts

  1781
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  PRS

Recent Profile Visitors

23597 profile views

dass101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

329

Reputation

 1. Voi fi in Romania pentru o saptamina in Ianuarie, daca e cineva interesat sunt deschis la orice oferta rezonabila. Thx!
 2. Pentru cine doreste sa o probeze, se va mai putea doar pina Duminica 24 Iunie Thx
 3. Negociabil in limite rezonabile.
 4. Scot din nou la vinzare una din chitarele mele de suflet din ultimii 10 ani. PRS Mira, 2008. Nu este din seria recenta S2, ci din cea originala made in USA. Mahon, set neck, neck standard, 24 taste, cheite locking. Are in plus fata de stock strap locks si upgrade de doze. Dozele care sunt acum pe ea sunt facute de unul din cei mai apreciati lutieri europeni, Andrea Ballarin - Manne Guitars. Are ding-uri minore si absolut normale la o chitara cintata timp de 10 ani, cel mai vizibil este cel de pe headstock. Fret levelling profesional facut recent, e impecabila din pct asta de vedere. Vine cu hard case si ce mai era prin el. 3700 lei, asta inseamna mai putin de 800 Euro pentru o chitara PRS made in USA, in stare foarte buna. Fara schimburi.
 5. Nu ne-ai zis deloc ce vrei sa cinti cu ea. Daca vrei orice in zona rock/distors, obligatoriu sa aiba humbucker in bridge (adica doza dubla, daca nu stii ce inseamna humbucker) Daca vrei mai degraba in zona clean/blues, e de dorit sa aiba macar in neck un single coil (doza simpla) Daca nu stii exact ce vrei, cel mai bine ia una care sa aiba in neck SC si in bridge HB. Cred ca cea mai mare dezamagire pe care poate sa o aiba un incepator e sa ia o chitara cu SC in bridge cind de fapt el vrea sa cinte Metallica cu ea.
 6. Vind un sistem doza magnetica + microfon condenser pentru chitara acustica Schertler. Sistemul e compus din: https://www.thomann.de/ro/schertler_m_ag6_black_magnetic_pickup.htm M-AG6 doza magnetica tip soundhole https://www.thomann.de/ro/schertler_s_mic_m_condenser_microphone.htm S-MIC-M microfon condenser omnidirectional Schertler e un producator elvetian specializat in sisteme high end de captare pentru instrumente acustice, acest set pe care il vind eu e considerat unul din cele mai bune din categoria lui. Mie mi se pare exceptional, e complet non invaziv si poate fi folosit pe orice chitara acustica, si de sunat, dupa parerea mea, suna 3 clase peste orice piezo sau under the saddle din categoria asta de pret. Il vind pentru ca nu mai am chitara acustica de ceva vreme, si perspectivele sa mai cint vreodata live cu acustica sunt infime. Sunt destul de multe demouri si review-uri pe youtube, am ales unul superb facut de Horea Crisovan: Setul costa aprox 1200 lei pe Thomann, pretul meu 800 lei, transport inclus pentru localitatile principale, cu plata pe card. Fara schimburi.
 7. Ampul nu e rau pt un solid state la banii lui, insa difuzoarele suna a orice numai a metal nu. Cred ca mai bine mai stringi niste bani si te reorientezi. A fost un amp ieftin (la propriu si la figurat) acum vreo 15 ani cind a aparut, intre timp lucrurile au avansat enorm si nu mai merita sa cinti pe asa ceva oricum ai da-o.
 8. Se gasesc pe la Hornbach cred niste buretei cu o fata abraziva, foarte fina. As incerca cu asa ceva.
 9. Ai probabil o bucla de masa intre alimentarea monitoarelor si a calculatorului. Incearca sa pui o banda izolatoare pe masa de la stecherul monitoarelor si vezi daca se rezolva.
 10. Se retrage de la vinzare
 11. Vind un OKKO Cocaine, o combinatie exceptionala de compresor si flat/mid boost. Partea de compresor este unul din cele mai bune pe care le-am auzit eu pina acum, si are ca versatilitate suplimentara si un eq pe 2 benzi. E genul de pedala care adauga "ceva" la sunet astfel incit nu iti mai vine sa o opresti deloc, chiar daca nu impingi foarte tare partea de compresie. In special pe single coils mi se pare nemaipomenita. Partea de boost e si ea foarte ingenioasa, la ora 12 este flat, in dreapta adauga gain cu EQ-ul flat, in stinga este mid boost. Pentru cine nu stie, OKKO e un producator boutique german, cu citeva pedale de mare clasa in portofoliu. Un demo de la Brett Kingman: Poza reala cu pedala: Pretul meu 800 lei, cu transport inclus in afara Bucurestiului in localitatile principale, pentru plata in avans pe card. Fara schimburi, se vinde pt ca intentionez sa fac o schimbare mai mare in tot setup-ul. Contact pe PM.
 12. Multumesc pt comentarii, de fapt ne-am incurcat amindoi, culoarea se numeste Wild Mint
 13. Vind o chitara PRS Mira, an fabricatie 2008. Este din seria originala Made in USA, nu din cele mai recente S2 care sunt o serie mai ieftina intre Core USA si Korea SE. Diferentele sunt estetice, de constructie si de hardware. Culoarea este Mint Green, in realitate un fel de Bleu metalizat, cred ca am surprins-o destul de bine in poze. Facuta din mahon, git de mahon, griff Rosewood. Cumparata de mine noua din magazin, are uzura normala pentru virsta ei, am incercat sa arat in poze toate semnele de buna purtare. A fost o chitara cintata nu tinuta de bibelou, pentru ca si suna foarte bine. As compara-o cu un Gibson SG sau cu un Les Paul junior. A primit un tratament complet de fret leveling si fret dressing, este din punctul asta de vedere impecabila. Dozele au fost schimbate cu un set PRS din seria S2, deci un mic downgrade la doze. Are ca upgrade strap locks Schaller, se vinde cu tot cu setul complet Schaller care se monteaza pe strap. Hard case original. Seria S2 se vine acum cu aprox 1200 Euro in Europa, eu vreau pe a mea (repet, din seria originala USA) 800 Euro plus transport. Fara schimburi, se vinde doar din nevoie urgenta de bani. Se poate proba la mine sau ma pot deplasa cu ea in Bucuresti la cei interesati.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.