www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dass101

Veteran
 • Posts

  1781
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  PRS

Recent Profile Visitors

22836 profile views

dass101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

329

Reputation

 1. Voi fi in Romania pentru o saptamina in Ianuarie, daca e cineva interesat sunt deschis la orice oferta rezonabila. Thx!
 2. Voi fi in Romania pentru o saptamina in Ianuarie, daca e cineva interesat sunt deschis la orice oferta rezonabila. Thx!
 3. Pentru cine doreste sa o probeze, se va mai putea doar pina Duminica 24 Iunie Thx
 4. Pedala mai sta la vinzare pina Duminica 24 Iunie seara thx
 5. Vind Eventide H9 Harmonizer - este varianta de mijloc ce contine 9 algoritmi. O pedala senzationala, nu exista dupa parerea mea procesor de reverb/delay/pitch etc care sa fie la nivelul asta. Am avut Strymon si mi-au trecut prin mina multe efecte de top, asta e peste fara discutie. Nu mai dau alte detalii, sunt convins ca cine e interesat stie exact despre ce e vorba. 1700 lei, nenegociabil, plus transport in afara Bucurestiului. Doar plata in avans pe card.
 6. Negociabil in limite rezonabile.
 7. Salut, este marcat numele in neck pocket, poate nu se vede f clar in pozele pe care le-am pus. Iti pot trimite poze mai detaliate daca te intereseaza. Thx
 8. Scot din nou la vinzare una din chitarele mele de suflet din ultimii 10 ani. PRS Mira, 2008. Nu este din seria recenta S2, ci din cea originala made in USA. Mahon, set neck, neck standard, 24 taste, cheite locking. Are in plus fata de stock strap locks si upgrade de doze. Dozele care sunt acum pe ea sunt facute de unul din cei mai apreciati lutieri europeni, Andrea Ballarin - Manne Guitars. Are ding-uri minore si absolut normale la o chitara cintata timp de 10 ani, cel mai vizibil este cel de pe headstock. Fret levelling profesional facut recent, e impecabila din pct asta de vedere. Vine cu hard case si ce mai era prin el. 3700 lei, asta inseamna mai putin de 800 Euro pentru o chitara PRS made in USA, in stare foarte buna. Fara schimburi.
 9. Vind Mantra Overdrive, varianta cu switch de low gain. O pedala foarte speciala, foarte "amp like". In modul low gain suna a ceva gen Supro, sau in zona aia de vintage cranked, foarte plin si muzical. In modul high gain aduce a Orange, genul ala de distors pe lampa mai saturat si mai fuzzy. Pedala nu se incadreaza deloc in zona de clone si derivatii de Tube Screamer, are cu totul alta abordare si dupa parerea mea reuseste foarte bine ce isi propune. Are reglaje de ton active, deci se poate obtine boost si cut pe bass si treble, asta o face sa se potriveasca foarte usor cu multe ampuri si alte pedale. 450 lei, transport inclus in afara Bucurestiului pentru localitatile principale, plata in avans pe card. Fara schimburi.
 10. Vind un Musket Fuzz v2 Exista vreo 3-4 pedale care sunt considerate nu numai replici excelente ale celebrului Big Muff Pi, dar care aduc in plus si versatilitate si calitate moderna pe care originalele nu le aveau. Unul din ele este Musket Fuzz, care se regaseste pe orice lista de "Best modern Muff". Fata de circuitul original are un etaj de preamp in plus, fiind practic 2 in 1, un control de medii care e dupa parerea multora esential la un Muff, si un reglaj de Focus care duce fuzz-ul de la foarte gras si saturat, mai potrivit pt lead, la tight, mai potrivit pentru riffuri. Pedala is merita reputatia, suna exceptional si practic poate fi folosita de la fuzzy overdrive pina la overdriven fuzz, in functie de dozajul preamp/fuzz. Reglajele de medii si focus o fac sa se adapteze perfect la aproape orice setup. Mi-au trecut prin mina cam toate Muff-urile "boutique" si asta e cea care a ramas. 600 lei, transport inclus in afara Bucurestiului pentru localitatile principale, plata in avans pe card. Fara schimburi!
 11. Un set de doze scoase dintr-un PRS S2. Sincer nu stiu mai multe concret despre model, insa pot sa spun ca sunt in zona PAF dpdv output si ton. Au 4 fire si deci se pot folosi cu switching de split sau serie/paralel. Le-am avut pe o chitara PRS USA si am fost foarte multumit de ele. Cred ca sunt un upgrade pentru orice chitara budget, avind in vedere ca PRS le foloseste la chitarele S2 made in USA. Au avut capace metalice pe care le-am scos (mi se pare ca suna mai curat un pic asa) 250 lei setul plus transport daca este cazul in afara Bucurestiului. Fara schimburi.
 12. Vind Kork Pitchblack Tuner. Stare foarte buna, functioneaza excelent, cu cutia originala. 100 lei plus transport daca este cazul in afara Bucurestiului. Fara schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.