www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Biggy

Active Members
 • Posts

  126
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Other Information

 • Band
  JamBox
 • Gear
  sali de repetitii JamBox

Recent Profile Visitors

8055 profile views

Biggy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

44

Reputation

 1. Pret: 700 ron Localitate: Cluj Napoca Contact: 0746512141 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! De vanzare un Marshall MG100fx, pe tranzistori, cu doua canale (clean si overdrive), niscavai efecte si cu un capacel al unui knob lipsa dupa cum se va vedea in pozele ce le voi posta in curand ), in rest functioneaza perfect. Ideal pt chitaristi incepatori si nu numai. Se poate vedea/testa in Cluj-Napoca. Pret: 700 de lei. Contact : 0746512141 P.S.: si ENGL-ul e de vanzare, il gasiti prin unul din anunturile mele. Se pot vinde impreuna! (suna foarte bine impreuna)
 2. Price drop pt cabinetul ENGL 1500 de ron. Pt schimburi ramane la 2000 de ron.
 3. Pret: 1000 lei Localitate: Cluj Napoca Contact: 0746512141 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Bicicleta Trek 7300, 24 viteze, cadru aliaj ALPHA aluminiu, furca SR SUNTOUR prevazuta cu reglaj si blocare, roti 28 ,jante duble BONTRAGER ,spite capsate, butuc fata/spate Shimano Parallax cu mecanism "quick release", Cauciucuri noi BONTRAGER Galaxi Plus, Deraior fata/spate Shimano ALIVIO, angrenaj Shimano ALIVIO, schimbatoare secventiale ALIVIO, Frane AVID Single digit, pipa-ghidon-sha-tija de sha si mansoane gel-> BONTRAGER. Detaliile le puteti observa si in foto! Trmasport cu FanCourier inclus in pret! Motivul vanzarii: am cumparat un MTB iar Trek-ul nu-l mai folosesc.
 4. In eventualitatea unor schimburi (ma intereseaza in mod exclusiv Marshall TSL sau DSL si Marshall 1960) cabinetul ENGL se calculeaza la valoarea de 2000 de lei. pentru cash only costa 1800 de lei. Transport inclus in pret!
 5. Salut! Nu stiu daca mai este valabil, dar sunt interesat de rack-ul Gibraltar complet cu tot cu bratele aferente. M-ar interesa un ultim pret. Multumesc anticipat!
 6. Eu am trecut specificatiile producatorului, asa o fi cum zici. Transport inclus in pret!
 7. Vandute! Se poate inchide! Multumesc RGC!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.