www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andjar

Veteran
  • Posts

    474
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    UK

Recent Profile Visitors

10279 profile views

andjar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

287

Reputation

  1. ...domnul chitarist are 17 ani
  2. andjar

    Bancuri

    Taxi "Nostradamus". Va sunam noi!
  3. andjar

    Bancuri

    Doi ardeleni conversează la un pahar de palincă: - Mai Ioane ţie-ţi plac roşiile? După o jumătate de oră de gândire intensă şi profundă, Ion răspunde: - De mâncat da, însă aşa…
  4. andjar

    Bancuri

    "Ma-ta e asa de batrana ca are biblia cu autograf"
  5. da, g3-ul e senzational la cate ofera pentru banii aia.Foarte multe efecte de o calitate incredibil de buna putandu-se duela cu multe pedale bine cotate...merita cumparat si numai pentru efecte. Fuzz-ul intradevar e foarte bun si marshall governor-ul e excelent.In general distorsurile sunt foarte bune. Simularile de amp iar...per ansamblu poate cele mai bune la ora actuala dintre toate procesoarele "de podea" sau din categoria mid-level. Alt lucru foarte important e ca zoom a mai scos update-uri pentru firmware. Singura limitare mi se pare puterea de procesare.Adica de cand au imbunatatit simularile de amp si unele efecte ...dsp-ul de multe ori nu duce decat un amp model si un efect. Foarte simplu si intuitiv de folosit.Poate nu atat de versatil ca HD500,RP1000 sau GT100 dar la cum suna si cate ofera g3-ul mi se pare de departe cel mai tare procesor raportat la pret .
  6. andjar

    Bancuri

    - Ce ai de gand sa faci dupa liceu? il intreba diriginta pe Bula. - De obicei ma duc sa fumez, raspunse el. Dar momentan, doar o sa ma p*ş!
  7. nu trebuie lemn si tolex ca sa faci un head sa arate bine....dar iti trebuie o cusca si manere . Mai important decat design-ul carcasei ar fi cel putin un demo pe youtube facut BINE.
  8. andjar

    Cinema Club

    OBLIVION-un SF corespunzator! Am fost aseara la cinema ,l-am vazut(in 2D! ) si nu mi-a parut rau.Actiune buna,CGI,concept art,efecte bune , destule,scenariu acceptabil.....deci merita vazut la cinema.
  9. http://www.youtube.com/watch?v=l-bF14r3Ldw
  10. andjar

    Albume noi

    http://www.youtube.com/watch?v=md5zxN20-2s&list=FLyQulJSXjHydXfBt_SDQzsA&feature=mh_lolz
  11. singurul avantaj real al placajului(lemn laminat) e rezistenta...atat. Din puct de vedere acustic/tonal ,materialul din care e facuta boxa trebuie sa fie NEUTRU,mort.Iar palul,pfl-ul ,mdf-ul respecta mai mult aceasta calitate decat laminatul si mult mai mult decat lemnul masiv. Experimental s-a constatat ca materialul ideal din punct de vedere acustic e betonul...cel mai neutru. Boxele din lemn coloreaza sunetul atenuand sau exacerband anumite frecvente. Eu nu zic ca o boxa din artar,bubinga...n-ar suna mai bine pentru urechile tale sau ale mele,dar trebuie sa fim constienti ca daca suna mai "bine"/placut decat o boxa din pal cu acelasi design si dif-uri e datorita unei coloratii pe care trebuie sa fim siguri ca ne-o dorim.Asa cum unii au pretentia sa aiba fender bassman-ul sau champ-ul din lemn de brad cum erau originalele...pentru a obtine tonul cat mai autentic de bassman sau champ original. Multa lume se gandeste ce frumos suna cab-ul din mesteacan laminat.Mesteacan-ul laminat e bun ca e destul de rezistent pentru densitatea sa...atat.Daca faci turenee si cari cabul ala peste tot ...sa zicem ca e mai bine sa fie din lemn laminat...altfel ,eu personal prefer pal-ul. Mai importante pentru un cab mi se par felul cum e lucrat, "legat" si volumul(marimea).Pentru mine un cab bun e unul care are peretii imbinati ( in stil "finger joint") si care are un volum cat de cat generos.Ca daca e vorba de o boxa 1x12 si incinta aia e facuta doar cat sa poata incape difuzorul ...va suna prost indiferent de material si executie.
  12. pentru mine,pe langa fuzz-uri, nu exista 2 overdrive-uri/distorsuri : TS808 si RAT-ul.Restul se invart in jurul cozii astora doua.Gusturile ...
  13. am doua strat-uri...un classic vibe 60's si un 50's.Cat timp squier va oferi calitatea asta nu ma gandesc sa cumpar vre-un fender.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.