www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
viobio

R.i.p Paul Sima

Recommended Posts

A lucrat la Guitarshop, nu? Cand am intrat in magazin canta ceva foarte fain si ma uitam cu ochi de catelus la Goldtop-ul lui. A venit alt client si mi-a oferit chitara sa cant ceva pana se intoarce. Pentru un pusti la 16 ani a fost destul de tare :) Condoleante.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost plecat din oras zilele astea insa m-a sunat colegul lefmir sa-mi dea vestea. Mi-a luat un timp sa compilez informatia insa dupa ce am facut-o m-am gandit toata ziua la asta si mi-a picat cum nu se poate mai prost. Urata treaba! L-am cunoscut personal in urma unor tranzactii aici pe RGC dupa care am tinut legatura si vorbeam destul de des la telefon. M-a tot chemat la sala de repetitii, i-am tot promis ca vin si uite ca acum nu mai am ocazia...

 

Mi-a spus ca are niste probleme de sanatate destul de serioase, n-am stiut insa ca sunt atat de grave cu atat mai mult cu cat avea multe planuri de viitor...

 

Nu am ajuns sa ne cunoastem prea bine insa mi-a parut un om cu un bun simt exagerat si de o calitate morala rar intalnita. Si nu o spun doar ca sa dea bine, chiar asta e impresia pe care mi-a lasat-o si i-am spus-o inclusv lui.

 

Mi-au dat lacrimile citind/scriind in acest topic dar asta din pacate nu ajuta pe nimeni. Imi pare sincer rau...

Edited by sam
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-a atins aceasta veste. Am interactionat cu el doar de cateva ori. In aceste cateva ori mi-a parut un om bun si foarte deschis, relaxat.
Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei!

Edited by Matei Negriu
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.