www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

13Todesengel

Active Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucure-shit & lumea larga

Other Information

  • Gear
    Rickenbacker 4003.
    Peavey T40

Recent Profile Visitors

5983 profile views

13Todesengel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Reputation

  1. O doză de JazzBass,probabil este intreruptă.
  2. Scuze dacă deschid un tipic aiurea, functia de cautare nu m-a ajutat să gasesc ceva elocvent. Cu cătiva ani în urmă am descoperit anunțul cuiva care reconditiona doze pentru chitara cu conditia să nu se fi umblat în interior si mai ales bobinajul sa fie intact. Știe cineva despre ce anunț este vorba , a apelat cineva la acest gen de servicii? In situatie afirmativă care au fost rezultatele? Multumesc anticipat pentru raspunsuri! .
  3. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0721658700 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar o doza DiMarzio PAF Pro
  4. Nu numai un instrumentist desavarsit , nu numai un compozitor talentat dar si foarte important , un OM adevarat !
  5. Pret: 0 RON1 Localitate: Bucuresti Contact: 0721658700 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb un toc de chitara original Gibson Les Paul stare forte buna , cu alt toc Gibson Les Paul , ceva care sa arate mai vechi . NU stiu cat se vede in fotografii , interiorul este captusit cu plus sau catifea albastra , de asemenea in stare forte buna , netocita , rupta etc .
  6. 13Todesengel

    Toc Fender

    Incearca sa cari un bass intr-un hard-case in mijloacele de transport supraterane din Bucure-shit si o sa-ti piara buna dispozitie pt.toata luna in curs . Se gasesc "rucsaci" cu burete protector foarte gros si mai de calitate , intr-adevar mai scumpi dar cam asta e solutia / Parerea mea .
  7. despre " Ricky "...https://forums.rgc.ro/topic/108264-un-corp-vechi-tip-rickenbacker-si-apoi-urmeaza-intrebarile/#entry924902
  8. Salutare ! De ceva vreme am intrat in posesia unui corp vechi de bass tip Rickenbacker . Pare ceva japonez de buna calitate , probabil o law suit era . La fel ca si originalul american este constructie cu 2 tije de reglaj si cu grif-ul dintr-o bucata , nu fixat cu suruburi . ( o sa incerc sa vorbesc in romana , ma enerveaza termenii astia importati de tip bolt on , neck true, truss adjustement... etc....) In afara corpului mai sunt in posesia mecanismului de prindere a corzilor pe care toata lumea il denumeste bridge . OK mi-am propus sa reconstitui instrumentul , am uitat sa va spun sunt un admirator al acestui model de bass . V-as ruga insa sa ma ajutati cu cateva sugestii . Sa incepe cu problemele simple . Unde pot sa gasesc plastic pt. a acoperii cavitatea scobita din corpul chitarii pe care se monteaza dozele si electronica si pe cea de peste capetele tijelor de reglare , cea pe care este inscriptionat de obicei numele chitarii ? As dori sa gasesc un plastic care sa semene cu unul "imbatranit " de timp , cu acea nuanta galbuie pronuntata .... Trecem la subtilitati . Dozele . Sigur , cea mai simpla sugestie e-bay , se gasesc de toate , inclusiv SeymourDuncan sau Bartolini construite special pt.Rick . Eu as dori sa incerc urmatoarea combinatie : Schaller Vintage si Fender de pe un Precision 51 , sau eventual o Lindy Fralin de pe acelasi tip de bass .Link cu ele oare fac o prostie ? Electronica as dori sa pastreze schema lui 4003s , adica sa existe un intrerupator care sa comute de pe timbrul vintage specific lui 4001 pe cel modern , celui tip 4003 . cred ca pur si simplu se pun dozele in faza opusa .La Peavey T 40 am asa ceva . NU ma prea pricep la electronica , o sa atasez schemele , presupun ca asta nu e treaba prea grea . Din pacate corpul chitarrii a suferit niste traume . A incaput pe mana unor nepriceputi care au zis ca e mai fain sa-l lacuiasca . Si au facut asta....consistent . Oare cu ce pot curata porcaria asta ? De asemeni am inteles ca ar fi vrut sa monteze doze active si au ajustat putin ca sa incapa electronica . Bucata cu tastele ( nu stiu in romana alt cuvant , cica freetboard in altele) e dezlipita spre partea cu cheile de acordaj . Cum si cu ce o pot lipi ? Multumesc anticipat pt.interes si un eventual ajutor . Caut pt.ea : masca pt.jack-ul de cablaj , varianta stereo sau mono , si inelul sau masca dozei din zona unde se prind corzile . ( bine , hai bridge , greu e fara limba asta straina.. .. Sceme Rickenbacker . 19507.pdf 19524.pdf 19557.pdf
  9. Cam ce imita si cum trebuie butonat
  10. Poate nu a vrut sa incarce serverul cu mai multe anunturi , oricum totul este foarte explicit iar preturile mai mult decat decente . Hai sa fim mai permisivi .
  11. Pret: 0 RON Localitate: Bucure-shit Contact: 0721658700 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar un comutator doze cu 3 pozitii tip Les Paul , de calitate mai buna . Va rog contact telefonic .
  12. Ce s-a intamplat cu batranul Hofner , cine se bucura de el ?
  13. Unii zic ca bolt-on creeaza mai multa sustinere . Inclin sa cred , mai ales la tipurile alea de chitara . (PS senzational suna Invader-ul din film!!!) . Anatomia bas-ului nu cred ca este mult diferita .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.