www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mr_Doc

Active Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

61 Excellent

About Mr_Doc

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  At home
 • Gear
  Gibson Les Paul Studio Boss Gt 10

Recent Profile Visitors

4721 profile views
 1. Daca este noua, asa cum spuneti,si suna corect, inseamna ca nu are inca micile santuri in gauri in sensul spre grif. Deci, setup poate doar in zona truss rod, dar nu cred ca este nevoie. Bafta!
 2. Rezolvarea ........... un setup la cineva care a mai facut-o si se pricepe. Cu timpul ti-l vei face singur, nu e chiar lansare de sateliti. Bafta!
 3. La telecasterul din imagine, mai mult ca sigur ca inainte de rosu i-a dat cu lampa de benzina intai. apoi a dat culoarea si a slefuit. Cat priveste baitul, de pe la noi este mai mult in tonuri de maro, cel mai aproape de rosu fiind cel de cires iar cel mai intunecat cel de mahon, Cred ca puteti incerca orice nuanta pe baza de apa. Bafta!
 4. Am umblat si eu cu ghitara pe la mune. Nu merge mers cu Taylor, Martin sau.... la munte. Fum, umezeala, lovituri, da si mie sa incerc si eu, etc. parerea mea. Cred ca la foc seara dupa ceva bere merge si o Hora Western. Bafta oricum!
 5. O încercare, mi-a plăcut asocierea dintre slide, bluese și execuția propriului instrument. Execuția necesită instrumentar simplu, casnic, și un pic de îndemânare. Am apelat la open G adică GDG ca acordaj, ceea ce simplifică mult interpretarea. Am avut surpriza ca cea amplificată prin doza piezo, să sune bine și puternic, cu puțin reverb chiar....cool.
 6. Felicitari pentru meticulozitate! Totusi o intrebare ce fel de shellac folositi decerat sau cel cu ceara? multumesc si spor la treaba!
 7. Incecati intai asa , este mai simplu . Pentru bridge-ul fix poate fi nevoie sa umpleti cu lemn si epoxi mare parte din gaura existenta, ceea ce este altceva. Bafta!
 8. Bine de tot! proiect oportun mai ales pentru cei..... sa spunem, care nu traiesc din muzica
 9. Praful de lemn sa fie din acelasi lemn.....parerea mea, indiferernt de liant. Bafta!
 10. Da! domnule m-am amuzat si mi-a placut
 11. Hi! Doina brand don;t exist anymore. The Doina legacy means today HORA from Reghin Romania.http://www.hora.ro/ro/. You can contact them! Good luck!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.