www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mr_Doc

Active Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by Mr_Doc

 1. Mr_Doc

  Un altfel de Johnny B Goode

  Da! domnule m-am amuzat si mi-a placut
 2. Mr_Doc

  C.I.L. and Doïna serial numbers investigation

  Hi! Doina brand don;t exist anymore. The Doina legacy means today HORA from Reghin Romania.http://www.hora.ro/ro/. You can contact them! Good luck!
 3. Mr_Doc

  Muzicutza

  Intr-adevar melodia este supra turata nu ma pronunut cu privire la muzicuta, dar da e pe repede!
 4. Mr_Doc

  Hmm, oare in anii 60-70 exista...

  Este foarte ciudat, deoarece muzica buna, calitativa, cu text si mesaj se vinde bine (cd-uri, viniluri, bilete la show, etc) putem spune astfel, ca sticto senso este comerciala. In realitate in sens peiorativ asimilam muzica comerciala cu lucrarile terne fara mesaj, eventual suburbane, banale, simple, dar date si promovate excesiv. My opinion!
 5. Mr_Doc

  Proiect carved Les Paul, fretless

  In mod normal nu.. totusi cred ca va avea un ton ceva mai cald decat un corp de mahon cum are un lp original. Desigur, va conta mult si perechea de doze la care v-ati gandit.
 6. Mr_Doc

  Proiect carved Les Paul, fretless

  Nu ma dau mare constructor sau lutier... dar,.. nu cumva fibra lemnoasa a corpului de tei este orientata transversal? iar daca da care a fost ratiunea. In rest multa bafta. Luati in calcul pentru neck si Paltinul.
 7. Mr_Doc

  Intrebare chitara Reghin tip Constanta

  Clar..nylon dar mai intai are nevoie de un nut . Bafta!
 8. Mr_Doc

  Magazine Virtuale De Instrumente Muzicale (ro)

  Cred ca este tzeapa, ravnesc la o Minilogue Korg care pe ebay nu scade sub 600Eu, iar aici este 134.... le fabrica ei acasa sau le fura ??
 9. http://www.guitarshop.ro/digitech-trio-band-creator-looper_p3978.html
 10. Mr_Doc

  fuzz

  Suna chiar bine cu negativ, imi pare ca nu se mai aude asa exotic! Felicitari!
 11. Mr_Doc

  Chitare Handmade

  Eu am in lucru o....cigar box guitar asa, dintr-o cutie de trabucuri, si am sa lipesc gâtul cu Moment pentru lemn. Titebond mai greu.....am sa pun si foto in curand! Baftă!
 12. Mr_Doc

  Chitare Handmade

  Și nu cumva lipiciul este Aracet?
 13. Mr_Doc

  Adeziv transparent

  Poxipol exista si translucid, si lipeste cam orice! Bafta!
 14. Mr_Doc

  vând [EXPIRAT] Gibson Traditional

  So fine!......Bafta!
 15. Mr_Doc

  polish taste

  Luati ceva banda izolatoare cu care protejati lemnul, tastierei si polisati usor (doar atat cat este nevoie) metalul cu smirghel de apa cu granulatia de 1000, este suficient pt. luciu. Spor!
 16. Ia sa o auziti si pe aia cu procesorul GT 10, zice: Asta ce mai este? ne trebuie si asa ceva in casa? uite cate fire are. Asta dupa ce am balit dupa el cca. 6 luni (la vremea aceea). Treptat a inceput sa faca parte din familie.....dar doar cu casti!
 17. Mr_Doc

  Freedom EL200 GR - Chitara Electrica

  Este OK. si ca pret, daca esti un pic roaker si tinzi spre rock. Cu siguranta, mult dupa ce vei deprinde bar chords, vei dori sa o schimbi. BAFTA!
 18. Am tinut un LP de la Gibson 2 luni sub pat. Am auzit apoi o scurta si soptita convorbire a sotiei cu o prietena careia ii spunea ... Auzi! cred ca a mai aparut o ghitara in casa. Cealalta o intreaba> sigur e ghitara?, ca al meu a bagat-o pe sor;mea sub pat fi, fericita>
 19. Strasnica lucrare! o sa iasa un LP fain, totusi, ati optat pentru camere goale in corpul de mahon pentru...? greutate mai usoara sau ton eu nu sunt chiar lamurit. Mahon in Romania de unde ? in afara de Holver care da cu mc. daca vrea si are. Sunt cateva esente la noi care cred ca merita interes ca; nucul, salcamul, stejarul fagul, oare de ce nu se utilizeaza? Bafta in continuare si s-o si auzim!
 20. Deosebita! are un sunet foarte cald merita fiecare leut. Bafta!
 21. Mr_Doc

  vând [EXPIRAT] Ibanez JS1200-Ca

  Piesa deosebita la pret f. bun. Merita cantata mult si bine! Bafta!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.