www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mr_Doc

Active Members
 • Posts

  82
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mr_Doc

 1. PROFI, FOR SHURE! Folosiți lemne impecabile. Și sunetul este pe măsură cu siguranță.
 2. In my opinion, Gibson ES-335 sounds just a little bit better then others, more balanced sound between low, medium and high , and the harmonics too. But is only my taste, my opinion . They can be a little subjective because i am Gibson fan. Anyway congrats for your idea!
 3. Daca este noua, asa cum spuneti,si suna corect, inseamna ca nu are inca micile santuri in gauri in sensul spre grif. Deci, setup poate doar in zona truss rod, dar nu cred ca este nevoie. Bafta!
 4. Rezolvarea ........... un setup la cineva care a mai facut-o si se pricepe. Cu timpul ti-l vei face singur, nu e chiar lansare de sateliti. Bafta!
 5. La telecasterul din imagine, mai mult ca sigur ca inainte de rosu i-a dat cu lampa de benzina intai. apoi a dat culoarea si a slefuit. Cat priveste baitul, de pe la noi este mai mult in tonuri de maro, cel mai aproape de rosu fiind cel de cires iar cel mai intunecat cel de mahon, Cred ca puteti incerca orice nuanta pe baza de apa. Bafta!
 6. Am umblat si eu cu ghitara pe la mune. Nu merge mers cu Taylor, Martin sau.... la munte. Fum, umezeala, lovituri, da si mie sa incerc si eu, etc. parerea mea. Cred ca la foc seara dupa ceva bere merge si o Hora Western. Bafta oricum!
 7. O încercare, mi-a plăcut asocierea dintre slide, bluese și execuția propriului instrument. Execuția necesită instrumentar simplu, casnic, și un pic de îndemânare. Am apelat la open G adică GDG ca acordaj, ceea ce simplifică mult interpretarea. Am avut surpriza ca cea amplificată prin doza piezo, să sune bine și puternic, cu puțin reverb chiar....cool.
 8. Felicitari pentru meticulozitate! Totusi o intrebare ce fel de shellac folositi decerat sau cel cu ceara? multumesc si spor la treaba!
 9. Incecati intai asa , este mai simplu . Pentru bridge-ul fix poate fi nevoie sa umpleti cu lemn si epoxi mare parte din gaura existenta, ceea ce este altceva. Bafta!
 10. Bine de tot! proiect oportun mai ales pentru cei..... sa spunem, care nu traiesc din muzica
 11. Praful de lemn sa fie din acelasi lemn.....parerea mea, indiferernt de liant. Bafta!
 12. Da! domnule m-am amuzat si mi-a placut
 13. Hi! Doina brand don;t exist anymore. The Doina legacy means today HORA from Reghin Romania.http://www.hora.ro/ro/. You can contact them! Good luck!
 14. Mr_Doc

  Muzicutza

  Intr-adevar melodia este supra turata nu ma pronunut cu privire la muzicuta, dar da e pe repede!
 15. Este foarte ciudat, deoarece muzica buna, calitativa, cu text si mesaj se vinde bine (cd-uri, viniluri, bilete la show, etc) putem spune astfel, ca sticto senso este comerciala. In realitate in sens peiorativ asimilam muzica comerciala cu lucrarile terne fara mesaj, eventual suburbane, banale, simple, dar date si promovate excesiv. My opinion!
 16. In mod normal nu.. totusi cred ca va avea un ton ceva mai cald decat un corp de mahon cum are un lp original. Desigur, va conta mult si perechea de doze la care v-ati gandit.
 17. Nu ma dau mare constructor sau lutier... dar,.. nu cumva fibra lemnoasa a corpului de tei este orientata transversal? iar daca da care a fost ratiunea. In rest multa bafta. Luati in calcul pentru neck si Paltinul.
 18. Clar..nylon dar mai intai are nevoie de un nut . Bafta!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.