www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Huffer.

Active Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Huffer. last won the day on February 5 2021

Huffer. had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

2895 profile views

Huffer.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Mersi de sugestie, a fost foarte simplu si e mult mai bine acum!
  2. Am o chitara electrica Jackson (ieftina) cu tremolo in 2 puncte (asa cred). Insa la orice folosire se dezacordeaza (asa a fost dintotdeauna) + la benduri se misca si uneori se dezacordeaza alte corzi asa. As vrea sa inlocuiesc tremolo-ul cu un bridge fix din asta. E o idee buna, se poate? Pot sa fac singur asta? Mersi.
  3. Pret: 200 Localitate: Bucuresti Contact: 0726407184 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând mandolinã Hora ca nouã, achiziționatã acum 2-3 ani, aproape nefolositã și ținutã în husã tot timpul. Prețul include și husa.
  4. up. e celebrul cowon d2 votat de anythingbutipod.com in top 5 playere 2009 (parca)! )
  5. Vand cowon D2 8gb + card de 16gb cu cablu usb si incarcator cumparat acum 3 ani. Totul functioneaza la el doar ca memoria interna are unele parti uzate si apar uneori probleme cu baza de date (se corupe), insa de pe card merge bine. Bateria tine, am instalat rockbox pe el si pot sa ascult flacuri cu gapless playback cu orele sau sa ma joc doom ). Pret:150 de lei contact: Yahoo id: taurenthew sau 0726407184
  6. Cause guitars are cool! Si un videoclip pe VH1 Unplugged parca, cu o tipa blonda (o combinatie intre Jewel si Tori Amos din cate imi amintesc) care canta din voce intr-un jam live si apoi chitaristul repeta aceeasi melodie si note pe chitara. That was so awesome! Daca stie cineva videoul pleees let me know!
  7. Question (nu vreau sa fac un topic nou): Cat valoreaza o Hora Reghin din 1979 clasica 3/4 (cred), sunburst finish, foarte solida IMO, dar ciobita un pic, griful un pic curbat din cauza corzilor de otel cu care a stat ceva vreme si un bridge saddle stricat?
  8. Naw..l-am dat la maxim, nimic! ;_; La cei 6W ai sai, la volum maxim e doar un clean un pic deranjant. Ma intreb ce se intampla daca conectez la el iesirea Headphones Out pe clean de la alt amp.
  9. Well, am gasit o priza veche, si am legat capetele la mufa de la cablul chitara, dupa care am conectat-o la intrarea pentru magnetofon a radioului, si merge, si se aude excelent! Problema e ca eu vroiam un amp pe lampi cu canal de distors, si asa nu pot obtine decat clean (un clean bestial, btw ). Initial vroiam sa modific radioul, dar acum mi-e mila de el, saracul ca are 50 de ani si nu vreau sa-l stric,..asa ca mai bine pornesc de la zero si fac alt amplificator (la cate resurse sunt pe net ma descurc). So, thanks anyway.
  10. Yup, are doua intrari pentru magnetofon (cred, una pt pamant?), dar..uh..nu stiu ce tip de mufe sunt (umm...4mm?) si cum sa conectez chitara la ele. Asta fiind modelul. Vroiam sa modific radioul, astfel incat sa amplifice semnalul chitarii cu preampul+ampul din radio, si sa sune cum trebuie (+control pt gain, etc..modificarea preampului), in loc de semnalul captat de radio...think so.
  11. Eu am un Roland Cube 15x, bun pentru clean si generic metal (care metal distors nu suna prea bine pe difuzorul ampului, asa ca il conectez la alte boxe). Cele 4 tipuri de distortion suna aproape la fel, sunt doar mici diferente in volum. Meh. Iar pe Clean, la peste 12 o'clock se aude un distors oribil. Nu stiu despre 30x..pare mai bun totusi.
  12. ES si Les Paul <3. Need money! ;_;
  13. Question! Pot sa conectez *in siguranta* chitara in amp si iesirea Headphones Out la pc pe post de preamp?
  14. 1.PC cu microfon. 2.APtuner de aici. 3.Acordatul chitarii cu ajutorul APTuner, ori fiecare coarda separat urmarind APTuner; sau doar E-ul gros, si apoi in functie de E celelalte corzi (cu E la tasta 5 = A, etc).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.