www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CernoBill

Veteran
  • Posts

    575
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    Anemic Disco
  • Gear
    o matura.

CernoBill's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

76

Reputation

  1. Salutare. Vezi ca "pe direct", fara comutatorul de stand-by, cam risti sa distrugi/uzezi prematur lampile finale si traful.
  2. Salutare. Mi-e foarte neclar ce-i cu chitara ta, pentru ca nu pare a fi cea din link. Ai schimbat pick-guard-ul ca sa incapa o doza humbucker? Pe langa asta, dozele originale erau mai bune, deci ce ai facut tu se poate considera downgrade ) Ce model e, pana la urma? Nu in ultimul rand, sa stii ca de mult nu mai cumpara nimeni de pe Thomann, in conditiile in care la noi sunt mai ieftine unele scule: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-classic-vibe-stratocaster-60s_p586.html.
  3. Hai salut. Eu nu prea inteleg, de ce ar fi Vox-ul optiunea de rezerva? E cea mai simpla si ieftina solutie in scenariul dat de tine. Vrei sa repeti cu casti? Iti trebuie un amplificator de casti, iar un AmPlug e exact asa ceva. Pe langa asta, iti ofera si simularea de cabinet, pe care nu stiu daca ai luat-o in considerare. In cazul in care nu ai vreo pedala cu cabsim in arsenal, daca te bagi printr-un mixer, direct in casti, o sa scoti un ton de-o sa-ti vina sa te lasi de chitara.
  4. Da' ce aveti, oameni buni, cu chitarele ieftine?! La banii aia clar nu avea cum sa dea peste o "comoara", dar tot a fost o afacere buna, dat fiind faptul ca preturile pentru Harley Benton pornesc cam de la 100 de euro, la fel si pentru chitarele First Act. Daca nu au probleme serioase si daca sunt reglate corespunzator pot fi instrumente foarte bune. Chiar mi se pare ca cea rosie arata foarte interesant Ca sa raspund la intrebarea lui Sergiu, ambele sunt chitare facute in China, posibil prin aceeasi fabrica, si sunt brand-uri oarecum consacrate in zona low-end. Irelevant, oricum. La banii aia, it's a great find.
  5. Foloseste cu incredere orice pedala de distors. Rau clar nu va suna, de mult se foloseste distorsiune pe synth/clapa, unele synth-uri chiar au un circuit de drive inclus. Te poti juca cu diverse pedale, cu diverse tipuri de clipping. Depinde ce vrei sa scoti, in principiu un drive mai domol va adauga ceva continut armonic, fara a afecta structura timbrala, iar un fuzz iti va modifica destul de mult timbrul.
  6. Pret: 0 RON Localitate: Brasov Contact: PM Link producator: http://www.thomann.de/ro/tascam_ixz.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, RGC Vreau sa achizitionez un preamp portabil (battery powered) de microfon, pe care il pot folosi cu un iPhone. Sunt interesat mai ales de un Tascam iXZ, dar ar fi ok si un IK Multimedia iRig Pre sau orice alt preamp portabil de microfon cu phantom power, nu musai pentru iPhone, insa care sa se invarta in aceeasi zona de pret. Nu exclud variante home made. Pretul il discutam, si ma astept, bineinteles, sa fie sub pretul din magazin, care la noi e identic cu cel de pe Thomann. O zi faina tuturor
  7. http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-digitech-dsb-screamin-blues-overdrive-distortion_p230.html Noua, cu factura si garantie
  8. Salut. Ce fel de clape are? Sunt semi-weighted? Ai PM, apropos.
  9. As canta piesele compuse de noi sau de unul dintre noi.
  10. Cartoanele de oua nu functioneaza chiar cum trebuie. http://ehomerecordingstudio.com/two-absorption-techniques-that-do-not-work/ Sunt sigur ca, pentru tratament, gasesti solutii mai eficiente, chiar si DIY. Cat despre un DAC, nu stiu daca se justifica investitia. Laptop-ul tau are deja asa ceva, procesorul la fel. In plus, ai zis ca vrei un sunet "mai bun". Pentu ce? Vrei sa asculti mp3-uri, sa zdrangani la chitara, sa te uiti la filme, sa inregistrezi, sa faci mixing/mastering?
  11. E cam prafuita, dar se vede ca e in stare ok.
  12. Salutare. Am de dat o pedala Behringer BO100 Blues Overdrive, in stare perfecta de functionare. Pedala prezinta ceva urme de uzura normala, nimic deosebit, si are velcro pe spate care se poate scoate la cerere. Este o clona de Boss BluesDriver si este foarte "transparenta". Prin asta vreau sa spun ca nu "coloreaza" timbrul chitarei, nu adauga sau nu taie in anumite zone de frecventa, doar distorsioneaza. Mi se pare ca scoate un drive Fender-ish, foarte potrivit pentru blues. Din punct de vedere al nivelului de distorsiune, poate de la clean boost pana la ceva ce seamana cu un fuzz, deci pot spune ca are gain suficient cam pentru orice. De mentionat ca nu am avut vreodata probleme cu pedala, mereu am reusit sa obtin un ton pe gustul meu, "convingator" si care taie prin mix. Zgomote nedorite, altele decat cele care intervin la orice pedala de drive peste un anumit nivel de gain, sau alte "comportamente dubioase" nu am observat. Deocamdata nu am poze, dar voi posta cat de curand. Pretul este de 60 de lei, iar transportul (prin posta/curier/porumbel etc) este platit de cumparator. Cheers
  13. Pedala Behringer Blues Overdrive la 50 de lei fix + transport
  14. Pret: 250 RON Localitate: Brasov Contact: PM Link producator: http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand iPhone 3GS 16 Gb, in stare perfecta de functionare, functioneaza in orice retea. De asemenea, estetic se prezinta foarte bine, a stat in husa tot timpul, are folie pe ecran, singura problema ar fi o crapatura superficiala in zona intrarii pentru mufa. In rest, spatele este impecabil, logo-ul este neatins. Zgarieturile care se observa pe ecran sunt pe folie. Nu il mai folosesc de ceva timp decat pe post de music player, foarte rar, si, sincer, o sa imi fie greu sa ma despart de el pentru ca are un output impecabil. Merita luat si doar pentru asta Il dau cu husa de cauciuc, cablu de date si alimentator. Pret: 250 lei, usor negociabil. Trimit prin orice metoda, pe cheltuiala cumparatorului. Hit me!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.