www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gorilaz2003

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About gorilaz2003

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut! Am inceput o trupa noua de cover si caut un chitarist serios din Bucuresti, care poate veni de 1-2 ori pe saptamana la repetitii si care are timp si dedicare sa studieze piesele in particular. In prezent suntem tobosar, basist si voce, toti la inceput de drum in ceea ce priveste cantatul in formatie. Varsta medie e de 25 de ani. Astept mesajele voastre pe PM!
 2. Salutare tuturor! Sunt Andrei, am 27 de ani și sunt pasionat de ani buni de muzică - în special tobe și chitară. Chitară am început să învăț singur (sunt pasionat de blues), iar referitor la tobe, am luat lecții. Vă scriu pentru că doresc să formez o nouă trupă cu persoane care caută să facă parte dintr-o echipă, să învețe și să crească împreună și care nu urmăresc să obțină câștiguri financiare imediate. Întrucât tobele reprezintă principala mea pasiune, mă voi ocupa de acest instrument. Nimic mai simplu, caut: - Solistă (de preferat) - Chitară – ritmică, solo, bass - Clape Nu am experiență în formație sau pe scenă, fiind primul proiect de acest tip pe care îl inițiez. Ca gen muzical, sunt un fan al blues-ului dar mi-ar face plăcere să cânt cover-uri. Pentru că am tot avut tangențe cu muzica de-alungul timpului, cunosc și câteva persoane care pot să ne dea un sfat util vis-a-vis de cântatul într-un band sau de promovare. Am ca obiectiv pe termen mediu să găsesc persoane serioase, cu care să stabilesc un program pentru repetiții astfel încât să ne creăm un portofoliu cu care să ne putem prezenta ca Band pentru evenimente private și nu numai (în timp, bineînțeles). Mulțumesc și aștept propunerile voastre prin Private Message!
 3. Cumpar pedala way huge pork loin in stare buna!
 4. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: Gorilaz2003@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Pedala a fost folosita in casa de maximum 5 ori. Vine insotota de cutia originala. Schimb cu Boss sd-1. Pretul este negociabil!
 5. Pentru moment caut doar cinel hi-hat. Astept oferte
 6. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: Gorilaz2003@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar stativ si cinel de fus. Nu caut ceva scump deoarece le folosesc pt studiu. Prefer oferte din Bucuresti. Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.