www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gorilaz2003

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gorilaz2003

  1. Nu cred ca ai fost rau, probabil ai interpretat diferit ce am scris - ma refeream la forma corpului (000), nu la model in sine, pentru ca EC nu foloseste Sigma.
  2. Chitara este impecabila si suna impecabil. Este din lemn masiv calitate de top, iar noua este 5200 lei. Modelul este cel cu solid wood (all wood) s000m-18, inspirat de Martin 000 cantat de Eric Clapton. Chitara este deosebita, iar rugamintea este sa nu o incircati cu alte modele din gama care sunt din placaj si nu din lemn masiv. Diferentele de sunet si aspect sunt colosale. Vine cu husa.
  3. Tobele au fost folosite doar in casa, ocazional, sunt foarte bine intretinute, nu au defecte sau alte vicii ascunse. Au stat, in mare parte, degeaba. Sunt excelente pentru apartament, sunetele putand fi scoase doar prin casti. Toba premier are o suprafata speciala care imita foarte bine toba acustica, acest model fiind superior din toate punctele de vedere celor asemanatoare de la Roland. Le vand pentru ca le folosesc foarte rar si am nevoie de spatiu in casa. In pretul afisat vand doar tobele, scaunul il puteti cumpara din celalalt anunt al meu, iar pedalele duble si castile nu sunt inca de vanzare. Negociez in limita bunului simt. Se pot proba in Bucuresti. Nu trimit prin curier.
  4. Scaunul a fost primit cadou in decembrie 2020, a fost montat si probat si tinut ca “obiect de decor” pentru ca nu am mai cantat la tobe. Este inca in garantie pe care o voi transmite cumparatorului. Este deci nou, fara cutie. Este un scaun foarte bun, solid, cu suport de spate, perfect inclusiv pentru cei cu probleme la coloana si tine greutate mare. Negociabil in limita bunului simt.
  5. Vand pedala toba mare, bete si scaun tobe Roland din seria DAP-3X (https://www.soundstudio.ro/set-accesorii-tobe-roland-dap-3x.html?gclid=CjwKCAiAudD_BRBXEiwAudakX1N_mjzDdRyzMwGFspVwgW4njGM-WMUF-anpA2J5QD0IvHSr6-HAWhoC50EQAvD_BwE). Pot fi folosite pentru tobele acustice si electronice, iar noi costa intre 850 si 1400 lei in functie de furnizor. Pedala de toba mare este impecabila, arata ca noua si a fost folosita cu grija doar acasa, la tobele electronice. Scaunul de tobe poate fi folosit, insa are mici defecte in randul a doua piese din caregoria “consumabile”: cauciucul de la baza unui picior s-a deteriorat (poate fi lipit sau inlocuit intrucat este detasabil, 5 lei pe Thomann), iar piulita rotunda care se strange cu ajutorul unei chei pe axul scaunului/stop lock s-a crapat (poate fi in continuare stransa sau inlocuita de aici https://www.fly-music.ro/accesorii-pentru-tobe-acustice/27913-pearl-sx2n-stop-lock-complete.html, cost 10 lei). Scaunul poate fi fixat fara probleme in pozitia dorita, intrucat are si sistemul de prindere de baza, perfect functionabil. Sezutul este impecabil. Le vand impreuna cu 600 lei sau separat: - 150 lei scaunul - 450 lei pedala Doar in Bucuresti deoarece prefer ca cel care cumpara sa le vada direct.
  6. Salut! Am inceput o trupa noua de cover si caut un chitarist serios din Bucuresti, care poate veni de 1-2 ori pe saptamana la repetitii si care are timp si dedicare sa studieze piesele in particular. In prezent suntem tobosar, basist si voce, toti la inceput de drum in ceea ce priveste cantatul in formatie. Varsta medie e de 25 de ani. Astept mesajele voastre pe PM!
  7. Cumpar pedala way huge pork loin in stare buna!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.