www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

drblues

Active Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About drblues

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  mangalia

Other Information

 • Band
  e-band
 • Gear
  nijte chitare si 'fo doua ampuri

Recent Profile Visitors

7,457 profile views
 1. caut la schimb pedale analogice sau vintage cu diferenta din partea mea le dau si separat: pedalbay 300 ron MXR DC Brick 300 ron
 2. caut la schimb pedale analogice sau vintage cu diferenta din partea mea
 3. ca schimb ma intereseaza pedale analogice, vintage, preferabil mai scumpe cu diferenta din partea mea.
 4. ma intereseaza la schimb chitara electroacustica buna cu diferenta din partea mea.
 5. sa aiba tobe, mixer si PA ofer pret bun 0747338590
 6. pun eu transportul si cablul de cabinet. Evident doar daca: - cumparator cu feedback pozitiv peste 10 - cumparator care are prieten cu feedback pozitiv peste 10 si prietenul garanteaza pentru el - cumparator foarte amabil care plateste in avans prin transfer bancar.
 7. ok, de cand s-a bulit comutatorul l-am mai pornit probabil de vreo 5 ori fiindca nu l-am mai folosit de un an. O sa schimb ala si o sa verific starea lampilor
 8. drblues

  vând [EXPIRAT] Digitech Jamman

  300 si pun eu curierul
 9. Trimit prin curier pe cheltuiala mea in urmatoarele conditii: - cumparator cu feedback pozitiv peste 10 - cumparator care are prieten cu feedback pozitiv peste 10 si prietenul garanteaza pentru el - cumparator foarte amabil care plateste in avans prin transfer bancar.
 10. drblues

  vând [EXPIRAT] Peavey 6505+

  Trimit prin curier pe cheltuiala mea in urmatoarele conditii: - cumparator cu feedback pozitiv peste 10 - cumparator care are prieten cu feedback pozitiv peste 10 si prietenul garanteaza pentru el - cumparator foarte amabil care plateste in avans prin transfer bancar.
 11. Pret: 1400 RON Localitate: Mangalia Contact: 0747338590 Link producator: https://www.sweetwater.com/store/detail/ValveK212/reviews Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Difurile originale sunt inlocuite cu celestioanele din poza dar vin si ele la pachet, sunt nefolosite. Switch-ul de standby a luat un pumn in gura pe la vreun transport asa ca e legat pe direct, am uitat sa-l inlocuiesc si l-am folosit asa. Probabil il inlocuiesc curand. In putine cuvinte, in gama asta de pret este "best amp money could buy". E puternic ca porcu' nici in aer liber nu l-am folosit vreodata la peste 5 fiindca mureau pensionarii din primele 5 randuri. E de asemenea greu ca porcu' asa ca i-am pus rotile. Foarte versatil, cleanu e clean iar distorsu' e urgie.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.