www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

drblues

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by drblues

  1. revand amp cumparat de la Christian Cort din anuntul asta Ampul e fix in aceeasi stare ca atunci cand l-am luat, a stat in studio , folosit de 3-4 ori dar e prea suparat pt genul pe care-l abordez. fara probleme tehnice sau optice. Schimb doar cu amp boutique high end 10-30w cu dif din partea mea.
  2. sa aiba tobe, mixer si PA ofer pret bun 0747338590
  3. ok, de cand s-a bulit comutatorul l-am mai pornit probabil de vreo 5 ori fiindca nu l-am mai folosit de un an. O sa schimb ala si o sa verific starea lampilor
  4. Pret: 1400 RON Localitate: Mangalia Contact: 0747338590 Link producator: https://www.sweetwater.com/store/detail/ValveK212/reviews Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Difurile originale sunt inlocuite cu celestioanele din poza dar vin si ele la pachet, sunt nefolosite. Switch-ul de standby a luat un pumn in gura pe la vreun transport asa ca e legat pe direct, am uitat sa-l inlocuiesc si l-am folosit asa. Probabil il inlocuiesc curand. In putine cuvinte, in gama asta de pret este "best amp money could buy". E puternic ca porcu' nici in aer liber nu l-am folosit vreodata la peste 5 fiindca mureau pensionarii din primele 5 randuri. E de asemenea greu ca porcu' asa ca i-am pus rotile. Foarte versatil, cleanu e clean iar distorsu' e urgie.
  5. Pret: 600 RON Localitate: Mangalia Contact: 0747338590 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi -pare indestructibil asa ca starea lui va fi permanent "ca nou" -extrem de usor de folosit -calitatea tonurilor e de-a dreptul neasteptata pentru gama asta de pret -foarte bun pentru un incepator care vrea sa se familiarizeze cu ce fac pedalele -trimit cu curierul pe cheltuiala mea doar userilor cu feedback pozitiv din peste 10 tranzactii (sau prietenilor lor pentru care garanteaza )
  6. 500 și curierul Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Pret: 600 RON Localitate: mangalia Contact: 0747338590 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi -4 culori -150w -microfon incorporat ca sa se sincronizeze cu muzica. -footswitch on/off -aia verde a luat un pumn in gura pe la transport si mai merg vreo 70% din leduri pretul initial a fost 250 de euroni dr nu le mai vad pe nicaieri
  8. Am o pereche de microfoane "fir-less" Shure PG 58 si unul are buba, mai precis si cand i ii pun baterie noua, ledul palpaie trist in rosu semn ca-i moarta bateria si , evident nu emite. Au fost folosite destul de putin, maxim 10 cantari, nu mai retin cand am sesizat problema si nu retin sa fi luat vreo tranta, nici nu prezinta semne. Intrebare: cui as putea sa ma adresez pentru diagnostic si reparatie. cu multumiri.
  9. inca valabil , nu are alimentator, 450 fiindca l-am mai folosit de atunci si are mici zgarieturi
  10. Evenimentul se întâmplă la Hanul Dâmbu Morii pe 6 si 7 martie. Am nevoie de un sunetist cu ceva experienta de live (inclusiv asezat si cablat microfoane si backline) Mixerul e Yamaha MG 16 FX. Oferte pe mesaj privat vă rog.
  11. Hey, I've heard of you, you're that guy that made a guitar from a Ikea kitchen counter or meat cutter. Great stuff! I also love the fact that you sell only to guitar players not to posers. When you come to Romania, give me a message ,I can help you set up a clinic or a workshop in Bucharest or by the seaside (Vama Veche , Costinesti).
  12. Pret: 700 RON Localitate: mangalia Contact: byzonoo@yahoo.com 0747338590 Link producator: http://www.tc-helicon.com/products/voicetone-create-xt/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi cumparat de la thomann in dec 2012, folosit la 2 repetitii si un concert
  13. contact la 0747338590 sau pe facebook https://www.facebook.com/florin.dediu.12
  14. Trupa rock-blues activam la mare (vama vehe, mangalia , saturn , neptun , costinesti) cautam bass si toba cu ritm si feeling. Sala de repetitii este in Mangalia Se deconteaza drumurile si cazarea pentru repetitii si concerte. Concertele sunt platite minim 200 ron extra de om. In caz ca iese treaba buna avem perspective de inregistrare album si promovare profi in showbiz. Dati-mi de stire la 0747338590 sau https://www.facebook.com/florin.dediu.12 bafta
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.