www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

warhead

Active Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tecuci

Other Information

  • Gear
    Esp Ltd M100-FM, Behringer LX210 V-AMPIRE
    Zoom G1X, 2x cabluri Fender, Dunlop Tortex 0.88 picks , husa Ibanez

Recent Profile Visitors

4742 profile views

warhead's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. warhead

    Roland XP-50

    Vand clapa Roland XP-50 in stare buna, functional si estetic. Nu am incercat floppy-ul, deci nu stiu in ce stare este, dar o pot face la cerere. De asemenea, sliderul de volum provoaca un pic de noise cand este miscat, dar in rest nu afecteaza cu nimic. Se poate rezolva prin curatare. Pentru asta includ in pachet si un contact cleaner, pe care l-am luat special sa curat sliderul, dar nu am mai apucat. Clapa a fost desfacuta si curatata in iarna, cand am cumparat-o. I-am schimbat bateria (cea din poza e bateria veche). Ce se vede pe clape este scotch de hartie care se poate da jos usor si nu raman urme. Includ si un stativ dublu, care desi nu arata prea bine, functional nu are nicio problema. Se poate vedea/testa in Bucuresti. Pretul este usor negociabil.
  2. Cumpar Waldorf Rocket in stare foarte buna. De preferabil din Bucuresti, dar si din tara, daca vanzatorul e dispus sa faca o demonstratie ca totul e ok (video call sau ceva).
  3. Vand procesor de chitara Boss GT-10 in stare buna. Are urme normale de uzura. L-am folosit doar in casa si la sala de repetitie. Functioneaza perfect si arata cam de 8/10. Am incercat sa surprind in pozele de mai jos cam tot ce tine de uzura. Vine cu adaptorul original si manual. Din pacate, nu am cutia in Bucuresti, o am acasa, dar o pot aduce, daca cumparatorul doreste si este dispus sa astepte putin. Pot sa fac poze/clipuri la cerere. Se poate testa in sectorul 3, zona ramnicu sarat, Bucuresti. Trimit si in tara prin posta sau curier.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.