www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

eugens

Active Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

50 Excellent

About eugens

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

6,633 profile views
 1. Microfonul pe care'l bagi la MIC IN. Cauta pe net "Phantom Power Supplay" si te lamuresti imediat.
 2. https://www.senia.ro/mixer-audio-behringer-xenyx-x1222usb/20585-1
 3. eugens

  Decibeli vs watti

  Nu vreau sa supar sau sa creez polemici dar cred ca sunt necesare cateva precizari. 1. Valoarea in decibeli este exprimarea logaritmata in baza 10 a unui raport intre valoarea masurata a marimii respective si o valoare considerata de referinta a aceleiasi marimi.In cazul sunetelor masurarea se face in pascali sau foni. 2.Orice marime poate fi exprimata in decibeli.Ca atare si semnalele electrice.In telecomunicatii toate nivelurile de semnal sunt exprimate in decibeli.Cand logaritmarea se face folosind logaritmul natural rezultatul se exprima in neperi.Aceste scale logaritmice sunt utilizate atunci cand domeniul in care se face masurarea este foarte larg si exprimarea valorilor masurate ar fi cu valori foarte mici sau foarte mari.Logaritmarea comprima corespunzator scala de masura. 3.Exprimarea in scala logaritmica este favorabila marimilor care se adreseaza simturilor umane care la randul lor au o functionare aproximativ logaritmica.Ma refer la senzatie versus stimul.
 4. eugens

  schimb [EXPIRAT] Procesor ZOOM G1XN EXT

  Salut, M-ar interesa sa-l cumpar.Care ar fi pretul? Cu stima, Eugen Scheusan PS Tf.:0744640203
 5. Ia legatura cu dl. Viorel Fartat aka Viotube,ale carui realizari le gasesti pe forum.
 6. eugens

  Scule Construite De Viotubeamp

  Pai fa-l cu comutator.In sus 50W,in jos 100W.
 7. eugens

  Cum Ridic Corzile?

  Imi cer scuze ca intervin dar s-ar putea ca buzz-ul sa vina din modul in care exciti corzile.Ciupesti cu degetele,lovesti cu pana?Este important ca principala directie de deplasare a corzii sa fie paralela cu chitara si nu perpendiculara pe ea. Spun asta citind ca ai curbat gitul cat sa bagi o cartela.Mai trebuie tinut cont si de faptul ca pe o acustica nu poti canta oricat de tare.Daca asculti cu atentie o sa auzi buzz la toti cantaretii de flamenco.
 8. eugens

  Squier Bullet Hss

  Nefraim(sau George),nu te grabi sa tragi o concluzie din auzite. Cauzele dezacordarii la acest tip de chitara,(stratocaster),sunt multiple. Oricare piesa din lantul : butuc cheita,numar spire coarda pe butucul cheitei, pragus (nut) ,calitatea otelului din care este facuta coarda,mecanismul vibratorului, poate cauza dezacordari.Mecansmul cheitei in sine,melc roata melcata,este ultimul pe care sa-l suspicionezi.Mai intii trebuie sa pui in evidenta tipul dezacordarii (in sus sau in jos),cind apare dezacordarea, (la bending sau la actionarea vibratorului) si daca ea dspare actionind vibratorul in jurul punctului de echilibru.In acest fel si citind miile de articole de pe net vei putea identifica elementele ce-ti produc dezacordarea.
 9. eugens

  Fender Roc Pro - Help

  Cred ca singura solutie eficace de protectie a finalilor va fi o limitare de curent in bazele lor. Schema e simpla,gasesti pe net,se citeste curentul pe rezistentele din emiterii finalilor cu cite o perche npn pnp si cu astia legi bazele finalilor la punctul de intilnire al celor doua rezistente de putere.Poti sa pui si cite un semireglabil pe fiecare ramura ca sa reglezi curentul la care vrei sa faci limitarea.Schema o faci pe un circuit "multigaura" pe care-l gasesti la unul din magazinele de pe Maica Domnului.Circuitul se leaga la amplificator prin 5 conexiuni. Spor la lucru! http://www.next.gr/audio/amplifiers/100W-Guitar-Amplifier-2-l4826.html
 10. eugens

  Split Coil

  http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/accesorii-ro-4/componente-ro/seymour-duncan-ts-1-triple-shot-tb-inel-doza-chitara
 11. Da cateva exemple de procesoare pe care tu le evaluezi la 400-500 RON si care fac ceea ce-ti doresti.
 12. eugens

  Fcb 1010

  Am uitat sa precizez.Daca nu esti obisnuit cu midi,gasesti pe net literatura pentru notiunile de baza. Ce inseamna PC,CC,SYSEX,etc.,si la ce folosesc.E bine sa inveti intii basic-urile astea.
 13. eugens

  Fcb 1010

  Vezi pe net ca exista un editor sub win. pentru FCB 1010.Iti trebuie si o interfata usb-midi. Editorul se numeste uno.Programarea din butoanele lui FCB 1010 este posibila dar iti va lua mult timp sa te obisnuiesti.Manualul pentru FCB 1010,din punctul de vedere al programarii,cred ca a fost scris de un redus mintal.Tot pe net gasesti si indicatii de utilizare video pentru editorul uno. Succes!
 14. eugens

  Brum La Amplificator Pe Tuburi

  In general doua infasurari de traf nu se leaga in paralel decit daca au fost bobinate simultan.Daca se poate, pune una din ele pe finale si cealalta pe trioda. Sper ca cea "cu priza mediana" e cu adevarat mediana si nu cumva o priza pentru filamente de 5V.Sirmele catre filamente trebuie torsadate. Poti sa vezi daca problema e din filamente alimentind filamentele triodei de la un acumulator sau baterii (4 baterii R14 te tin pentru o proba scurta).
 15. eugens

  Zgomot De Fond, Barait Head+ Cabinet

  Intai trebuie sa ne spui daca zgomotul este cu cablul si chitara cuplate la amplificator. Daca da atunci scoate cablul din chitara si pune "virful" jack-ului la masa amplificatorului. Daca zgomotul inceteaza verifici cablul si chitara. In cazul tau,cu finalul din amplificator pe semiconductori,nu se pune problema vreunei adaptari de impedanta intre cabinet si amplificator.De asemenea daca il utilizezi la volum mic nici diferenta dintre puterea amplificatorului si puterea suportata de cabinet nu va fi o problema.Cred ca baraitul pe care il acuzi este brum de retea.El poate proveni din mai multe cauze:lipsa impamantare la priza unde este conectat amplificatorul,filtraj prost la alimentarea unuia din etajele amplificatorului,etaj fnal defect,mufa mama din intrarea amplificatorului fara masa. Mai sunt multe altele posibile dar intai verifica-le pe astea.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.