www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nefraim

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Gear
    Squier Bullet HSS

Nefraim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ok... o solutie de genul asta caut, care sa nu coste cat jumatate din pretul chitarei. Multumesc frumos pentru sugestie, o sa vad ce pot sa fac.
  2. Erm, adica doar am desfiletat bara aia de tremolo
  3. Tremolo nu folosesc, l-am dat jos pentru ca stiu ca e varza, corzile vreau sa le schimb azi-maine. Sper ca asta sa rezolve problema. Multumesc pentru raspuns si stiu ca luam ceva mai bun SH dar nu am vrut SH pentru ca in primul rand habar nu aveam ce cumpar avand in vedere ca nu ma pricep absolut deloc si in al doilea rand, nu imi plac lucrurile SH, e un fix de-al meu. Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau, stiu ca un Bullet e ceva foarte de buget si sunt alte optiuni mult mai bune dar in momentul de fata eu chiar nu pot sa percep diferenta intre o chitara de 500 de lei si una de 4000 pentru ca nu sunt deloc familiar cu ele. Daca o sa ma descurc cu ea si o sa imi placa, mai mult ca sigur o sa imi cumpar ceva mult mai bun dar pur si simplu nu am vrut sa dau prea multi bani de la inceput, pentru ca o chitara buna nu e tocmai cel mai ieftin lucru din lume.
  4. Nu vad nici o contradictie, nu am vrut sa dau mai mult pe o chitara mai buna si de aceea intreb daca pot sa ii schimb tunerele in speranta ca o sa gasesc unele care or sa o tina acordata mai mult de 5 minute. Si nu, daca sunt 200 de lei nu o sa cumpar nici alte tunere si nici nu o sa cumpar o "chitara adevarata". Te rog sa intelegi ca eu abia sunt in stare sa tin degetele cum trebuie pe gat, deci nu o sa arunc bani de pomana ca mai apoi sa imi dau seama ca pur si simplu nu ma descurc si nu mai am chef de ea.
  5. Salut, Sunt un incepator cand vine vorba de chitara, tot ce stiu despre ea e ca are corzi si ca poti sa canti la ea. Dupa ce m-am documentat si am intrebat cativa prieteni care cunosc mai bine domeniul, mi-am cumparat recent un Squier Bullet HSS din doua motive. Primul este ca arata al dracului de bine, si de fiecare data cand o vad in camera ma face sa o iau si sa ma apuc de zornait iar al doilea este pentru ca ~500 de lei era maximul pe care eram dispus sa il dau pe ceva ce nu stiu sigur daca o sa imi placa. Problema cu ea este ca pur si simplu nu vrea sa ramana acordata mai mult de 5-10 minute. Am inteles ca este o problema comuna la aceasta serie. Intrebarea este daca as putea sa ii fac ceva, sa ii cumpar alte piese? Daca da, cam cat costa si cine le-ar putea monta? PS: Stiu ca probabil este o balarie de chitara dar repet, nu aveam de gand sa arunc prea multi bani si sa nu imi placa si in continuare nu am de gand sa cumpar alta mai scumpa pentru ca inca nu sunt convins. Multumesc frumos!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.