www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kizu

Active Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

80 Excellent

About kizu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

9073 profile views
 1. Vezi ca e un una la vanzare pe Facebook - Instrumente muzicale second - hand. Cred ca tipul cerea pe ea 1500 lei Toate bune!
 2. https://www.olx.ro/oferta/chitara-de-colectie-reghin-savoy-ID8zn99.html#918563b302
 3. Vezi aici:https://www.olx.ro/oferta/fender-jimi-hendrix-stratocaster-IDdVcUv.html#9ad92fdaf2;promoted
 4. Vezi ca este unul la vanzare pe OLX. https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-epiphone-gibson-family-brands-zakk-wylde-les-paul-ID2idAj.html#3b1cd0cb83 La pret de Gibson.
 5. In ciuda aspectului, chitara suna OK. Corpul rezoneaza bine, sustain bun, cu multe armonici. Griful este drept, un pic mai gros, poti sa pui linistit corzi mai groase, ca nu se indoaie. Chitara vine cu husa. Prefer sa o dau in Bucuresti, pentru a putea fi vazuta/ probata.
 6. De multe ori si cheitele de acordaj genereaza sunete ciudate. Tine mana pe fiecare cheita in timp ce dai pe corzi. Eu am intalnit la cateva chitare chestia asta, mai ales la cele cu butonul de manevra din plastic, care se misca in axul cheitei. La un bass am avut zgomot din truss rod care vibra in interiorul grifului. Am strans in toate modurile piulita, am scos-o, am schimbat-o, inutil.
 7. Vand strat Epiphone, fabricat in anii 80, grif drept, doze single bobinate la 8 k, sustain deosebit, taste bune, aspect vintage. Bagi jack-ul si canti fara probleme.Proba in Bucuresti. Nu am husa.
 8. Vand o pereche de monitoare Behringer MS 40. Sunt in stare buna, fara interventii.
 9. Scuze, ai frezat traseul pentru cablurile de la doze?
 10. Vand chitara Peavey T-60, an fabricatie 1979, made in USA. Este in stare buna, electronica este originala. Puteti vedea mai multe detalii despre acelasi model de chitara in video-ul de mai jos. Chitara se vinde cu tocul original (din poze). Se poate proba in Bucuresti - Ghencea.
 11. Vand chitara Peavey T-60, an fabricatie 1979, made in USA. Este in stare buna, electronica este originala. Puteti vedea mai multe detalii despre acelasi model de chitara in video-ul de mai jos. Chitara se vinde cu tocul original (din poze). Se poate proba in Bucuresti - Ghencea.
 12. Chitara a fost fabricata undeva pe la mijlocul anilor 80, cred ca in Korea. Chitara suna bine, sustain bun, grif drept ,taste OK. Dozele originale au fost schimbate cu unele Fender, cu magneti alnico 5. Chitara este destul de grea, in jur de 4,3 Kg. Pentru varsta ei , chitara arata destul de bine, nu este crapata sau lovita la modul grav, are cei drept unele zgarieturi si mici ciupituri in vopsea. Dau impreuna cu chitara o husa fara pretentii si dozele originale. Prefer sa o dau in Bucuresti ,pentru a putea fi probata.
 13. Uite aici chitara si baiatu¨ care vinde. https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-statie-marathon-ID4Zrsv.html#40440e5c5c
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.