www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GezaMan

Newcomers
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Baia Mare

Other Information

  • Gear
    Chitară : Gibson Les Paul Studio
    Amplificator : VOX AC30 C2
    Pedale efecte : Fulltone Octafuzz OF-2
    Maxon 0D 808
    Maxon CP-101 Compressor
    TC Electronics Flashback Delay
    Fulltone Clyde Wah

Recent Profile Visitors

2741 profile views

GezaMan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

8

Reputation

  1. Am decis să mă despart de chitara mea îndrăgită alături de care am avut parte de toate succesele de până acum din motivul că nu mai apuc să o cânt la fel de mult ca înainte. E o ediție limitată specială, făcută în Nashville (SUA). Eu am cumpărat-o nouă în 2013. Am avut mare grijă de ea, a căpătat doar câteva dinguri/zgârieturi minore de-a lungul anilor pe care am încercat să le surprind în poze. Mi-aș dori să ajungă la cineva cine să o folosească la potențialul ei maxim și să se bucure de ea cel puțin la fel de mult ca și mine în acești aproape pe 10 ani. Se vinde împreună cu hardcase-ul ei original și se poate încerca în Baia Mare. La cerere trimit și material audio/video.
  2. Salut. Am cumpărat în vară o chitară nouă și ajuns pe banca de rezerve de atunci dar nu am pus-o oficial la vânzare. Doar așa pe facebook pentru cercul mai restrâns de prieteni/cunoștințe sperând că poate e interesat cineva din apropiere de ea.
  3. Salutare! Am o chitară Gibson Les Paul Studio Fireburst pe care am cumpărat-o nouă în 2013 cu 4300 RON. Aș dori săo vând și din păcate nu știu căt valorează/ aș putea să cer pe ea. Mă puteți ajuta cu o sugestie în legatură cu preț?
  4. Va multumesc mult tuturor, suruburile de prindere erau destul de slabite. Le-am strans si acuma pare totul in regula. Am verificat si distanta dintre corzi si doze asa cum a-ti sugerat, nu se ating nici la liber si nici apasate pe ultimul fret.
  5. Mersi @vektor, am sa incerc azi. Nu se ating corzile de doze, este distanta suficienta intre ele.
  6. Mersi fain pentru sugestii, le-am incercat pe toate si problema vine intr-adevar de la doza de neck. Daca pun degetul pe ea, cum a recomandat @kiske13 dispare instantaneu sunetul ciudat. Ce am de facut in cazul acesta?
  7. Salutare! Am o chitara Gibson LP Studio si de o vreme corzile E,A,D de pe chitara mea au inceput din cand in cand sa faca acest zgomot cam unde se termina tastele. In sfarsit am reusit sa surprind pe video problema, sper sa se auda exact despre ce e vorba. Schimbarea corzilor si ridicarea bridge-ului nu a remediat problema, mai aparea uneori fara sa-mi dau seama din ce cauza asa ca am trimis-o la un lutier la care desi tocmai atunci se pare a sunat in regula, a schimbat de siguranta nut-ul. De cateva zile se aude din nou...aveti vreo idee ce este in neregula cu ea? Mersi! Geza string_buzz_2.mp4
  8. Multumesc, m-ai linistit. M-am gandeam deja sa trimit microfonul inapoi la vanzator.
  9. salut Marcian! (ne-am salutat chiar in persoana in urma cu circa 10 ani dupa un concert pe care l-ati sustinut la Baia Mare in Gold Time) am incercat sa mai fac cateva poze cu capsula, sper sa se vada mai clar. mersi!
  10. Multumesc pentru raspuns. N-am gasit online nici o poza cu capsula acestui microfon ca sa vad eventualele diferente. De mers merge, chiar suna foarte bine.
  11. Salutare! Am achizitionat recent un microfon T-bone MB85 beta folosit si sub grila arata in ca in pozele atasate. Fiind incepator in materie de microfoane as vrea sa va intreb daca e normal si asa arata microfoanele inauntru sau e facatura/ a fost ceva modificat la el. Mersi, Geza
  12. Salut. Mai este valabil anuntul/ au mai ramas din microfoane?
  13. Mersi frumos pentru lamurire, baieti! O dupa amiaza placuta tuturor.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.