www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GezaMan

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

About GezaMan

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Baia Mare

Other Information

 • Gear
  Chitara : Gibson Les Paul Studio Fireburst
  Amplificator : VOX AC30 C2
  Pedale efecte : Fulltone Octafuzz OF-2
  TC Electronics Flashback
  VOX Wah
  Electro-Harmonix Freeze

Recent Profile Visitors

1,059 profile views
 1. GezaMan

  vând [EXPIRAT] Maxon vintage compressor

  Salut. Ofer 200 RON impreuna cu transport pentru pedala daca mai este valabil anuntul.
 2. As incerca o pedala de acest gen pentru un proiect experimental. Ofer 400-450 RON max cu taxele postale pentru una folosita, functionala.
 3. GezaMan

  vând pedale

  Salut. Ofer 300 RON pentru Ditto Looper daca mai este valabil anuntul.
 4. Pret: 1 RON Localitate: Baia Mare Contact: man.geza@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Ma intereseaza aceasta pedala overdrive/boost care nu se mai fabrica de la mijlocul anilor 2000.
 5. Pret: 1 RON Localitate: Baia Mare Contact: man.geza@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi M-ar interesa un exemplar folosit din acest model de pedala wah.
 6. GezaMan

  cumpăr Boss Bd-2 Blues Driver

  Salut. Am eu un BD-2 ne-modat,cumparat de aici de pe forum in urma cu circa un un. Nu l-am pus inca la vanzari dar nu apuc sa-l folosesc suficient de mult sa-l tin pe pedalboard pe durata lunga. M-as desparti de el pentru suma de 250 RON.
 7. GezaMan

  vând Fulltone 69 Mk Ii Fuzz

  Super pedala colegu! Eu folosesc momentan un Octafuzz OF-2 tot de la Fulltone. Spor la vanzare.
 8. Schimbarea corzilor nu a rezolvat problema, sper ca nu am facut o greseala ca am ridicat bridge-ul sa cant asa la ea pana imi vine si o sa-mi schimbe pragusul.
 9. Mersi tare mult pentru sfaturi! Am si comandat un Graph Tech TUSQ XL Jumbo Gibson Slotted nut cu dimensiunile corespunzatoare, trebuie sa ajunga in cateva zile si sigur ca am sa o dau un profesionist sa-mi schimbe si sa-mi seteze chitara corespunzator, ca eu nu ma pricep si n-as vrea sa stric ceva pe acolo. Intre timp am incercat sa schimb corzile sa vad daca sesizez vreo diferenta insa e la fel, in schimb ridicand bridge-ul (destul de mult) asa temporar pare sa rezolve problema numai ca mi-e destul de incomod sa ma joc asa pe ea cu actiunea asa sus. @Doctor X nu, a aparut brusc asa de pe o zi pe alta in mod stranui, corzile le-am schimbat ultima data in urma cu vreo luna cu un set Dean Markley recomandat de un coleg si nu a sunat niciodata mai bine chitara ca acum cu acestea.
 10. Mersi fain! Cu pragusul pare a fi problema, am si inceput sa masor dimensiunile ca sa ma uit dupa ceva apropiat cu care sa-l shimb insa deocamdata n-am dat de un model la care inaltimea sa corespunda (doar cu restul dimensiunilor).
 11. Salut baieti! Se intampla ceva ciudat cu corzile mele, dintr-o data pur si simplu nu-mi mai suna (ring out) cateva cand fac strumming la liber. In mod special coarda D si e subtire. La E si A nu realizez nici o problema,suna normal si lung pana inceteaza sunetul dar restul parca sunt blocate de ceva si nu-mi dau seama de ce. N-am umblat la bridge,nu am avut fret buzz,corzile au fost schimbate recent,chitara functioneaza perfect de cand am cumparat-o in urma cu 4 ani. Daca apas cu degetele pe ele suna toate normal, de exemplu cantand barre chords nici nu se observa. V-ati intalnit careva ca problema aceasta sau aveti vreo idee care ar fi cauza? Mersi!
 12. 600 LEI (nu mai accept schimburi pentru el)
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.