www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GezaMan

Newcomers
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Baia Mare

Other Information

 • Gear
  Chitară : Gibson Les Paul Studio
  Amplificator : VOX AC30 C2
  Pedale efecte : Fulltone Octafuzz OF-2
  Maxon 0D 808
  Maxon CP-101 Compressor
  TC Electronics Flashback Delay
  Fulltone Clyde Wah

Recent Profile Visitors

2236 profile views

GezaMan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

 1. Salut. Am cumpărat în vară o chitară nouă și ajuns pe banca de rezerve de atunci dar nu am pus-o oficial la vânzare. Doar așa pe facebook pentru cercul mai restrâns de prieteni/cunoștințe sperând că poate e interesat cineva din apropiere de ea.
 2. Salutare! Am o chitară Gibson Les Paul Studio Fireburst pe care am cumpărat-o nouă în 2013 cu 4300 RON. Aș dori săo vând și din păcate nu știu căt valorează/ aș putea să cer pe ea. Mă puteți ajuta cu o sugestie în legatură cu preț?
 3. Pedală cumpărată de aici de pe forum în urmă cu circa 2 ani, o vând pentru că am trecut la un looper mai complex.
 4. Caut pedala Wah Clyde folosit, produs de Fulltone sau Vox.
 5. Pedala se află în stare impecabilă, am cumpărat-o nouă pentru un mini-project de scurtă durată și am folosit-o doar pentru câteva înregistrări. Are și adaptor original.
 6. Va multumesc mult tuturor, suruburile de prindere erau destul de slabite. Le-am strans si acuma pare totul in regula. Am verificat si distanta dintre corzi si doze asa cum a-ti sugerat, nu se ating nici la liber si nici apasate pe ultimul fret.
 7. Mersi @vektor, am sa incerc azi. Nu se ating corzile de doze, este distanta suficienta intre ele.
 8. Mersi fain pentru sugestii, le-am incercat pe toate si problema vine intr-adevar de la doza de neck. Daca pun degetul pe ea, cum a recomandat @kiske13 dispare instantaneu sunetul ciudat. Ce am de facut in cazul acesta?
 9. Salutare! Am o chitara Gibson LP Studio si de o vreme corzile E,A,D de pe chitara mea au inceput din cand in cand sa faca acest zgomot cam unde se termina tastele. In sfarsit am reusit sa surprind pe video problema, sper sa se auda exact despre ce e vorba. Schimbarea corzilor si ridicarea bridge-ului nu a remediat problema, mai aparea uneori fara sa-mi dau seama din ce cauza asa ca am trimis-o la un lutier la care desi tocmai atunci se pare a sunat in regula, a schimbat de siguranta nut-ul. De cateva zile se aude din nou...aveti vreo idee ce este in neregula cu ea? Mersi! Geza string_buzz_2.mp4
 10. Multumesc, m-ai linistit. M-am gandeam deja sa trimit microfonul inapoi la vanzator.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.