www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kizu

Active Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kizu

 1. https://www.olx.ro/oferta/chitara-de-colectie-reghin-savoy-ID8zn99.html#918563b302
 2. Vezi aici:https://www.olx.ro/oferta/fender-jimi-hendrix-stratocaster-IDdVcUv.html#9ad92fdaf2;promoted
 3. Vezi ca este unul la vanzare pe OLX. https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-epiphone-gibson-family-brands-zakk-wylde-les-paul-ID2idAj.html#3b1cd0cb83 La pret de Gibson.
 4. In ciuda aspectului, chitara suna OK. Corpul rezoneaza bine, sustain bun, cu multe armonici. Griful este drept, un pic mai gros, poti sa pui linistit corzi mai groase, ca nu se indoaie. Chitara vine cu husa. Prefer sa o dau in Bucuresti, pentru a putea fi vazuta/ probata.
 5. De multe ori si cheitele de acordaj genereaza sunete ciudate. Tine mana pe fiecare cheita in timp ce dai pe corzi. Eu am intalnit la cateva chitare chestia asta, mai ales la cele cu butonul de manevra din plastic, care se misca in axul cheitei. La un bass am avut zgomot din truss rod care vibra in interiorul grifului. Am strans in toate modurile piulita, am scos-o, am schimbat-o, inutil.
 6. Vand strat Epiphone, fabricat in anii 80, grif drept, doze single bobinate la 8 k, sustain deosebit, taste bune, aspect vintage. Bagi jack-ul si canti fara probleme.Proba in Bucuresti. Nu am husa.
 7. Vand o pereche de monitoare Behringer MS 40. Sunt in stare buna, fara interventii.
 8. Scuze, ai frezat traseul pentru cablurile de la doze?
 9. Vand chitara Peavey T-60, an fabricatie 1979, made in USA. Este in stare buna, electronica este originala. Puteti vedea mai multe detalii despre acelasi model de chitara in video-ul de mai jos. Chitara se vinde cu tocul original (din poze). Se poate proba in Bucuresti - Ghencea.
 10. Vand chitara Peavey T-60, an fabricatie 1979, made in USA. Este in stare buna, electronica este originala. Puteti vedea mai multe detalii despre acelasi model de chitara in video-ul de mai jos. Chitara se vinde cu tocul original (din poze). Se poate proba in Bucuresti - Ghencea.
 11. Chitara a fost fabricata undeva pe la mijlocul anilor 80, cred ca in Korea. Chitara suna bine, sustain bun, grif drept ,taste OK. Dozele originale au fost schimbate cu unele Fender, cu magneti alnico 5. Chitara este destul de grea, in jur de 4,3 Kg. Pentru varsta ei , chitara arata destul de bine, nu este crapata sau lovita la modul grav, are cei drept unele zgarieturi si mici ciupituri in vopsea. Dau impreuna cu chitara o husa fara pretentii si dozele originale. Prefer sa o dau in Bucuresti ,pentru a putea fi probata.
 12. Uite aici chitara si baiatu¨ care vinde. https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-statie-marathon-ID4Zrsv.html#40440e5c5c
 13. Chitara- Morris Hurricane- a fost la vanzare pe OLX, in Timisoara. Pretul: 300 lei. Daca cumparai mai multe chitari, primeai reducere: 250 lei bucata. Mai avea un pic si le vindea la kilogram, cu bataie!
 14. Ma intereseaza sa cumpar un Locking Nut model R2. Nu trebuie sa fie Schaller, eu am pus imaginea doar pentru dimensiuni. Vreau sa il pun pe un grif EVH. .
 15. Acum am vazut ca ampul a mai fost la vanzare pe RGC. https://forums.rgc.ro/topic/39943-trace-elliot-super-tramp-head-amplifier/#comment-385611 Ce mica e lumea...
 16. Vand head de chitara Trace Elliot Super Tramp, made in England. Este un amp de 80w Rms, alimentat la 110v, doua canale- clean si drive- cu un boost pe canalul de drive actionat din footswitch. Ampul are gain si corector de ton pe fiecare canal, reverb pe arc, presence si master volum. Este un amp solid state care chiar suna bine. Am la el si transformator 220/110 si footswitch pentru a schimba canalele si a actiona boost-ul. Nu sunt interesat de schimburi.
 17. Vand un amp de voce/chitara acustica - ZT Amplifiers Lunchbox Acoustic- Amplificatorul este practic nou, arata excelent si suna super. Pun un link unde puteti vedea mai multe detalii despre acest amplificator : https://www.thomann.de/ro/zt_amplifierslunchbox_acoustic.htm?ref=search_prv_3 L-am cumparat de la thomann si Il vand pentru ca am urgent nevoie de bani. Pentru alte detalii, puteti suna la telefon (0725 438 830)
 18. Anuntul nu mai e valabil.
 19. Pret: 1500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0725438830 Link producator: Roland Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Roland Ac 60, amplificator de chitara acustica. Este in stare excelenta. Specificatii :https://www.thomann.de/ro/roland_ac60.htm Pret usor negociabil. Pentru informatii suplimentare, va rog sa sunati.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.