www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kizu

Active Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kizu

  1. Uite aici una pe negru : https://www.olx.ro/d/oferta/doua-chitari-electrice-de-epoca-IDgLo4p.html
  2. Vand Combo - Laney Pro Tube AOR Series - all tubes, un amp vintage, Made in England. Ampul arata si suna bine pentru varsta lui. Doua intrari, high si low, pull boost pe bass, middle si treble, un canal beneficiaza de AOR ( Advanced Overdrive Response), presence, reverb, line out , send - return, footswitch. Patru lampi in preamp si doua 6v6 in etajul de putere. Difuzor de 12' Fane, made in England. Detalii si spacificatii : https://planetbotch.blogspot.com/2015/02/the-laney-pro-tube-aor-30-combo-1980s.html Video: https://www.youtube.com/watch?v=rh6fsBiveLw Se vinde in Bucuresti cu proba.
  3. Multumesc pentru sfaturi! Am sa incerc sa masor rezistentele si condensatorii din apropierea finalului. Sunt SMD-uri pe tot circuitul.
  4. Salut! Am un amp Line6 Spider - 112, red face, cu finalul ars, (este vizibil busit). Am cautat pe la noi - LM 4765T - si nu am gasit sa cumpar asa ceva. Inainte sa comand piesa de pe AliExpress, unde am gasit-o, as vrea sa verific daca am semnal la intrarea in finalul de putere. S-ar putea sa mai fie ceva ars inainte de final si sa comand piesa degeaba. Crede-ti ca as putea utiliza o pereche de casti audio pentru asta? Ma conectez la masa amplificatorului cu masa de la casti si un R sau L la intrarea in final la pinul 8 sau 13, urmand sa bag semnal pe input-ul de la amp. Am verificat partea de alimentare si pare OK. Sunt doua circuite, unul +/- 28v si unul de +10v. Ledurile de la amp se aprind, ,dar nu se aude nimic. Ce parere aveti? E fezabila treaba cu castile? PS: Daca are cineva de vanzare LM4765 dati-mi si mie un semn. ( sau ceva cu ce as putea sa-l inlocuiesc) Multumesc, astept sugestii.
  5. https://www.olx.ro/oferta/chitara-de-colectie-reghin-savoy-ID8zn99.html#918563b302
  6. Vezi aici:https://www.olx.ro/oferta/fender-jimi-hendrix-stratocaster-IDdVcUv.html#9ad92fdaf2;promoted
  7. De multe ori si cheitele de acordaj genereaza sunete ciudate. Tine mana pe fiecare cheita in timp ce dai pe corzi. Eu am intalnit la cateva chitare chestia asta, mai ales la cele cu butonul de manevra din plastic, care se misca in axul cheitei. La un bass am avut zgomot din truss rod care vibra in interiorul grifului. Am strans in toate modurile piulita, am scos-o, am schimbat-o, inutil.
  8. Scuze, ai frezat traseul pentru cablurile de la doze?
  9. Uite aici chitara si baiatu¨ care vinde. https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-statie-marathon-ID4Zrsv.html#40440e5c5c
  10. Chitara- Morris Hurricane- a fost la vanzare pe OLX, in Timisoara. Pretul: 300 lei. Daca cumparai mai multe chitari, primeai reducere: 250 lei bucata. Mai avea un pic si le vindea la kilogram, cu bataie!
  11. Ma intereseaza sa cumpar un Locking Nut model R2. Nu trebuie sa fie Schaller, eu am pus imaginea doar pentru dimensiuni. Vreau sa il pun pe un grif EVH. .
  12. Vand un amp de voce/chitara acustica - ZT Amplifiers Lunchbox Acoustic- Amplificatorul este practic nou, arata excelent si suna super. Pun un link unde puteti vedea mai multe detalii despre acest amplificator : https://www.thomann.de/ro/zt_amplifierslunchbox_acoustic.htm?ref=search_prv_3 L-am cumparat de la thomann si Il vand pentru ca am urgent nevoie de bani. Pentru alte detalii, puteti suna la telefon (0725 438 830)
  13. Anuntul nu mai e valabil.
  14. Pret: 1500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0725438830 Link producator: Roland Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Roland Ac 60, amplificator de chitara acustica. Este in stare excelenta. Specificatii :https://www.thomann.de/ro/roland_ac60.htm Pret usor negociabil. Pentru informatii suplimentare, va rog sa sunati.
  15. Pret: 1500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0725438830 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara ESP LTD- 331 FR in stare foarte buna, aproape ca noua. Specificatii aici :https://www.andertons.co.uk/p/EC331FRBLK/solid-body-electric-guitars/esp-ltd-ec-331fr-blk-in-black Pret usor negociabil. Pentru alte informatii, va rog sa sunati.
  16. Pret: 550 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724088475 Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Squier Affinity strat, an fabricatie 2009. Corp alder, grif rosewood, sustain bun; chitara suna surprinzator de bine. Dozele sunt cele din fabrica, care nu suna rau deloc. Griful este foarte comod , tastele sunt Ok, nu sunt tocite aproape deloc. Am facut-o relic asa cum mi-a placut mie. La cata munca este, sincer, nu as mai face operatiunea aceasta.
  17. Cred ca renunt in a incerca sa il repar. Ma depaseste. Cred o sa ajunga la Mica Publicitate. Va multumesc tuturor pentru ajutor.
  18. Contactul termic a fost refacut. Am gasit montat alt tip de radiator,fata de cel de fabrica.. Este mai mare si cred ca ofera o racire mult mai buna. Oricum, dupa ce montezi carcasa ampului in cutia lui totul este inchis. Nu are nici cea mai mica gaura de aerisire. Traful degaja caldura , la fel si rezistentele- si sunt multe- care scad tensiunea de la 40V la 16v si de la 40v la 6,3v pt filamente. Inauntru e cuptor. Am facut o mica degajare in carcasa de aluminiu ca sa mai iasa caldura. Tranzistorii i-am cumparat de pe Maica Domnului. Doua bucati pe care i-am si montat.
  19. Rezistentele le-am verificat si sunt OK. O sa verific si diodele zener. Mersi pentru ajutor.
  20. Am probleme cu un Fender roc pro 700. La volum mai mare imi arde finalii: Tip 142, Tip 147. Am masurat tensiunile de alimentare si sunt cam cu 1v, 1,5v mai mari decat cele prezentate in schema. Alimentarea este diferentiala +/- 40Vcc. Pe etajul final in schema sunt +/- 40Vcc eu am +/- 41Vcc, in preamp +/- 16vcc eu am +/- 17,5Vcc.Am masurat si tensiunile in cc de pe tot parcursul schemei si sunt OK. Cele in alternativ nu am cum sa le masor pentru ca nu am avut generator de 1KH sa bag pe intrare. Finalii am vazut ca rezista la 100v deci nu ar trebui sa fie de aici problema. Daca il las aprins, fara sa cant pe el, nu se ard. Daca cant la volum mic, nu se incalzesc decat foarte putin, si nu se ard. Problema apare cand dau volumul mai mare, canti putin si se arde siguranta de 1A si odata cu ea ambii finali. Fenderul asta este recunoscut ca un amp cu un volum foarte mare. Eu in apartament nu am putut sa il dau mai mult de 1,5. din 10. Am citit pe unele forumuri ca s-ar putea sa fie dus un opamp; chestia e ca ampul ¨¨pare¨¨ ca functioneaza normal. Nu are brum, reverbul e OK, corectiile la fel. Ce sfat imi puteti da? Atasez si schema.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.