www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dimitriyus

Veteran
  • Posts

    1194
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Jackson DKMG EMG 81/85
    Squier stratocaster american std pickups
    Dominance 18W full tubes Head
    2x12 Celestion Vintage 30 + Classic Lead 80
    Covington Treble booster sheermaster
    Dominance Distortion pedal
    V-Stack Classic preamp/treble booster
    Dunlop Cry Baby Wah GCB 95
    MXR Phase 90

Recent Profile Visitors

13026 profile views

Dimitriyus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

293

Reputation

  1. Salut, Ti-am dat MP. Interesat de MXR Six Band EQ.
  2. Dimitriyus

    Bancuri

    Un maniac intra intr-un magazin si striga: -Imediat voi viola pe cineva. Priveste spre vanzatoare si intreaba: -Cum te cheama, femeie? -Rozalia. -Si pe maica-mea o cheama Rozalia. Deci, pe tine nu te violez. Pe tine, frumosule, cum te cheama? -Georgica... dar prietenii imi spun Rozalia!
  3. Dimitriyus

    Bancuri

    Bancul: Se intalneste iepurasul cu vulpea. Vulpea: Ce faci iepurasule? I: Pai ce sa fac? Culeg materiale pentru lucrarea mea de licenta: "Cum este mancata vulpea de iepuras". V: Ha ha ha ... cum sa manance mai prapaditule un iepuras o vulpe? I: Hai la mine sa iti arat. Se duce vulpea la iepuras acasa si a doua zi pielea ei era la uscat pe gard. Merge iepurasul prin padure si se intalneste cu lupul. Lupul: Ce faci iepurasule? I: Pai ce sa fac? Culeg materiale pentru lucrarea mea de licenta: "Cum este mancat lupul de iepuras". V: Ha ha ha ... cum sa manance mai prapaditule un iepuras un lup? I: Hai la mine sa iti arat. Se duce lupul la iepuras acasa si ziua urmatoare pielea lupului era la uscat. Mai merge iepurasul si se intalneste cu ursul. Ursul: Ce faci iepurasule? I: Pai ce sa fac? Culeg materiale pentru lucrarea mea de licenta: "Cum este mancat ursul de iepuras". V: Ha ha ha ... cum sa manance mai prapaditule un iepuras un ditamai ursul? Nu vezi ce mare sunt eu? I: Hai la mine sa iti arat. Se duce ursul la iepuras acasa si ziua urmatoare si pielea lui era pe gard. Iese iepurasul din casa la brat cu leul razand: - Nu ti-am zis eu tie iepurasule: nu conteaza ce lucrare faci! Conteaza pe cine ai coordonator!
  4. De ce atâtea discuții, totuși?
  5. Dimitriyus

    Bancuri

    Tare, însă este un banc neadaptat. Păi preoții mai merg cu autobuzul....?!
  6. Întreg, probabil așa a reacționat si homo sapiens când a descoperit focul.
  7. LOL am văzut guțomănia și chiar mă întrebăm care-i treaba.
  8. Antonio, nu stiu daca e cazul să te simți atât de lezat ca sunt si oameni care scriu ce gândesc,în cazul de față. Ți-a cam ieșit o "customizare" gen tatuaj din ăla tribal de vezi la toți cocalarii. Ai avut multe aprecieri pozitive de la toți forumiștii pentru activitatea ta lutieristică.
  9. În plus Lambert arată mai bine decât Freddie cu mustață si categoric decât cei 2 : May si Taylor care au și ei o vârstă. Așa că vine si Lambert cu fanii lui. LOL
  10. Pisi, discutam de niste chestii total diferite. Proiectul lui B May cu K Ellis nu s-a numit Queen + K E. Lambert canta in felul lui fara a fi un imitator. Exista o groaza de formatii Queen tribute si Freddie Mercury tribute care copiaza totul : gesturi, mimica, haine. Habar n-am daca Lambert face asta doar pentru partea sa din contract (in mare masura probabil ca da) insa si eu daca ma descurcam cu vocea, cred ca as fi fost de acord sa urc pe scena si sa cand cu cele 2 legende. Insa Lambert face mai mult decat sa se descurce cu vocea.
  11. Dimitriyus

    Poze de tot felul

    De pe unde am mai fotografiat.
  12. May si Taylor nu pot duce cu vocea un concert de asa amploare, sa fim realisti. Ceva acustic cum a fost May cu Ellis da, dar brandul Queen inseamna scene mari si audienta, nu cred ca vor sa promoveze cultura Queen pentru chestiuni restranse, marunte. Eu am trait momente de extaz putand vedea (macar) 2 legende ale caror melodii imi rasuna de ani in cap. Tot respectul pentru Lambert ca isi prezinta propriul stil, si ca accepta ca imaginile cu Freddie sa produca mai multe aplauze pentru cateva clipe decat pentru el insusi. Nu cred ca e usor sa stii ca spectatorii (sau cel putin unii dintre ei) l-ar vrea pe Freddie in locul tau....
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.