www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dimitriyus

Veteran
 • Content Count

  1,194
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

292 Excellent

About Dimitriyus

 • Rank
  Heghemon Verde

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Jackson DKMG EMG 81/85
  Squier stratocaster american std pickups
  Dominance 18W full tubes Head
  2x12 Celestion Vintage 30 + Classic Lead 80
  Covington Treble booster sheermaster
  Dominance Distortion pedal
  V-Stack Classic preamp/treble booster
  Dunlop Cry Baby Wah GCB 95
  MXR Phase 90

Recent Profile Visitors

11,395 profile views
 1. Dimitriyus

  vând Vând pe din doua.

  Salut, Ti-am dat MP. Interesat de MXR Six Band EQ.
 2. Dimitriyus

  Bancuri

  Un maniac intra intr-un magazin si striga: -Imediat voi viola pe cineva. Priveste spre vanzatoare si intreaba: -Cum te cheama, femeie? -Rozalia. -Si pe maica-mea o cheama Rozalia. Deci, pe tine nu te violez. Pe tine, frumosule, cum te cheama? -Georgica... dar prietenii imi spun Rozalia!
 3. Dimitriyus

  Marshall

  S-au tocit.
 4. Dimitriyus

  Bancuri

  Bancul: Se intalneste iepurasul cu vulpea. Vulpea: Ce faci iepurasule? I: Pai ce sa fac? Culeg materiale pentru lucrarea mea de licenta: "Cum este mancata vulpea de iepuras". V: Ha ha ha ... cum sa manance mai prapaditule un iepuras o vulpe? I: Hai la mine sa iti arat. Se duce vulpea la iepuras acasa si a doua zi pielea ei era la uscat pe gard. Merge iepurasul prin padure si se intalneste cu lupul. Lupul: Ce faci iepurasule? I: Pai ce sa fac? Culeg materiale pentru lucrarea mea de licenta: "Cum este mancat lupul de iepuras". V: Ha ha ha ... cum sa manance mai prapaditule un iepuras un lup? I: Hai la mine sa iti arat. Se duce lupul la iepuras acasa si ziua urmatoare pielea lupului era la uscat. Mai merge iepurasul si se intalneste cu ursul. Ursul: Ce faci iepurasule? I: Pai ce sa fac? Culeg materiale pentru lucrarea mea de licenta: "Cum este mancat ursul de iepuras". V: Ha ha ha ... cum sa manance mai prapaditule un iepuras un ditamai ursul? Nu vezi ce mare sunt eu? I: Hai la mine sa iti arat. Se duce ursul la iepuras acasa si ziua urmatoare si pielea lui era pe gard. Iese iepurasul din casa la brat cu leul razand: - Nu ti-am zis eu tie iepurasule: nu conteaza ce lucrare faci! Conteaza pe cine ai coordonator!
 5. Dimitriyus

  Finish Chitara

  De ce atâtea discuții, totuși?
 6. Dimitriyus

  Bancuri

  Tare, însă este un banc neadaptat. Păi preoții mai merg cu autobuzul....?!
 7. Dimitriyus

  Ce-S Cu Amplificatoarele Astea !?

  Întreg, probabil așa a reacționat si homo sapiens când a descoperit focul.
 8. Dimitriyus

  <Mike_Kidlazy>

  LOL am văzut guțomănia și chiar mă întrebăm care-i treaba.
 9. Dimitriyus

  Nik Baydin Nu Mai Este...

  Vineri am fotografiat concertul lor de la arene. Duminica am aflat de accident. Nu știam ce să mai cred. Am fost devastat de întâmplare. Pace!
 10. Dimitriyus

  Customizare Gibson Custom Shop

  Antonio, nu stiu daca e cazul să te simți atât de lezat ca sunt si oameni care scriu ce gândesc,în cazul de față. Ți-a cam ieșit o "customizare" gen tatuaj din ăla tribal de vezi la toți cocalarii. Ai avut multe aprecieri pozitive de la toți forumiștii pentru activitatea ta lutieristică.
 11. Dimitriyus

  Queen + Adam Lambert

  În plus Lambert arată mai bine decât Freddie cu mustață si categoric decât cei 2 : May si Taylor care au și ei o vârstă. Așa că vine si Lambert cu fanii lui. LOL
 12. Dimitriyus

  Queen + Adam Lambert

  Pisi, discutam de niste chestii total diferite. Proiectul lui B May cu K Ellis nu s-a numit Queen + K E. Lambert canta in felul lui fara a fi un imitator. Exista o groaza de formatii Queen tribute si Freddie Mercury tribute care copiaza totul : gesturi, mimica, haine. Habar n-am daca Lambert face asta doar pentru partea sa din contract (in mare masura probabil ca da) insa si eu daca ma descurcam cu vocea, cred ca as fi fost de acord sa urc pe scena si sa cand cu cele 2 legende. Insa Lambert face mai mult decat sa se descurce cu vocea.
 13. Dimitriyus

  Poze de tot felul

  De pe unde am mai fotografiat.
 14. Dimitriyus

  Queen + Adam Lambert

  May si Taylor nu pot duce cu vocea un concert de asa amploare, sa fim realisti. Ceva acustic cum a fost May cu Ellis da, dar brandul Queen inseamna scene mari si audienta, nu cred ca vor sa promoveze cultura Queen pentru chestiuni restranse, marunte. Eu am trait momente de extaz putand vedea (macar) 2 legende ale caror melodii imi rasuna de ani in cap. Tot respectul pentru Lambert ca isi prezinta propriul stil, si ca accepta ca imaginile cu Freddie sa produca mai multe aplauze pentru cateva clipe decat pentru el insusi. Nu cred ca e usor sa stii ca spectatorii (sau cel putin unii dintre ei) l-ar vrea pe Freddie in locul tau....
 15. Dimitriyus

  Queen + Adam Lambert

  Mie mi-a plăcut. A fost un show de văzut o dată în viață. E de prisos să discutăm de Freddie. Locul lui în istorie si in Queen este clar. Lambert e ok are mojo. Încă nu duce el tot show-ul în spate. A fost un balsam pentru suflet să ascult piese incredibile mai ales anumite... Under pressure, another one..., who wants, we will rock you, borhap... Nu m-ar fi deranjat un the show must go on.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.