www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GravityKills

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GravityKills

  1. Stiu ce simti, si eu tot din '93 il cunosc.. .
  2. Sa stii ca eu am o groaza de chestii Behringer si cu mici modari, suna mai bine decat originalul (avand in vedere ca Behringer copiaza tot ce scoate pe piata). Daca te itereseaza la schimb pedale, doze active, butoane potentiometre de metal argintii - 2mari, 3 medii, 1 mic, 2 seturi Fender albe (2 x tone ,1 vol) 3 chickenhead negre, calitate superioara ) 2 seturi cheite (unul scos de pe un Epiphone LP 100 si unul scos de pe un Squier Affinity Strat) . Daca vrei, pun si poze. Numai bine!
  3. M-audio Keystation 49e ramane sa il iau daca; are toate accesoriile, daca nu are probleme ascunse . Mai e in garantie?De unde e luat? Te sun, prefer sa vorbim la telefon, spune o ora te rog cand poti fi contactat.. Zi faina!
  4. Un Bigsby pentru un LP credeti ca puteti face?
  5. Sam, cand ajuge la Ploiesti, sa-mi dai de veste, daca ai cum, sa il aud si eu...
  6. Pret: 350 RON Localitate: Sinaia, eventual Bucuresti. Contact: Pe forum sau PM Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Ambele doze sunt in stare buna, firele putin scurtate.Am facut un "mod", sa spunem, am tot citit ca Duncanurile au o problema cu firul care se cam taie in locul in care intra in doza asa ca am intarit locul cu cateva picaturi de rasina epoxy iar peste am pus o bucatica de cablu termocontrabil. Eu le-am folosit pe ambele, Heavy Metal in bridge, LW in neck, cu 18v mod si cu potentiometre de 100 K logaritmice, cu 25k suna muddy, neprietenos. LiveWire Classic : LiveWire Heavy Metal : Imagine cu intaritura cablului: Un chart de pe SD cu caracteristicile dozelor: Imagine fata La nevoie dau si 2 poturi de 100K pentru volum. Acept si schimburi cu alte doze Seymour, dar nu active.
  7. Rezerv M-audio Keystation pentru 24 h daca se poate, posibil sa dau raspunsul si in 2-3 ore. Ce varianta este, 49, 49e, 49i? Multumesc !
  8. Pret: diascutam Localitate: Sinaia Contact: 0762644774 Link producator: ... Accept schimburi: Accept schimburi Ma intereseaza inductmetrul care poate fi si parte componenta a unui aparat de masura (daca aveti, prefer cu autoscalare) osciloscopul prefer sa fie model placa pe usb ori arduino ori alta placa multifunctii. Nimeni nu vinde scule petru electronisti?
  9. AC 108 vintager, mai este valabil?In ce stare este, de cat timp il aveti ? Multam!
  10. Dumnezeu sa-l odihneasca !!! Colegi de liceu dintr-a 9a pana in a 11a, prima trupa in care am cantat, concerte, baute, baierame, excursii, tocit zilnic casete video cu GNR- Live in Tokio, si AC/DC - Donnington, Metallica, LZ, ... Imi spunea " Mai, eu vreau sa-mi iau un Gibson LP ca al lui Slash si sa cant ca el...un blues cu ampul cu gain-ul pe la jumate" Au trecut 20 de ani iar el si-a urmat visul, exact asa cum si-l imagina la o votca si o cafea in 94 ...In fiecare dimineata ne intalneam la iesirea de la gura de metrou , iar mai mereu ajungeam in barul fabricii de mobila vis-a- vis de liceu.Acolo visam cum vom fi cand o sa "fim mari". El si-a a trait visul, pas cu pas...Eu vroiam sa ma fac padurar dar si chitarist.Nu am ajuns nice una nici alta... Eu nu am vazut vreodata fiinta asta suparat,, frustrata, nervoasa...Mereu imi spunea, "Lasa Gigi, ia sa vezi ce-o sa facem noi...".Privea mereu in viitor, si era de un optimism infantil, vazut din afara, de fapt era puritatea intruchipata... El era "celebru" deja, canta de ceva ani in Metrock,si cu toate astea el ma suna, ma trezeam cel putin odata pe saptamana cu el la mine, nu s-a schimbat niciodata, a fost un visator si un iubitor de oameni, ar fi facut orice pentru mine fiind prieteni de ani buni, era de un devotament nepamantean. In sufletul sau pur nu vietuiau trairi ca ironia, nepasarea, invidia, nimic negativ... Incepusem sa repetam, el avea o copie de...Fender..era o chitara neagra parca, Kermit , ii spunea el.Nu suna nemaipomenit, dar era atat de indragostit de ea, a cantat ceva timp pana si-a luat Epi-ul. Au trecut un an sau doi de cand nu am mai vorbit cu el, eu m-am mutat in Sinaia siramasese ca atunci cand vin in Bucuresti sa ne vedem... Sunjt devastat, imi cer scuze daca am fost prea melodramatic, dar Paul este parte integanta a cei mai frumosi ani din viata. Dumezeu sa te ierte Paulica draga... Stiu ca de acolo de sus tot zambind te uiti catre noi...
  11. Salut, As putea sa o si vand, da. M-am gandit la lucrul asta pentru ca in general imi cumpar instrumente la un pret mediu ca sa mi le pot customiza eu dupa plac., headstock, tastiera, culorile hardware-ului, doze, poturi switchuri....si lista nu se mai termina niciodata.. Dar sa stii ca este o chitara valoroasa, reconditionata, in jur de 100-120 RON am estimat cu o investitie initiala, ar cam urca la 400 E refacuta. In fine, discutam daca chiar esti interesat. Oricum un e ca Fender facut in China , are niste detalii de nu se poate...eu ma uit la ea cu cata grija si atentie a fost facuta.Se vede ca Framus nu fac/faceau instrumente pe banda rulanta
  12. Salut ! Costruiesc orice device pt orice device Apple, IOS, customizat in functie de instrument, microfon, bass,acustica doza activa, hgumbucker, doza simpla, cu nivel de volum si booster.Dati de stire daca sunteti interesati .
  13. Salut, esti fantastic! Am cautat modelul o groaza !Legat de acesoriile originale, ce-mi lipseste este doar tremolo-ul, care e un soi de bigsby.In plus, cheitele de pe a mea sunt grover, chiar bridge-ul e mult mai fain, pe nut-uri, in zona de contact cu coarda, sunt sidefate . Merci de feedback, imi poti?puteti recomanda pe cineva priceput din zona Brasov, Ploiesti, Bucuresti ? Pe privat rog. Toate bune !
  14. Update: Framus Light 009, 011, 016, 024, .032, .042 Ernie Ball Extra Slinky 8, 11, 14, 22, 30, 38 Ambele seturi noi
  15. Salut, ce husa de chitara te-ar interesa, de-aia din material negru gen Cordura? Ce fel de corzi ?Am un set de Ernie Ball Extra Slinky.
  16. Salutare tuturor, tocmai am primit cadou de la un vecin care a auzit ca sunt chitarist, un Framus.Omul mi-a dat-o moca pentru ca o tinea in pod de ceva vreme.Mi-a spus ca o are de la un nene care canta intr-un band dintr-un restaurant. Intrebarea mea este daca are vreo valoare, daca se pricepe cineva la lutierie si e specializat pe chitare. Bag niste poze cu ea, facute chiar atunci cand am luat-o (de aia are o singura coarda )
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.