www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GravityKills

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Sinaia

GravityKills's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Stiu ce simti, si eu tot din '93 il cunosc.. .
  2. Sa stii ca eu am o groaza de chestii Behringer si cu mici modari, suna mai bine decat originalul (avand in vedere ca Behringer copiaza tot ce scoate pe piata). Daca te itereseaza la schimb pedale, doze active, butoane potentiometre de metal argintii - 2mari, 3 medii, 1 mic, 2 seturi Fender albe (2 x tone ,1 vol) 3 chickenhead negre, calitate superioara ) 2 seturi cheite (unul scos de pe un Epiphone LP 100 si unul scos de pe un Squier Affinity Strat) . Daca vrei, pun si poze. Numai bine!
  3. M-audio Keystation 49e ramane sa il iau daca; are toate accesoriile, daca nu are probleme ascunse . Mai e in garantie?De unde e luat? Te sun, prefer sa vorbim la telefon, spune o ora te rog cand poti fi contactat.. Zi faina!
  4. Un Bigsby pentru un LP credeti ca puteti face?
  5. Sam, cand ajuge la Ploiesti, sa-mi dai de veste, daca ai cum, sa il aud si eu...
  6. Pret: 350 RON Localitate: Sinaia, eventual Bucuresti. Contact: Pe forum sau PM Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Ambele doze sunt in stare buna, firele putin scurtate.Am facut un "mod", sa spunem, am tot citit ca Duncanurile au o problema cu firul care se cam taie in locul in care intra in doza asa ca am intarit locul cu cateva picaturi de rasina epoxy iar peste am pus o bucatica de cablu termocontrabil. Eu le-am folosit pe ambele, Heavy Metal in bridge, LW in neck, cu 18v mod si cu potentiometre de 100 K logaritmice, cu 25k suna muddy, neprietenos. LiveWire Classic : LiveWire Heavy Metal : Imagine cu intaritura cablului: Un chart de pe SD cu caracteristicile dozelor: Imagine fata La nevoie dau si 2 poturi de 100K pentru volum. Acept si schimburi cu alte doze Seymour, dar nu active.
  7. Rezerv M-audio Keystation pentru 24 h daca se poate, posibil sa dau raspunsul si in 2-3 ore. Ce varianta este, 49, 49e, 49i? Multumesc !
  8. Pret: diascutam Localitate: Sinaia Contact: 0762644774 Link producator: ... Accept schimburi: Accept schimburi Ma intereseaza inductmetrul care poate fi si parte componenta a unui aparat de masura (daca aveti, prefer cu autoscalare) osciloscopul prefer sa fie model placa pe usb ori arduino ori alta placa multifunctii. Nimeni nu vinde scule petru electronisti?
  9. AC 108 vintager, mai este valabil?In ce stare este, de cat timp il aveti ? Multam!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.