www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce V-ati Lua Daca Ati Avea Bani Destui ?

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 8 months later...
Posted

Se pare ca n-ai citit primul post ca sa vezi despre ce e vorba.

Fractal Audio Axe FX 1 sau 2.

Dementiale. Si perfecte pentru home recording.

Fractal are urmatoarele modele Axe fx: Standard, Ultra si II. Axe FX1 nu exista.

Posted

Eu mi-as lua o chitara electroacustica buna, una din gama de top/pro. Si lectii de chitara/canto in fiecare zi. Si un pian digital din categoria Middle-Top numai pentru exercitiile vocale. Acuma ma chinui cu o Yamaha cu 2 octave jumate veche de 15 ani. A adus-o tata de afara cand eram mic pentru sora mea sa invete sa cante. In rest vointa nu pot sa mi-o cumpar cu nicio suma :)).

• Like 2
  • 4 months later...
Posted (edited)

Sunt convins ca multi si-au pus problema ce anume ar face daca n-ar fi limitati de buget sau de alti factori in alegerea chitarii ‘perfecte’. Prin urmare, te trezesti maine in supermarket-ul de chitari si ai 10 minute sa alegi una. Ce faci?

Nu conteaza daca nu ai inca o chitara si-ti doresti una de 200 ron sau daca ai deja 10 si mai vrei una de 20,000 de ron.

Daca se poate, argumetati decizia!

Nu se vrea a fi o discutie opulenta, un razboi intre marci, o lupta pentru suprematie. Doar o expunere a preferintelor...

Edited by vektor
Topic merged to old one.
Posted

Un sg sau les paul junior, cu un singur p-90. De ce? Ma atrage simplitatea lor si faptul ca daca as avea o chitara cu mult mai scumpa sau valoroasa m-as simti eclipsat de ea.. sunt un chitarist de dormitor, vreau o chitara care sa ma inteleaga, dar si cred ca o chitara mai midrange este..de bun simt, spre deosebire de electrica pe care am inceput(dpdv al calitatii,rezistentei,tonului samd)