www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Les Paul 1960

Veteran
  • Posts

    1126
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Les Paul 1960 last won the day on January 22 2019

Les Paul 1960 had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Lille

Other Information

  • Band
    L'Enfant Sauvage
  • Gear
    -Fender Stratocaster Classic 50's.
    -VINTAGE V100 CS.
    -Lag T77Pe
    -Fender Vaporizer
    -Boss gt1

Recent Profile Visitors

19279 profile views

Les Paul 1960's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2.1k

Reputation

  1. YO !!!!! De 4 ani si jumatate nimic nu ma mai enerveaza !!!!
  2. In centru, aveam un nenea rocker trecut de prima varsta, care canta la chitara acustica. Par lung, alb, barba. Niste baieti de treaba i-au cerut ca sa cante manele, mai bine spus a fost hartuit. Politia trecand pe langa, a binevoit ca sa ii lase pe baieti in pace, si sa ii bata pe colegul nostru care i-a luat aparearea si pe nenea chitarist. Au fost dusi la sectie, unde i-au batut, au ''spart'' chitara, i-au amendat si le-au dat drumul ca sa plece. Am inteles ca nenea chitarist, a fost agresat destul de serios. Dupa aceasta poveste, eu nu l-am mai vazut prin centru. Canta de toate, si avea o voce ''grea'' ragusita. Poate colegii de aici isi amintesc de el. Exact.
  3. Fugi, cat mai ai timp. Sa iti spuna un coleg de pe forum, cum militia din centru, a batut un menestrel care facea acelasi lucru. Dupa bataie si amenda, i-au mai distrus si chitara. Mult succes.
  4. S-a dat. Multumesc RGC. Se poate inchide.
  5. Ultima sansa pentru un monstru. Hai sa nu o lasam pe strada.
  6. Toti vor pui, asta nu inteleg. Urgent!
  7. Deoarece plec din tara pe termen nedeterminat si nu mai stiu la cine sa apelez, sunt nevoit sa postez si pe rgc. Dau spre adoptie o pisica, rasa tomberoneza, cu varsta de un an. Vine cu o cutie pentru transport, cutia pentru litiera si 3 kilograme de hrana. Singurul parazit pe care il are, sunt eu, in rest este cuminte, curata si devreme acasa. Tel: 0758230320 Pe 17 Mai plec, pe 14 Mai maxim 15 trebuie sa o dau si nu vreau sa o las pe strada. Macar temporar pana gasiti alta persoana care sa o ia.
  8. Salut. Cumpar case pentru un Fender Strat. Doar din Bucuresti.
  9. Faptul ca trebuie sa plec din tara ca sa am o viata decenta. Faptul ca ma lupt de 3 ani si jumatate ca sa fiu platit pentru munca depusa (peste 750 ore suplimentare la sonda, neplatite si necompensate cu liber). Faptul ca in cea mai mare companie din Romania avem sefi ci nu manageri. Faptul ca nu am primit vreo marire de salariu in 3 ani si jumatate. Faptul ca nu imi mai gasesc locul aici. Am plecat baieti, va pup si sper sa nu ma mai intorc, nu am pentru ce.
  10. Eu pe 17 Mai, plec din tara, in Franta, si vreau sa imi iau stratul cu mine. Am cumparat bilet de avion pentru instrument. Mai trebuie sa fac ceva? Case special, documentatie?
  11. Am avut chitare cu taste Jumbo si chitare cu taste ''foarte mici''. Am ajuns sa prefer Fenderul cu taste low profile, actiune micuta, trebuie sa ating usor corzile cand cant, intonatie buna pe toate tastele.
  12. Eu ii urasc, dar in schimb,prima data m-am intalnit cu a mea la o tigara
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.