• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Les Paul 1960

Veteran
 • Content count

  1,118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30
 • Feedback

  100%

Les Paul 1960 last won the day on January 2 2016

Les Paul 1960 had the most liked content!

Community Reputation

2,022 Excellent

About Les Paul 1960

 • Rank
  Ajutor de sondor.
 • Birthday 01/05/86

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Interests
  Guitars.

Other Information

 • Nume
  Mihai
 • Trupa
  L'Enfant Sauvage
 • Scule
  -Fender Stratocaster Classic 50's.
  -Ibanez RGR465M.
  -VINTAGE V100 CS.
  -Lag T77Pe
  -Blackstar HT5RC.
  -ISP Decimator Noise Reduction.
  -SolidGoldFX - Jeff Waters Booster.
 1. Faptul ca trebuie sa plec din tara ca sa am o viata decenta. Faptul ca ma lupt de 3 ani si jumatate ca sa fiu platit pentru munca depusa (peste 750 ore suplimentare la sonda, neplatite si necompensate cu liber). Faptul ca in cea mai mare companie din Romania avem sefi ci nu manageri. Faptul ca nu am primit vreo marire de salariu in 3 ani si jumatate. Faptul ca nu imi mai gasesc locul aici. Am plecat baieti, va pup si sper sa nu ma mai intorc, nu am pentru ce.
 2. schimb

  Eu pe 17 Mai, plec din tara, in Franta, si vreau sa imi iau stratul cu mine. Am cumparat bilet de avion pentru instrument. Mai trebuie sa fac ceva? Case special, documentatie?
 3. Ale mele.
 4. Am avut chitare cu taste Jumbo si chitare cu taste ''foarte mici''. Am ajuns sa prefer Fenderul cu taste low profile, actiune micuta, trebuie sa ating usor corzile cand cant, intonatie buna pe toate tastele.
 5. Asta ''canta la misto''? Adica e o gluma, nu? Daca da, e simpatic baiatul. On-topic: Doar de 2 ori in 11 ani de cand ''activez'' in domeniu, am apelat la ajutor pentru setare/nivelare taste. Prima data, m-a ajutat Vektor, care a venit pana In Bucuresti pe banii lui si nu mi-a cerut nimic pentru o setare simpla a actiunii si intonare corecta. Plata s-a facut in 2 beri, dupa ce m-a invitat in ''noul The Jack''. Asta s-a intamplat acum 6-7 ani? Tot in aceasta perioada am platit 180 ron pentru nivelare taste, schimbare corzi, setare plus blocare sistem vibrato, la un userul picinic. Lucrarea a fost buna si corzile au intrat in pretul final. Dupa, avand acces la finante, mi-am permis sa imi cumpar instrumente mai scumpe, de care am grija (am realizat cat de usor este sa faci un setup corect daca ai rabdare si nu te grabesti) si nu mai platesc pentru un serviciu minim de intretinere. Depinde la ce clientela te astepti. Eu momentan mai am doar 3 chitare, cea mai ''scumpa'' este un Fender Classic din 2004(3600 ron noua plus 1000 ron dozele texas), si nu cred ca merita sa investesc 250-300 eu pentru o retastare, chiar daca este o chitara foarte buna pentru MINE (grif nou si aia e). Pentru instrumentele rare sau custom shop, sunt sigur ca merita, daca lutierul poate sa execute operatiunea la nivelul lutierilor care au construit chitara. Eu zic ca facem galagie degeaba, fiecare isi duce chitara unde isi permite/vrea. Este loc pentru toata lumea. Exact ca la curve, cand ai doar 50 ron, te duci in fudul curtii, cand ai 350 ron, te duci ultra central. P.S: Am salvat peste doua milioane de euro (2.000.000 EU) pentru companie doar cu o singura decizie: eu o am cea mai mare!
 6. Eu ii urasc, dar in schimb,prima data m-am intalnit cu a mea la o tigara
 7. vând

  S-a dat.
 8. D'aia se f**e Amazonu', au inceput astia sa taie paduri intregi, doar pentru tine. Sa le stapanesti sanatos.
 9. vând

  update nr telefon: 0728 200076
 10. vând

  2200 ron, vreau inel de logodna
 11. vând

  S-a dat.
 12. vând

  Vandut
 13. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0728 200076 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand IPOD Calsic 120 gb-300 ron, vine fara casti iar cablul de incarcat acumulator/incarcat muzica are o uzura avansata, dar functioneaza. Varianta cu ecran color pe care se pot viziona clipuri si poze.
 14. vând

  Pret: 80 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0728 200076 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde placa audio cu intrare de instument: behringer ucg102-80 ron. Stare buna de functionare, cadou: cablu de chitara fender 3m.