• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Les Paul 1960

Veteran
 • Content count

  1,123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32
 • Feedback

  100%

Les Paul 1960 last won the day on July 3

Les Paul 1960 had the most liked content!

Community Reputation

2,057 Excellent

About Les Paul 1960

 • Rank
  Ajutor de sondor.
 • Birthday 01/05/86

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Interests
  Guitars.

Other Information

 • Nume
  Mihai
 • Trupa
  L'Enfant Sauvage
 • Scule
  -Fender Stratocaster Classic 50's.
  -Ibanez RGR465M.
  -VINTAGE V100 CS.
  -Lag T77Pe
  -Blackstar HT5RC.
  -ISP Decimator Noise Reduction.
  -SolidGoldFX - Jeff Waters Booster.

Recent Profile Visitors

16,585 profile views
 1. S-a dat. Multumesc RGC. Se poate inchide.
 2. Ultima sansa pentru un monstru. Hai sa nu o lasam pe strada.
 3. Toti vor pui, asta nu inteleg. Urgent!
 4. Urgent
 5. Deoarece plec din tara pe termen nedeterminat si nu mai stiu la cine sa apelez, sunt nevoit sa postez si pe rgc. Dau spre adoptie o pisica, rasa tomberoneza, cu varsta de un an. Vine cu o cutie pentru transport, cutia pentru litiera si 3 kilograme de hrana. Singurul parazit pe care il are, sunt eu, in rest este cuminte, curata si devreme acasa. Tel: 0758230320 Pe 17 Mai plec, pe 14 Mai maxim 15 trebuie sa o dau si nu vreau sa o las pe strada. Macar temporar pana gasiti alta persoana care sa o ia.
 6. cumpăr

  Salut. Cumpar case pentru un Fender Strat. Doar din Bucuresti.
 7. Faptul ca trebuie sa plec din tara ca sa am o viata decenta. Faptul ca ma lupt de 3 ani si jumatate ca sa fiu platit pentru munca depusa (peste 750 ore suplimentare la sonda, neplatite si necompensate cu liber). Faptul ca in cea mai mare companie din Romania avem sefi ci nu manageri. Faptul ca nu am primit vreo marire de salariu in 3 ani si jumatate. Faptul ca nu imi mai gasesc locul aici. Am plecat baieti, va pup si sper sa nu ma mai intorc, nu am pentru ce.
 8. schimb

  Eu pe 17 Mai, plec din tara, in Franta, si vreau sa imi iau stratul cu mine. Am cumparat bilet de avion pentru instrument. Mai trebuie sa fac ceva? Case special, documentatie?
 9. Ale mele.
 10. Am avut chitare cu taste Jumbo si chitare cu taste ''foarte mici''. Am ajuns sa prefer Fenderul cu taste low profile, actiune micuta, trebuie sa ating usor corzile cand cant, intonatie buna pe toate tastele.
 11. Eu ii urasc, dar in schimb,prima data m-am intalnit cu a mea la o tigara
 12. vând

  S-a dat.
 13. D'aia se f**e Amazonu', au inceput astia sa taie paduri intregi, doar pentru tine. Sa le stapanesti sanatos.
 14. vând

  update nr telefon: 0728 200076