Shimmy Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Probabil era nevoie de inca un chitarist acolo sus..... Nu gasesc un emoticon asa ca o sa scriu pur si simplu: APLAUZEEEE APLAUZEEE. Dumnezeu sa-l odihneasca....
Guest Baumwolle Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Știrea se adeverește, din pãcate. http://www.gary-moore.com/
barbarossa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ce pacat. . s-a mai stins o stea...RIP! cea mai frumoasa nota MI scrisa si cantata vreodata...
chris_27 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Daca nu e cu suparare am sa postez o piesa cu el............. A fost si va ramane!
Nenea Rau Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 INCA sper ca e vrajeala. Nu stiu. Sper ca e vrajeala! E vrajeala, nu?
Alex_Silva Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 WOW...nu imi vine sa cred...acuma cateva ore inregistrasem Still got the blues si ma gandeam cat de bun era omul asta si acuma aflu ca a murit . R.I.P
barbarossa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 cea mai frumoasa nota MI scrisa si cantata vreodata pe chitara... edit
matei90 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Omul Gary Moore nu e acelasi lucru cu Muzicianul Gary Moore. Mi se pare dubios sa zici 'imi pare rau ca a murit pentru ca avea solouri misto'.Si eu, primul gand pe care l-am avut cand am auzit vestea a fost 'imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad live'. Abia apoi m-am gandt la el ca om. Totusi banuiesc ca e nevoie de un om bun pentru a fi un bun muzician, si intr-adevar Gary parea unul(om bun). Prin urmare, toate respectele si Rest in Peace.
Eldrian Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 (edited) Iata o chestie mai rara unde apare si el. RIP. Edited February 7, 2011 by Eldrian
ThinkBlue Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Traiesc un cosmar. Dumnezeu sa-l odihneasca.
andjar Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 (edited) acum imi pare chiar rau ca n-am fost la concertul de la bucuresti c-am zis ca mai are timp sa mai vina.Deci nu trebuie "iertati" cand avem ocazia sa-i vedem ca nu stim cat mai avem parte de ei.Si acum am un nod in gat cand ma gandesc cum a murit si Ron Asheton doar cu cateva luni inainte sa vina sa-l vad la bucuresti cu stooges. O retrospectiva subiectiva: cand avea 18-19 ani in skid row-ul original: perioada lui mai progresiva...colosseum II: cu thin lizzy: unul din cele mai tari dialoguri de chitare care le-am auzit si varianta mea preferata de "thrill is gone": "still got the blues" si :parisienne walkways" nu le mai pun. Edited February 7, 2011 by andjar
karpi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 (edited) Trist.. R.I.P Gary Moore Ascult radio FM ..credeam ca iar aud piesa ptr "concurs" chiar imi ziceam lea-u facut figura la tzarani ..le dau blues cu gary Moore iar astia nici nu stiu ca exista blues pe lume..sau in cel mai rau caz cei mai elevati zic blues la slowfox sau in general la piesle de dans lente.. apoi aud la stiri ...am ramas masca. Mare pacat Edited February 7, 2011 by karpi
Razvan S. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 chiar nu imi venea sa cred cand am auzit la radio mare pierdere, s-a dus inca un God al chitarei
Guest walker Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jimi Hendrix,Stevie Ray....Gary Moore....muzica voastra nu va muri niciodata... RIP GARY MOORE
Doctor X Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Astazi sunt trist. Odihneste-te in pace, Mr. Gary Moore!
bach Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 R.I.P Gary Moore, tocmai se terminase melodia "The Loner" cand am primit mass-ul chiar am ramas socat..... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
marcianpetrescu Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 si eu am ramas fara cuvinte... e stupid cum oamenii de valoare pleaca prea devreme... pentru ca in emisiunea mea de blues - POVESTILE BLUESULUI - de pe - www.radiolynx.ro - incepusem deja de doua saptamani un serial dedicat lui Gary Moore, VA INVIT SA ASCULTATI EDITIA SPECIALA pe care o s-o am MIERCURI 9 Februarie de la ora 22:00. O EDITIE SPECIALA IN MEMORIAM, cu CELE MAI BUNE PIESE DIN CONCERT ALE LUI GARY MOORE. o sa fie piese si de blues dar si de HARD ROCK(cateva...) sa ni-l amintim asa cum era in concert - LOUD, HOT and DAMN GOOD ! va astept pe chat ! respecte. Marcian Petrescu
powerballad Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 (edited) Cate sentimente...emotii...raspunsuri mi-a dat muzica lui...iti multumesc, Gary... Cred ca e un jam pe cinste acolo sus... RIP Edited February 7, 2011 by powerballad
Danz Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Don't believe a word....Acest imens muzician n-a murit...El e in inimile si-n sufletul nostru. Si acolo va ramane, pururi...Cu bine, Gary....
stephanutz Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Eu unu nu pot sa cred ca s-a intamplat una ca asta Este o zi foaret trista in lumea chitaristilor , unii dintre noi am crescut cu aceasta muzica , speram ca vor aparea noi legende ca si el . Sa ii fie tarana usoara si Dumnezeu sa-l ieste . De azi va canat alaturi de ingeri .
Recommended Posts