www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bleeding Riff

Active Members
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bleeding Riff

  1. 90 Ron! Mixer-ul este functional, poze suplimentare la cerere (intrari/iesiri etc.).
  2. Pret: 130 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0737.510.578 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Mixer Karma MX 2080 8Ch - 130 Ron Eu nu mai folosesc acest mixer in setup-ul actual, acesta reprezentand motivul vanzarii. Se probeaza/testeaza in momentul cumpararii.
  3. In sfarsit un comentariu pertinent, in cunostinta de cauza. Richie este inca in depresie dupa moartea tatalui sau si divortul de Heather. @dass101: asa este, din 1994 bassistul nu mai face parte din trupa
  4. Acum cateva zile am fost si am cumparat aceasta chitara pentru un prieten, dupa ce am dat turul magazinelor din Bucuresti proband toate modelele din aceasta gama de pret. Este de departe cea mai buna. Mai departe tu decizi.
  5. Si eu am probat Sienna 65 si am fost foarte multumit de el, de altfel chiar o sa il cumpar luna aceasta.
  6. Ce parere aveti de Ibenz V50 ? ...am ocazia sa o iau noua din magazin cu husa si garantie la pretul de 250 RON . Chitara este vanduta la acest pret din cauza unor urme de pana si a catorva zgarieturi pe partea din spate a grifului. Merita din plin, e super afacere daca nu esti fanatic in legatura cu aspectul (care oricum se deterioreaza rapid mai ales la un incepator si in gama asta de pret).
  7. Daca ai vrut cumva sa faci reclama, sa sti ca nu ai reusit. ...chiar din contra.
  8. Un topic foarte interesant, iar produsul final arata chiar foarte bine! (desi pe mine in ultima vreme ma tenteaza un telecaster pentru ceva country) LE: am participat si eu la sondaj, tare as vrea sa vad ceva asemanator si pentru chitarele acustice...(ca asa au fost ingropate in sondaj de "electristi" )
  9. Incearca sa exersezi bataia separat, blocand corzile cu mana stanga astfel incat sa nu se auda. Dupa ce o stapanesti, pe tempo-uri variate, incearca din nou pe acorduri.
  10. Depinde acum si ce intelege fiecare prin a "canta". Daca de 4 ani atingi chitara de 1-3 ori pe luna... ...sau de 4 ani lucrezi sistematizat in paralel teorie/tehnica/practica... esti veteran indeed.
  11. Multumim pentru recomandare. Din pacare sunt in minoritate aceste cazuri, nu de putine ori am ramas cu un gust amar dupa interactiunea cu diverse magazine din Romania.
  12. O frumusete... congrats! Asteptam si un sample, in viitorul apropiat. Cu putin marketing, si un logo "americanesc" ceva, imi si imaginez cu s-ar bate lumea pe ea, sa o cumpere cu 18-20mil la reducere.
  13. Ce a zis Nenea Rau, DAR ai foarte mare grija sa folosesti digitatia corecta pe acorduri!! O digitatie gresita te poate impiedica sa schimbi rapid si f rapid acordurile. Mai mult decat atat, incearca sa alegi o digitatie in functie de progresia de acorduri pe care o ai, astfel incat sa te avantajeze in schimbarea rapida!! Exemplu: studiaza digitatia optima pentru progresia: G > G7 > C
  14. O idee interesanta. Mi-ar placea daca s-ar face mai multe studii in genul acesta, si nu numai. Voi participa cu siguranta la toate.
  15. Rog un moderator sa modifice titlul topicului creat de mine, in categoria "Open Stage", mai exact: Concert "Alexandra si Alec" (...) Desi am scris precum mai sus, in final pe site a aparut: Concert "alexandra Si Alec" (...) Multumesc anticipat! PS: exemplu pentru ramurel
  16. Sambata, 19 martie 2011, incepand cu ora 20.30 vã aºteptãm in “La Historia 2″ pentru a petrece împreunã o searã cu muzicã romanticã, vise frumoase trãite cu ochii deschiºi, clipe furate ºi magie în note ºi acorduri. Invitatii speciali ai acestei seri vor fi Alexandra & Alec. Alexandra & Alec canta impreuna din 2008, timp în care au susținut peste 100 de recitaluri live. Au lansat trei single-uri si pregatesc un album de debut în stilul pop-rock. Invitat special: Mihai Braileanu Pretul unui bilet este de 20 Ron. Biletele se pot procura de la intrarea in club.
  17. In ultima vreme incep sa adaug o noua calitate pe lista, anume: sa nu petreaca 20h din 24h pe RGC, postand mai mult sau mai putin aiurea. E forumul chitaristilor, dar cand ma uit si vad cat stau unii pe aici, ma intreb cand mai au timp sa si mearga la serviciu/facultate/liceu, sa si manance, sa si doarma, si apoi eventual sa mai si cante/exerseze la chitara.... nu prea iese calculul. In orice caz, problema fiecaruia, am adaugat si eu o calitate pe lunga lista imaginata in acest topic.
  18. Cea mai pertinenta postare pe care am citit-o in ultima vreme pe RGC. +1
  19. Multa bafta! Imi pare rau ca nu voi putea fi si eu acolo.
  20. Exact. Ma bucur sa vad ca esti cu un pas mai aproape de chitara potrivita pentru tine. Bafta!
  21. Eu nu am avut ocazia sa probez modelul Yamaha precizat de tine, insa am dubii in privinta joaselor (e valabil si pentru Ibanez-ul de mai sus). Iti pot garanta in schimb ca Takamine EG320C, este o chitara echilibrata, care se poate mula foarte bine pe diverse stiluri si care este o alegere foarte buna in aceasta gama de pret.
  22. Daca te lasi sau nu... doar tu decizi. Ce sa iti spunem noi mai exact? Da, unii au degetele mai scurte iar altii mai lungi... dar sunt multe alte calitati mult mai importante care definesc si "construiesc" un chitarist bun. Eu nu stiu exact cat de scurte sunt degetele tale, dar ai fi surprins sa iti spun de cate ori aud din partea incepatorilor motive de genul, am degetele prea scurte, nu pot sa apas, imi e imposibil de tinut acordul asta, e clar ca nu sunt facut pentru asta... etc. Eu am vazut si copii de 7-8 ani, cu degete fff scurte (normal), care tineau fara probleme acorduri si altele, asa ca nu cred ca asta (lungimea degetelor) este problema. Cauta mai bine in sfera, ambitie, determinare, placere, entuziasm, perseverenta etc. Motive pentru a ne lasa avem toti... daca le cautam. Nu o sa incep sa le enumar pe ale mele... nu are rost, dar pot sa iti spun ca nu o sa ma las/renunt niciodata. Pentru ca nu as putea fara chitara.
  23. Se muleaza si pe refren si pe strofa... desi nu este chiar bataia originala... incearca macar sa o nuantezi putin din accenti.
  24. Am avut si eu o chitara asemanatoare... dozele au ajuns la ciocanel si gigiflex.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.