www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bleeding Riff

Active Members
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

15 Good

About Bleeding Riff

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Takamine EF340SCGN

  Chitara Electro-acustica "Maxine"

  Chitara Clasica "Orpheus"
 1. Bleeding Riff

  vând Mixer Karma Mx 2080 8Ch

  90 Ron! Mixer-ul este functional, poze suplimentare la cerere (intrari/iesiri etc.).
 2. Bleeding Riff

  vând Mixer Karma Mx 2080 8Ch

  100 Ron!!
 3. Pret: 130 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0737.510.578 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Mixer Karma MX 2080 8Ch - 130 Ron Eu nu mai folosesc acest mixer in setup-ul actual, acesta reprezentand motivul vanzarii. Se probeaza/testeaza in momentul cumpararii.
 4. Bleeding Riff

  Bon Jovi Vor Canta Fara Ritchie Sambora

  In sfarsit un comentariu pertinent, in cunostinta de cauza. Richie este inca in depresie dupa moartea tatalui sau si divortul de Heather. @dass101: asa este, din 1994 bassistul nu mai face parte din trupa
 5. Bleeding Riff

  Vreau O Chitarã Electroacusticã

  Acum cateva zile am fost si am cumparat aceasta chitara pentru un prieten, dupa ce am dat turul magazinelor din Bucuresti proband toate modelele din aceasta gama de pret. Este de departe cea mai buna. Mai departe tu decizi.
 6. Bleeding Riff

  Amplificatoare Kustom

  Si eu am probat Sienna 65 si am fost foarte multumit de el, de altfel chiar o sa il cumpar luna aceasta.
 7. Bleeding Riff

  Fender Cd-60

  Ce parere aveti de Ibenz V50 ? ...am ocazia sa o iau noua din magazin cu husa si garantie la pretul de 250 RON . Chitara este vanduta la acest pret din cauza unor urme de pana si a catorva zgarieturi pe partea din spate a grifului. Merita din plin, e super afacere daca nu esti fanatic in legatura cu aspectul (care oricum se deterioreaza rapid mai ales la un incepator si in gama asta de pret).
 8. Bleeding Riff

  Cursuri De Chitara

  Daca ai vrut cumva sa faci reclama, sa sti ca nu ai reusit. ...chiar din contra.
 9. Bleeding Riff

  Rgc Spring Survey Results!

  Un topic foarte interesant, iar produsul final arata chiar foarte bine! (desi pe mine in ultima vreme ma tenteaza un telecaster pentru ceva country) LE: am participat si eu la sondaj, tare as vrea sa vad ceva asemanator si pentru chitarele acustice...(ca asa au fost ingropate in sondaj de "electristi" )
 10. Bleeding Riff

  Ajutor Bataie

  Incearca sa exersezi bataia separat, blocand corzile cu mana stanga astfel incat sa nu se auda. Dupa ce o stapanesti, pe tempo-uri variate, incearca din nou pe acorduri.
 11. Bleeding Riff

  Profesor Chitara In Sibiu

  Depinde acum si ce intelege fiecare prin a "canta". Daca de 4 ani atingi chitara de 1-3 ori pe luna... ...sau de 4 ani lucrezi sistematizat in paralel teorie/tehnica/practica... esti veteran indeed.
 12. Bleeding Riff

  Magazine De Echipamente Audio

  Multumim pentru recomandare. Din pacare sunt in minoritate aceste cazuri, nu de putine ori am ramas cu un gust amar dupa interactiunea cu diverse magazine din Romania.
 13. Bleeding Riff

  Cadou Pentru Un Pustan

  O frumusete... congrats! Asteptam si un sample, in viitorul apropiat. Cu putin marketing, si un logo "americanesc" ceva, imi si imaginez cu s-ar bate lumea pe ea, sa o cumpere cu 18-20mil la reducere.
 14. Bleeding Riff

  Cantecele ?

  Ce a zis Nenea Rau, DAR ai foarte mare grija sa folosesti digitatia corecta pe acorduri!! O digitatie gresita te poate impiedica sa schimbi rapid si f rapid acordurile. Mai mult decat atat, incearca sa alegi o digitatie in functie de progresia de acorduri pe care o ai, astfel incat sa te avantajeze in schimbarea rapida!! Exemplu: studiaza digitatia optima pentru progresia: G > G7 > C
 15. Bleeding Riff

  Chitara Ideala. Studiu Privind Preferintele Membrilor Rgc

  O idee interesanta. Mi-ar placea daca s-ar face mai multe studii in genul acesta, si nu numai. Voi participa cu siguranta la toate.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.