www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Shimmy

Active Members
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Everything posted by Shimmy

 1. Salutare. Vand ENGL Powerball 1 si (+) cabinet 2 X 12 Amplificatorul nu necesita foarte multe descrieri. E un monstru frumos. Full lampa, 100 W (greu de stapanit). Orice informatii suplimentare gasiti linistit pe net. Se da cu case inclus (destul de scump separat), footswitch + cablu de 10m (si el destul de scump separat). Pret 700 Euro (usor negociabil) Cabinet 2 X 12, echipat cu V30 (made in England) in stare foarte buna. Cabinetul a fost facut dupa specificatii Mesa. Pret - 150 Euro (usor negociabil) Se vand separat sau pot pleca "pachet" cu pretul de 750 Euro. Orice aveti in cap, scrieti aici sau P.M. sau mail. = Fara schimburi. Nu-mi cumpar nimic in schimb.
 2. Vand amplificator Marshall Valvestate VS100, stare buna de functionare. Hibrid. Preamp pe lampa 3 canale: Clean, OD1, OD2 Efect loop Reverb pe arc Amplificatorul vine cu footswitch original si o lampa noua de rezerva. Motivul vanzarii: upgrade. Pret: 800 Lei negociabil.
 3. Schimb/Vand Bocanci New Rock purtati ocazional pe scana (Fara balti si noroi). Pretul lor pe site este +300 Euro. Pleaca de la mine pt 500 Ron desi as prefera un schimb cu modelul din ultima poza (nu neaparat dar cu ceva inalt peste care pot trage pantalonii. Ai mei nu-mi permit asta :D) Merci.
 4. Salut. Faci si schimburi? DiMarzio Paf Pro. Am obtinut doza printr-un schimb cu .... SD Invader dar e mult prea moale pentru ce-mi trebuie asa ca as vrea sa revin la SH 8. Merci.
 5. Salut. Schimburi faci? Am dat la schimb un Seymour Duncan Invader pe DiMarzio PafPro. Doza e foarte ok dar nu e asa agresiva si parca as reveni la SH8. Merci.
 6. Sarbatori Fericite!
 7. Salut. Poti te rog sa-mi spui ce latime are? Merci.
 8. Salut. E doar vanzare, sau faci si schimb? Merci.
 9. Mi-a placut Iris,am crescut cu ei, vorba de mai sus, le-am cumparat discurile. Intradevar Rafael suna binisor cu ei, nu era din tot filmul dar era cea mai buna varianta. Referitor la dute-vino asta: sunt multe exemple romanesti de fii ratacitori care au crezut ca se rup de "nava mama" si o sa rupa scene! Nu dau exemple. Nu vreau sa supar, dar foamea e mare! E ca la moshii aia mult prea batrani: cand esti sau te crezi in puteri, iti lasi baba sa stea la cratita si tu te duci la fufe. Cand nu mai mere jucaria, te intorci la baba ta si speri ca e ok! Foarte multi au plecat de la trupe consacrate, bune, sau bazat pe "nume" pe "-ex", au rupt scene .... 5 minute cat a fost calda. Pana la urma fiecare face cum considera! Cand pleci,lumea zice: "wow, ce co(aie)loana are". Cand revii,ai maxime sanse sa-ti rupi coloana! Sa pierzi public de exemplu,care e si mai rau! Dupa ce s-au "controlat" la dinti prin presa, dupa ce si-au dat picioare in co(aie)loana, acum se pupa, da nu foarte mult, asa, temporar, ca cere publicul!!! Ma leshi? Foamea-i mare. Daca Mr. Cristi avea calificare de strungar si stia sa faca si altceva, cu siguranta si-ar fi intretinut coloana! Nu-i mai bine acasa la baba ta? Si public ce o sa plateasca bilet, sustinatori care nu-i intereseaza ce vb eu sau noi aici, o sa fie! Cacalau! Pana la urma scopul scuza mijloacele! Right? Este doar umila mea parere ca EX-fan Iris.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.